SATELLITE



 KKK  |  Otsi  |  Liikmete nimekiri  |  Kasutajagrupid  |  Registreeri 
Profiil  |  Privaatsõnumite lugemiseks logi sisse  |  Logi sisse


09.10.10 BODY MACHINE BODY - Spetsnaz, Container 90 + veel 6

 
Uus teema   Vasta teemale    SATELLITE -> Üritused
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Kuratino



Liitunud: 17 Märts 2004
Postitusi: 313
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: 14. juuni, 2010 12:12    Teema: 09.10.10 BODY MACHINE BODY - Spetsnaz, Container 90 + veel 6 Vasta viitega



On au välja kuulutada teistkordselt toimuv tumedama elektroonika festival Body Machine Body!

Klubi "Tapper", Tallinn


LIVE :

Spetsnaz (SWE)
Broken Note (UK)
Container 90 (SWE)

ErilaZ (FIN)
Symmetry Of Asymmetry (LAT)

Sinine (EST)
Tallinn Daggers (EST)
Chaotic Dimension (EST)




EELMÜÜK

Tallinn :

"Hilpharakas", Rataskaevu 12
(Avatud E-L 10-19, P 10-16)

"Tapper", Pärnu mnt. 158 g
(Avatud E-N 10-16, R 10-03, L 20-03)

Tartu :

"Hilpharakas", Kaubahalli 1. korrusel
(Avatud E-R 10-20, L 10-18, P 10-16)

Kui soovid soetada piletit interneti teel, siis kontakteeru aadressil : festival[at]beatsfromthevault.com.

Hinnad :

345.- Eelmüügist
395.- Festivali päeval ukselt


::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


SPETSNAZ (SWE)
www.myspace.com/spetsnazebm

Kui räägitakse EBM`i taassünnist, siis Spetsnaz on esimene nimi, mis sellega seoses pähe tuleb. Nende poolt veerema lükatud tõelise ja ausa EBM`i pall oli ka impulsiks electronic body music`u legendile Nitzer Ebb`ile, et taasühineda. Spetsnaz ei ole pelgalt ühehiti bänd ega miski moega mööduv nähtus vaid nende muusika on nagu must leib, mis on alati au sees. Nende minimalism ja kaasahaaravad bass-sündid lihtsalt sütitavad ning otsekohene sõnum paneb nii kaasa elama kui mõtlema. On suurim hea meel neid üle mitme aasta Eestis näha ja sedapuhku Body Machine Body festivali peaesinejana.



BROKEN NOTE (UK)
www.myspace.com/brokennoteuk

Broken Note on oma unikaalse saundi kisades ja karjudes elektroonilise muusika lavale tirinud. Kombineerides produktsioonioskused mitmekülgsete karmide rütmidega, on BN end kiirelt sisse seadnud arvestatava jõuna.
Viimase paari aasta jooksul on BN oma reputatsiooni elektroonilise muusika underground’i tõusva tähena tsementeerinud kriitikute poolt kõrgelt kiidetud reliisidega. Viimased on ilmunud tunnustatud ning väärika maitsega firmade alt nagu Ad Noiseam, Damage, Peace Off’i alaleibel Ruff, Prspct ja Sustained.
2009. aasta novembris nägi leibeli Ad Noiseam all ilmavalgust album “Terminal Static” millele on oma panuse andnud ka märkimisväärsed sõbrad/produtsendid nagu Juno Reactor, Hecq ja I Am The Sun (Enduser ja Casey Beagle).
Samal aastal demonstreeris BN oma oskuseid ka võimsa etteastega näiteks ühe peaesinejana Glade elektroonilise muusika festivalil ning Maschinenfest’il. Lisaks esinemised ja tuurid mujal Euroopas, Põhja-Ameerikas, Skandinaavias ja Jaapanis.
BN’i aeglasemat sound’i võib üldisemalt nimetada dubstepiks, kuigi vähe on ühist nende loomingul ja selle stiili alt üldiselt tuleval. Pigem laenatakse tumedaid ja agressiivseid rütme jungle’ist ja breakcore’ist. Sama brutaalne on nende drum`n`bass`i külg oma süngelt teravate gabber’i ja techno laenudega. Kusjuures Broken Note`i juured ulatuvad hoopistükis metal’i ja punk`i radadele.
Tulemus oma rütmilise massiivsuse ja hämmastava raskusega on tantsupõrandaid kuumaks kütnud üle terve maailma ning sobib nii klubisse kui määnduvasse urbanistlikku tehasesse.
Livedel mängitakse üldiselt oma lugusid, aga miksitakse sisse ka palu oma inspiratsiooni allikatelt.
Broken Note on garanteeritult iga ürituse üks kõrghetki.

