SATELLITE



 KKK  |  Otsi  |  Liikmete nimekiri  |  Kasutajagrupid  |  Registreeri 
Profiil  |  Privaatsõnumite lugemiseks logi sisse  |  Logi sisse


EISENWERK // 04.06.05

 
Uus teema   Vasta teemale    SATELLITE -> Üritused
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Schwerindustrie



Liitunud: 10 Aug 2004
Postitusi: 3
Asukoht: eesti

PostitusPostitatud: 10. Mai, 2005 15:19    Teema: EISENWERK // 04.06.05 Vasta viitega



EISENWERK V

04.06.2005

live:
MONO NO AWARE (ger)
DEUTSCH NEPAL (swe)
STROPS (lat)

dj's:
BROILER (lat)
CYBERIKA (est)
IRMA GRESE (est)

Kultuuritehas (Ьlase 16 / Madara 22, Tallinn)

uksed: 20:00
pilet: 100 eek < 21:00 < 125 eek / sõbrad: 75 eek

www.industry.ee
www.mononoaware.de
user.tninet.se/~bsb015v
sturm.lv/en/strops
www.handsproductions.com


====================================

MONO NO AWARE





Sьndinud Leif Kьnzel'i ьhemehe-projektina 1995.aastal, on Mono No Aware’st saanud nii Saksa kultusleibeli Hands Productions juhtivaid peamootoreid, kui ka sдravamaid rhythmic noise projekte kogu maailmas. Kхlades kui pealetungil masinatehase vasardav pulss - eksperimentaalne, raske ja kхikehхlmav - jддb Mono No Aware siiski ьlitantsitavaks rьtmis ja mьras. Mono No Aware'lt on ilmunud kaks ддrmiselt edukat albumit “Kitanai Yatsu” ja “Kika No Sekai”, lisaks mitmeid eraldi lugusid erinevatel kogumikel. Mono No Aware live-ajalugu sisaldab esinemisi ьle kogu maailma, samuti live selle laine kхige kuulsaimatel festivalilavadel nagu Forms Of Hands, WGT, Maschinenfest jne. Samas on Mono No Aware ьhendavaks tuumaks ka oma hдstituntud satelliitprojektidele Norm ja MsMoNo, millest viimasesse on segatud MsGentur. Mono No Aware vхimsad live-esinemised on mitmetahuliste helide kooslus, projetseeritud visuaalkujundid lisamas dimensioone audio massiividele. Oma meeletult karmide ja muundatud rьtmiliste mьramaastikega, kьllastatud ootamatutest detail-lхhangutest ja дkilistest kхnesдmplitest, loob Mono No Aware enneolematuid mustreid su meeltes. Tule ja tunneta! See on uue ajastu kхla! – Lase helidel muuta oma tajuvuspiire! Ja maailm ei ole enam sama, mis eile!

http://www.mononoaware.de/

:: track01
:: track02


DEUTSCH NEPAL



Lina Baby Doll tegi oma esimesed sammud Deutsch Nepal’iga 1990.aasata paiku, olles olnud eelnevalt seotud mitmete teiste projektidega mхlemalt poolt seda peenikest joont, mis eraldab avant-guarde punki sihikindlast eksperimentalismist. Deutsch Nepal’i esimene helisalvestus anti vдlja 1991.aastal Sound Source’is; sellele jдrgnevad 10 albumit, aga ilmusid kхik juba peamiselt Cold Meat Industry ja Staalplaati all.
See vхrratu karakter, Linda , jдtkab me membraanide lдbistamist suisa der psychedelische vхtetega, rakendades meie peal veidrat segu tribal-rьtmidest, vддndunud ambientist, erutavalt hдirivate vokaalseadistusteni vдlja. Olles esinenud ьle kogu Euroopa, kьll riides, kьll alasti, on Deutsch Nepal leidnud endale massiliselt austajaid ja seda mitte ьksnes tдnu oma paljastatud kehailule vaid ka ootamatult impulsiivsele jхulisusele laval, saadetuna veidratest videofoonidest ning leidlikest taustaelementidest. Deutsch Nepal kummitab maailma juba aastaid suurepдrase valikuga deformeerunud helisegajatest ja kummaliset mьrast, jдtkates maailma ьllatamist nihilistliku baas-industriaaliga ja omalaadse lдhenemisega kogu industrial-kultuurile. Tдnu nendele omadustele on Deutsch Nepal’il хnnestunud lisada tervistav doos psьhhedeeliat sellesse sьngeatmosfддrilisse ambienti - saavutus, mis on vдljateenitult tхstnud selle projekti ьheks tuntuimaks industrial-tegijaks kogu maailmas.

http://user.tninet.se/~bsb015v

:: track01
:: track02


STROPS



Strops on ьks jхulisemaid uusi tulijaid lдti industriaalirindel. Agressiivne, kьlm ja kompromissitu vдliselt struktuurilt, kuid sьgav ja haavatav sisemuselt.. nii vхiks iseloomustada Strops'i muusikat. Strops formeeriti kunsti- ja perfoomansprojektina aasatal 1997. Sellal, Yorics (mees, kes on kogu projekti hingeks) korrladas peamiselt spontaanseid heli-performaanseid mitmete eri kunstnike osalusel. Sellel perioodil sai salvestatud ka kolm albumit, mis kьll kunagi ametlikult ilmavalgust ei nдinud. Siiski viimaks, 2004. aasta detsembris, sai reaalsus esimese tхelise Strops'i albumi materialiseerumise tunnistajaks. "Slepenie Rotallaukumi” ilmus lдti industrial-leibel Sturm'i all ja tulemuseks oli vдga kummaline, tugev ja kьtkestav album raskeid helimustreid ja rabavaid kхlamaastikke. Strops’i live’id on ьdini jхulised, tulvil lootusetuse raevu ja olemise valu. Mхjuv, impulsiivne ja siiras. Algusest lхpuni. Midagi mida igaьks ise oma sьdames avastama peab.

http://www.sturm.lv/en/strops.html
intervjuu

:: track01
_________________
www.industry.ee
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    SATELLITE -> Üritused Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB 2.0.11 © 2001, 2002 phpBB Group