SATELLITE



 KKK  |  Otsi  |  Liikmete nimekiri  |  Kasutajagrupid  |  Registreeri 
Profiil  |  Privaatsõnumite lugemiseks logi sisse  |  Logi sisse


Esimesed mälestused seoses Depeche Mode'iga kuni fänniks

 
Uus teema   Vasta teemale    SATELLITE -> Üldine diskussioon
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
henn



Liitunud: 27 Okt 2005
Postitusi: 197

PostitusPostitatud: 13. aprill, 2010 13:36    Teema: Esimesed mälestused seoses Depeche Mode'iga kuni fänniks Vasta viitega

Ootaks siia teema alla foorumlaste lühemaid või pikemaid jutte sellest, millised on kellegi esimesed mälestused seoses Depeche Mode'iga kuni fänniks kujunemiseni... Smile
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Ingvar



Liitunud: 8 Nov 2005
Postitusi: 72
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: 13. aprill, 2010 14:17    Teema: Vasta viitega

Esimest korda, kuuldes New Life´i (Radio Luxembourg´ist aastal ´81) tekitas see oma uudse soundiga sellise elamuse Shocked , et hoidsin end
kursis ka edasisega ja Speak & Spell (Photographic , Puppets) kinnistas
huvi veelgi. Pärast Vince`i lahkumist oli meeldiv tõdeda, et bänd siiski jätkas, vaatamta paljude muusikakriitikute pessimismile. CTA ja SGR ilmumise ajal sooritasin sõjaväeteenistust vene kroonus, kuid sõbrad saatsid mulle pakiga SGR´i lindistuse ja sellelt kuuldu minust fänni tegigi.
Martin oli saavutanud taseme, mis ületas juba Vince´i debüütplaadi loomingut. Black Celebration hiljem ainult kinnitas fänlust veelgi.
Tartu kontsert lisas hiljem juurde veel uue dimensiooni ja nüüd pärast 02.02.10 Helsingit mõtlesin juba mitmendat korda, et miski pole olnud rohkem minu elu "soundtrack", kui DM muusika.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail Yahoo Messenger
mrtn



Liitunud: 19 Veeb 2004
Postitusi: 306

PostitusPostitatud: 18. aprill, 2010 12:38    Teema: Vasta viitega

klassivenna vanema venna magnetofonist kostnud "Everything counts". '83 oli vist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Davets



Liitunud: 18 Nov 2004
Postitusi: 592
Asukoht: Pärnu

PostitusPostitatud: 18. aprill, 2010 17:44    Teema: Vasta viitega

Oli vist aasta 1989, kui parima sõbra õde kuulas igasuguseid huvitavaid artiste nagu Soft Cell, Bros, Erasure, Pet Shop Boys jne... nende hulgas ka DM. Igatahes selline muusika mulle kõrva jäi ja DM oma müstilise, ängistavalt kauni ja depressiivse muusikaga pani mulle aluse kõigile elektroonilise muusika stiilidele nagu industrial, synthpop, ebm, techno(minimal) jne... Sai veel nähtud San Remo festivalilt lugu "Enjoy The Silence". Dave ja kogu bänd tundus nii lahe, et fänn minust sellel ajal sai ja sealt edasi oli juba lausa hullumeelselt fanaatilised posterite kogumised, pidevad juuksuris käimised, absoluutselt kõik lindistused albumid, singlid,remixid, lived pidin ma saama. DM oli 90-ndatel lausa ebajumal ja kui mõnel sõbral kuskil keegi sebis DMiga seonduva esemed mida polnud, siis maksku mis maksab, pidin ma ta saama. Smile Tagasi vaadates vist ongi DM üle poole mu elust mõjutanud mu elustiili. Pole vist ühtegi päeva möödunud, kus poleks kasvõi natukenegi DM-i sees. Eks ta hullumeelne periood oli positiivses mõttes. Nüüd on õnneks rahulikum, pole vaja plaatigi mängima panna, kõik meloodiad on viimseni peas:D
_________________
Just wait and see
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
tt101



Liitunud: 12 Juun 2005
Postitusi: 59
Asukoht: harjuma

PostitusPostitatud: 19. aprill, 2010 13:44    Teema: Vasta viitega

Olin juba 82 aastal Radio Luxembourgist dm-i kuulnud, aga 1983 aastal istusin poisikesena ühe kommionu juures.Kommionul oli välismaine muusika-aparatuur ja muude saviplaatide seas K-Teli hittide kogumikplaat, kus muu hulgas oli peal ka Get the Balance Right.Ja siis ma kuulasin seda lugu kümneid kordi järjest.Vot oli see vast muusika.See süübis mällu igaveseks.
Reimol oli üks hea sõber(olgu muld talle kerge), kes 80-ndate viimases lõpus hakkas Soomes käima ja tõi sealt ennekuulmatuid dm-i asju.Ehk siis B-pooli ja mixe.See oli tase.

Jutu lõpetuseks veel kommionu kohta.Meie viimasel kohtumisel tuli talle rasket lillevaasi tõsiselt näidata, kuna ta tahtis liiga heaks sõbraks saada.Ja ma ei saanudki-tahtnudki seda saviplaati rohkem kuulamas käia.
Selle auuli paljud poisid said seal mussi kuulata, aga see lõppes ikka varsti.Reimo teab ka sellest rääkida, aga ma ei tea, kas ta selle dm-nakkuse sealt sai.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail MSN Messenger
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    SATELLITE -> Üldine diskussioon Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB 2.0.11 © 2001, 2002 phpBB Group