Amon Tobin : “Broken Note kutsub esile hallutsinatsioone tumedast, tehnoloogiast üleküllastunud maailmast.
Uskuge, et Broken Note’i tume laine levib üle maailma, et ka edaspidi kõikjal teie kõrvu “hävitada”.Valmistuge selleks!”

Lae legaalselt tasuta alla ka Amon Tobin`i pisut üle poole tunnine “Equinox Mix” Broken Note`ist :
www.amontobin.com/storeNew/detail.php?item_type=freebie&id=49



CONTAINER 90 (SWE)

www.myspace.com/container90

Ron2-D2 ja Rundberg; semud, kes olid varem paljudes erinevates bändides kaasa teinud otsustasid peale parajat alksi-annust 2004 aasta jaanuaris panna kokku uus bänd. Stiiliks pidi saama midagi uut – vanakooli EBM. Suure üllatusena aga selgus, et selline stiil juba on olemas, nagu ikka. Container 90 aga esindab seda kindlasti tõupuhtamal kujul kui enamus stiilikaaslasi. Asjale lisab vürtsi paras annus punki ja hardcore`i, mis on meeste veres voolanud lapsest saadik. Sellise DIY hoiakuga anti välja õige mitu singlit ja debüütalbum “Scandinavian Masters”, millele järgnes kiire populaarsus. See ei jäänud märkamata Saksa dark-electro suurfirmal Out Of Line`il. Teine album “World ChampionShit” nägi ilmavalgust juba kõnealuse leibeli all. Container aga säilitas oma iseseisvuse ning laiemale areenile pääsemine aitas neil kiiremini oma anarhistliku sõnumit levitada. Pääseti oma ala parimatele festivalidele ja isegi legendaarsel Leipzigi festivalil Wave Gotik Treffen saadi kuum vastuvõtt industriali ja gooti fännidelt, kelle teetass ehk otseses mõttes Containeri muusika ei ole. Lahe traditsioon on ka see, et duo muudab igal aastal jõulu eel oma nime Container 69´ks ning üllitab juba mitu aastat järjest selle nime all oma fännidele tasuta jõuluteemalise singli. Olgu tegu siis SKA`st läbi imbunud keha-muusikaga või sootuks ZZ Top`i kaveriga. Containeri muusikas on selgroogu ja samal ajal elutervet huumorit. See on Electronic Body Music tema parimatel!



ERILAZ (FIN)
www.myspace.com/erilazmusic

Mängides kitarri Soome ühes kuulsamas Industrial bändis Kuroshio Current, otsustas Rami aka ErilaZ teha algust oma solo-projektiga. Peale Kuroshio Currenti lagunemist sai sellest projektist aga täisväärtuslik bänd. Kitarr sai vahetatud laulmise vastu ning ErilaZ`ega liitusid ex-Kuroshio Currenti laulja aQi ja soome üks esi dark-electro/industrial DJ`sid Proteus. Esimene neist hakkas elektroonika osakonnaga tegelema ning Proteus kukkus kitarri mängima. Selle koosseisuga on tehtud juba nii mõnedki kontserdid ja minituur Neverdice`iga. ErilaZ seob oma muusikas dark-electrole tuttavaid biite ja efekte, lisades sellele sünget atmosfääri ja teatava annuse folki ning metalit. Nende electros ei ole poppi vaid hoopis nimeväärilist tumedat rituaalsust.



