SATELLITE



 KKK  |  Otsi  |  Liikmete nimekiri  |  Kasutajagrupid  |  Registreeri 
Profiil  |  Privaatsõnumite lugemiseks logi sisse  |  Logi sisse


MADCHESTER Festival sellel nädalavahetusel Kinos Sõprus!

 
Uus teema   Vasta teemale    SATELLITE -> Üritused
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Jalakas



Liitunud: 11 Veeb 2009
Postitusi: 8
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: 29. märts, 2011 22:42    Teema: MADCHESTER Festival sellel nädalavahetusel Kinos Sõprus! Vasta viitega

Briti Nõukogu & Tuborg esitlevad:

Filmi- ja muusika minifestival
UK WEEKENDER: MADCHESTER!
Kino Sõprus, Vana-Posti 8

Neljapäeval, 31. märtsil kell 20.00 kino
Reedel 1. aprillil kell 20.00 kino
Laupäeval 2. aprillil kell 22.00 kino + kl 00.00 PIDU


LAUPÄEVAL, 02.04, kell 00:00 - 06:00
Kino Sõprus, Vana-Posti 8

KLÄSSIKS spets reliis | MAD SATURDAY PARTY!

Otse Mancunia higistest keldritest lastakse siia välja LUKE UNABOMBER, üks pool dj-duost UNABOMBERS, kelle vedada on äärmiselt halvasti hoitud saladus, toore paueriga laetud klubiöö The Electric Chair. Öö, millest räägitakse legende. Öö, kus kohtuvad techno, r&b, funk, soul, hip-hop, house, broken beat, latin - kõik sobib nõela alla, kui sel on biit ja hing. Aastate jooksul koos Unabombersiga elektritooli jaganud vähem ja rohke kuulsate dj-de loetelu kestaks tunde ja kilomeetreid. Aga äkki te teate Laurent Garnieri, Joe Clauselli, Francois Kevorkiani, Gilles Petersoni...

Pommisadu jätkub. “Madchesteril!” on harukordne võimalus olla tunnistajaks, kuidas üheks õhtuks võtab ennast kokku Röövel Ööbiku kurjem (on see võimalik?), aga sama seksikas kaksik UNA BOMBA!
Bänd, kes õpetas Eesti jorsid tantsima.

Plaadimängijate taga teevad Manchesterile kummarduse:

RAUL SAAREMETS (Mutant Disco)
LAURI TIKERPE (Väljasõit rohelisse)
JAAGUP JALAKAS (Plektrum, Fantastika)

VJ EMER VÄRKvisuaalid: Hacienda spetsiaal suurel kinolinal

Kitsad teksad jätke koju, sest Baggy is the word.
Peod püsti!

Kinoseansid 4.50 €, sooduspilet 3.50 €.
Klässiks peopilet 6 €.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

UK WEEKENDER: MADCHESTER! filmiprogramm:


Neljapäev, 31.03, kell 20:00

CONTROL (Suurbritannia-USA-Austraalia-Jaapan, 2007) | 122 minutit

Must-valge eluloodraama CONTROL põhineb legendaarse ansambli Joy Division liidri ja hinge Ian Curtise elust kirjutatud raamatul „Touching by the Distance“, mille autoriks Curtise abikaasa Deborah. Joy Division tegutses 70-ndate aastate lõpul ning jõudis lindistada mitu plaaditäit materjali, ent Ian Curtise langetõvehoogudest räsitud keha ja kahe noore naise vahel jagatud hing viisid mehe 23-aastaselt enesetapuni – enne veel, kui bänd jõudis õieti kuulsaks saada. Sellegipoolest viitab iga teine briti bänd Joy Divisioni muusikale kui oma juurtele ning mullu, kui CONTROL Inglismaal esilinastus ning Cannes’is rahvusvahelise publiku ette jõudis, räägiti muusikaringkondades 2007. aastast kui Joy Divisioni aastast, mida toetas rariteetide nimistusse kantud palade väljalaskmine vanu kogumikke imiteerivates kollektsioonides. Filmi helitaust koosneb põhiliselt Joy Divisioni lindistustest, sekka tuntud bändide (nt The Killers) versioonid Curtise paladest ning Curtise kaasaegsed (David Bowie, T-Rex jt).

Anton Corbijn alustas oma karjääri fotograafina 1972. aastal laividel klõpsides. Tema kaamera ette jäid peamiselt Joy Divisioni ja Public Image Ltd. laivid, kaastööd tegi ajakirjadele nagu Spin, Details, Vogue ja Rolling Stone. 1990-tel sattus Corbijn tegema muusikavideosid, mitmed neist on auhinnatudki, nt Nirvana „Heart-Shaped Box“ või Depeche Mode’i „Personal Jesus“. „Control“ on Corbijni esimene mängufilm, Joy Divisionile on ta samuti loonud mitmed meeldejäävad videod.