SININE (EST)

www.myspace.com/sininemusic

Eestis Sinine enam kindlasti tutvustamist ei vaja ja seda enam näitab see taset kui noor bänd suudab niivõrd üürikese ajaga astuda vanade tegijatega samale pulgale või neist isegi mööduda. Sinise sees on hinge ja elu. Pikalt tegi väärika tulemuse nimel eeltööd Sinise aju ja ninamees Mauno. Materjal sai kiirelt väärt plaadistaja Diary Of Dreams`i pealiku Adrian Hates`i Accession recordsi näol. Järgnes rahvusvaheline tunnustus ja fännkonna kiire kasv. On äärmiselt hea meel näha ja kuulda Sinise dark-popiks nimetatud muusikat BMB festivali osana. Sinine oskab inimesi üles sulatada ja neile nende ilusat loomust meelde tuletada.



SYMMETRY OF ASYMMETRY (LAT)
http://www.myspace.com/symmetryofasymmetry

Hirm ja meeltesegadus, raev ja hukatus – need on vaid mõned suured sõnad, mis moodustavad Symmetry Of Asymmetry muusikalise väljenduse alustalad. Nagu ka nende sõpradest ja kaasmaalastest Rosewater juba eelmisel BMB`l tõestas, on Lätis uskumatult tugev dark-electro/industrial artistide baas. Symmetry Of Asymmetry esindab selle tantsulisemat ja pisut meloodilisemat külge, kust ei puudu lõunanaabritele omane müra ning hullumeelsus. See on aus ja lakkumata muusika, kus ei kardeta inimkonnale peeglit näidata. Kindel maiuspala Hocico, X-Fusion’i, :Wumpscut:’i fännidele!



TALLINN DAGGERS (EST)
http://www.myspace.com/tallinndaggers

Tallinn Daggers on noor kuid jõudsalt jõudu koguv electro-pop duo, mis koosneb kahest juba pikaaegsest muusikust Ardost (ex-Pedigree, ex-Shelton San) ning Joosepist (Under Marié, ex-Pia Fraus). Tallinn Daggersi muusika ühendab 80-nendate synthpop`i ja new wave’i tänapäevase electroclash`i ning pop muusikaga. Tegu on kindlasti kõige muretumat muusikat viljeleva bändiga tänavusel BMB’l, mis viib ürituse tasakaalu ning lisab jumet oma üldolemuselt süngele festivalile.
Tutvumiseks TD muusikaga, jagavad härrad oma kodulehelwww.tallinndaggers.com teile tasuta oma EP`d ning paari varasemat singlilugu.



CHAOTIC DIMENSION (EST)
http://www.myspace.com/chaoticdimension

Noor ja andekas DJ taustaga Pärnu elektroonik, kelle omalooming erineb üsnagi rajust ja mürarikkast muusikast, mida ta plaate mängides settidesse valib. Chaotic Dimension on pealtnäha lihtne ja selge ambient, mis suudab aga süvenemisel tekitada kaasakiskuva gruuvi ning tõmbab sind endasse. Suurepärane artist väljajuhatamaks tänavust Body Machine Body festivali.[/img]
_________________
- Negative music for positive results -


Viimati muutis seda Kuratino (16. september, 2010 16:09). Kokku muudetud 8 korda
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
olli



Liitunud: 1 Märts 2004
Postitusi: 948

PostitusPostitatud: 26. juuni, 2010 13:09    Teema: Vasta viitega

livena üks kuulimaid tüüpe!

sel kuul veel soodsam pilet:)
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
olli



Liitunud: 1 Märts 2004
Postitusi: 948

PostitusPostitatud: 26. juuli, 2010 12:31    Teema: Vasta viitega

Broken Note
Meltdown:

http://www.youtube.com/watch?v=dygrTfWqHcU

karm, aga köitev!
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
Kuratino



Liitunud: 17 Märts 2004
Postitusi: 313
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: 5. august, 2010 13:36    Teema: Vasta viitega

Muideks võtan pileteid kaasa homme (6.august) Puhtasse Kulda ka......ehk FS`i träni letist või minu käest otse saate seal ka osta, kel soovi...
Ärge pidage paljuks ligi astuda Smile
_________________
- Negative music for positive results -
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
Kuratino



Liitunud: 17 Märts 2004
Postitusi: 313
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: 31. august, 2010 14:14    Teema: Vasta viitega

Täna on siis viimast päeva pilet suvehinnaga!