Re¾issöör: Anton Corbijn
Osades: Samantha Morton, Sam Riley, Alexandra Maria Lara, Joe Anderson, Toby Kebbell jt.

Linastub inglise keeles, eesti- ja venekeelsete subtiitritega.
35mm filmikoopialt koostöös Tallinnfilmiga

Lisainfo: http://momentum.control.substance001.com/
Treiler: http://www.youtube.com/watch?v=7c2_B_cWK_M


Reede, 01.04, kell 20:00

SOULBOY (Suurbritannia, 2010) | 82 minutit

1974. Elektrikatkestused, streigid ja boot-boys subkultuuri agressioon tänavatel. Alt laienevad teksad, chopper-mootorrattad ja odav õlu, 14 penni pint.

Joe McCain on senisest paigalseisvast elust tüdinenud mässumeelne ja rahutu 17-aastane. Tema orbiidile ilmub ootamatult armastusväärne tüdruk, kes tiirleb biitide ja rütmide saatel, mida Joe pole kunagi varem kohanud. Jane avab talle ukse täiesti uude muusikamaailma, liikumisse ja ööd läbi kestvasse tantsuhullusesse legandaarses Wigan Casinos - Northern Souli koduklubis. Erutava lõbujanu ning pulseeriva tantsumaania keskel leiab Joe lõpuks heakskiitu, armastust, ja midagi, kuhu ta võiks kuuluda.

Nostalgiast kantud, sümpaatse ja autentse heliribaga täiskasvanuks saamise lugu Briti muusikakultuuri 1970ndate olulise kõrvalharu – Northern Soul – rütmide keskel, mis mõjutanud ka muusikapealinna Manchesteri arenguid. Filmi muusikat aitas produtseerida lai spekter tegevmuusikuid nii briti popi elavast legendist Paul Weller´ist kuni värske soulful naishääle Duffy´ni, heliribale on laenanud souliklassikuid muuhulgas Jimmy Radcliffe, Gloria Jones jpt.

Re¾issöör: Shimmy Marcus
Osades: Martin Compston, Felicity Jones, Alfie Allen, Nichola Burley, Craig Parkinson and Pat Shortt jt.

Linastub inglise keeles.

Lisainfo ja treiler: http://www.soulboythefilm.com/


Laupäev, 02.04, kell 22:00

24 HOUR PARTY PEOPLE (Suurbritannia, 2002) | 112 min

Manchester, aasta 1976. Cambridge haridusega Granada TV saatejuht Tony Wilson on sattunud värske pundi Sex Pistolsi kontserdile. Manchesteris on publikut küll vaid 43 inimest, aga Wilson tajub seda pöördelise momendina popmuusika ajaloos. Ta on kogemusest nii vaimustuses, et ruttab kohe kohtuma oma sõbra Alan Erasmusega ning koos plaanivad nad panna jala muusikaäri ukse vahele. Nad panevad püsti plaadileibli Factory Records ja neil õnnestub sinna alla koondada hulga bände millel on määratud saada ühtedeks enim sissetoovateks popartistideks sellel ajal.

Britiliku musta huumoriga vürtsitatud, ¾anriliselt piire lõhkuv tragikomöödia, mida käivitab tuntud koomik Steve Coogan; kimp ankedoote briti popmuusikaajaloost. Lugu räägib Manchesteri tõusust popmuusika mekaks, algab pungi ja Joy Divisioniga, kulgeb läbi 80ndate, jõuab Happy Mondaysini (nendelt pärineb filmi pealkiri), lõpuks kulmineerub reivikultuuri kõikelämmatava pealetungiga.

Re¾issöör: Michael Winterbottom // Stsenarist: Frank Cottrell Boyce // Operaator: Robby Müller // Tootja: Revolution Films Ltd. // Osatäitjad: Steve Coogan, Paddy Considine, Lennie James, Andy Serkis, Shirley Henderson, Sean Harris
Festivalid ja auhinnad: Cannes, Karlovy Vary, Montreal, San Sebastian, Rotterdam
Linastub inglise keeles, inglise keelsete subtiitritega

Lisainfo: http://www.imdb.com/title/tt0274309/
Treiler http://www.youtube.com/watch?v=A1Qz2x94q6A

PARTNERID: Liviko | Bacardi | PÖFF | Balti Kontsert | Katusekino
_________________
biit.me
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    SATELLITE -> Üritused Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB 2.0.11 © 2001, 2002 phpBB Group