Muideks ErilaZ sai ka väikse videoasja valmis just....viska pilk peale Smile
http://www.youtube.com/watch?v=Oc5cKA3CvKA
_________________
- Negative music for positive results -
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
Kuratino



Liitunud: 17 Märts 2004
Postitusi: 313
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: 15. september, 2010 19:12    Teema: Vasta viitega

Nüüd ka ürituse lõpetaja paigas....veel väike, kuid väga hea ambient/noise/eksperimentaal muusik Pärnust : Chaotic Dimension! Laughing
_________________
- Negative music for positive results -
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
olli



Liitunud: 1 Märts 2004
Postitusi: 948

PostitusPostitatud: 23. september, 2010 9:46    Teema: Vasta viitega

Vaata Facebooki ja vöida pilet!

http://www.facebook.com/home.php?#!/event.php?eid=149038851786912&ref=ts

BMB juba 9.oktoobril.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
Kuratino



Liitunud: 17 Märts 2004
Postitusi: 313
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: 28. september, 2010 12:08    Teema: Vasta viitega

Värske lühiintekas Ramiga ErilaZ´est! Smile

http://www.facebook.com/topic.php?topic=124&post=1146&uid=120837467957799#post1146
_________________
- Negative music for positive results -
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
Kuratino



Liitunud: 17 Märts 2004
Postitusi: 313
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: 1. oktoober, 2010 21:30    Teema: Vasta viitega

Asjalik lühiintekas Maunoga Sinisest!

Lugemist Smile
http://www.facebook.com/topic.php?topic=125&post=1149&uid=120837467957799#post1149
_________________
- Negative music for positive results -
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
olli



Liitunud: 1 Märts 2004
Postitusi: 948

PostitusPostitatud: 7. oktoober, 2010 12:25    Teema: Vasta viitega

Ja ... lühiintekas Skeletsiga Symmetry Of Asymmetryst:

http://www.facebook.com/topic.php?topic=210&post=1154&uid=120837467957799#post1154

Smile
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
olli



Liitunud: 1 Märts 2004
Postitusi: 948

PostitusPostitatud: 8. oktoober, 2010 17:42    Teema: Vasta viitega

Containeri Ron´i lühiintekas

http://www.facebook.com/topic.php?topic=122&post=1164&uid=120837467957799#post1164
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
olli



Liitunud: 1 Märts 2004
Postitusi: 948

PostitusPostitatud: 8. oktoober, 2010 17:44    Teema: Vasta viitega

ja siia otsa ei saa lisamata jätta ka Spetsnazi bäkkarisoove:

Postitan siia ka Spetsnaz`i soovid, kus on ka üks väga oluline punkt külalistele Smile

In the backstage/dressingroom:
2 cases of beer
2 bottles or red wine (no french crap please)
1 bottle whiskey (Jameson, Tullamore Dew or other irish brand)
1 bottle gin (Bombay Sapphire is prefered)
1 bottle rum (white or black)
soft drinks (coca-cola, tonic water, fanta, sprite)
water (uncarbonated, both warm and cold)
towels for stage
snacks
warm food for four/five persons (no fish)
sandwiches at arrival
coffee
good looking women
and whatever more the organizer/promoter wants to surprise us with


Tundub, et tuleb meeleolukas tantsupidu!
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
Dunkelheit



Liitunud: 18 Veeb 2004
Postitusi: 281
Asukoht: Planet Earth

PostitusPostitatud: 10. oktoober, 2010 18:49    Teema: Vasta viitega

Võimas, ma ütlen... VÕIMAS!

Enda lemmikuteks jäid Spetsnaz ja Container90, kuid ka teistele kiitus!
Plaadilett oli rikkalik Smile BMB kott on asjalik ja stiilne Exclamation

Jään juba järgmise aasta BMB-d ootama.
_________________
You should see how it feels, with your feet on the ground....
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    SATELLITE -> Üritused Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB 2.0.11 © 2001, 2002 phpBB Group