SATELLITE



 KKK  |  Otsi  |  Liikmete nimekiri  |  Kasutajagrupid  |  Registreeri 
Profiil  |  Privaatsõnumite lugemiseks logi sisse  |  Logi sisse


21.4.12-Record Store Day + bändid//World Clinic+Woo./Rockst.

 
Uus teema   Vasta teemale    SATELLITE -> Üritused
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
black star



Liitunud: 16 Veeb 2004
Postitusi: 218
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: 19. aprill, 2012 2:15    Teema: 21.4.12-Record Store Day + bändid//World Clinic+Woo./Rockst. Vasta viitega

LAUPÄEV, 21.4.2012
WORLD CLINIC
WOODSTOCK/ROCKSTAR´S
(Tatari 6, Tallinn)

14:00-21:00
Record Store Day plaatide erimüük
Poes müügil palju rariteetseid plaate (CD ja vinüül) ning kassette Sony Musicult, Universalilt, Big Money Recordingsilt, Out Of Line´lt jpt.
Suur Valik Eesti artistide haruldasi plaate!
Erihinnad + kõikidest hindadest -20%!!!
Saadaval autogrammidega
TIGER MILKi uus album Supernatural 12 EUR
CANTILENA uus album Violent Peace 10 EUR

19:00
Poodi tulevad autogramme jagama ja suhtlema õhtused esinejad:
THROES OF DAWN (fin), WYRM SUB TERRA ja HUKKUNUD HINGED

21:00
Klubis: THROES OF DAWN (fin), WYRM SUB TERRA,

HUKKUNUD HINGED
+ DJ´d Aivar Meos (World Clinic) ja Heartkiller

THROES OF DAWN (FIN)
http://www.youtube.com/watch?v=Sd_NF2Y1OMI
http://www.throesofdawn.com/

HUKKUNUD HINGED
http://www.myspace.com/hukkunudhinged

WYRM SUB TERRA
http://www.facebook.com/pages/WYRM-SUB-TERRA/210930235646001
http://www.rada7.ee/artist/WYRM

Päevane plaatide erimüük + autogrammitund World Clinicus tasuta!!!
Õhtuse kontserdi pilet Woodstock/Rockstar´sist kohapealt: 5 EUR
Baarides Saku Rock 2=3


THROES OF DAWN (FIN)
Throes Of Dawn sai laulja Henri Koivula ja sündimängija Jani Heinola tahtel alguse 1994. aastal. Bänd liigub emotsionaalse ning progressiivse dark metali radadel (a la Katatonia, Anathema, Opeth etc). Nende lugude helidemaailma loovad peamiselt süntesaatorid ja kitarrid, garneerituna puhta laulu ning koriseva ja karjuva vokaaliga.
TOD`i lüürika on poeetiline, kajastades inimpsüühika sügavamaid ja tumedamaid aspekte. Bändi haaras algselt oma talli Soome krikuulus plaadifirma Woodcut Records. 1997. aastal anti välja esikalbum Pakkasherra, millel leiduva materjaliga juhatati sama aasta lõpul sisse Satyriconi Helsinki kontsert.
Teine album Dreams Of the Black Earth materjaliseerus legendaarses Tico-Tico stuudios. Järjekorras kolmas, 2000. aastal ilmutatud Binding Of the Spirit (väljaandjaks Wounded Love), oli tunduvalt tumedam ja tugevalt depressiivse tumeda metali suunas liikunu.
Kolmas täispikk tõi bändi koosseisu ka suuremad muudatused. Peale paarikuist vaikelu panid bändi algliikmed kokku täiesti uue koosseisu ja hingamisega grupeeringu. Kitarristi koha võttis sisse Juha Ylikoski (Rotten Sound), bassi mängib Harri Huhtala (And Then You Die, Cartilage, Vomiturition) ning trummari toolile asus Jani Martikkala (…And Oceans, Black Dawn, Enochian Crescent).
Paariaastase töö tulemusena ilmus 2004. aastal Avantgarde Musicu alt kriitikute ja kuulajate poolt ülistatud, eelmistest plaatidest helikeelelt tunduvalt erinev album, Quicksilver Clouds. Järgnes rida menukaid kontserte koos Anathema, Orphaned Landi ja Green Carnationiga. Lisaks Soomele söösteti kontsertidega ka Saksamaale, Hollandisse ja Venemaale.
Throes Of Dawni muusikaline otsing jatkus ning kulmineerus 2010. aasta veebruaris ilmunud The Great Fleet of Echoes`iga (Firebox Records). Melanhoolne ja atmosfääriline album on siiani nii muusikakriitikute kui ka publiku/kuulajate poolt saanud vaid väga positiivse vastuvõtu osaliseks. Plaat on bändi kindel ja jõuline samm edasi, tuues oma muusikasse juurde tahke, mis on ühtlasi nii ootamatud kui ka loomulikuks jatkuks nende arengule. TOD on andnud Eestis kolm väga menukat kontserti. Üks nendest oli 2010 Hard Rock Laagris.
Hetkel valmistab bänd oma uut plaati ja tehakse töös väike paus, et anda mõned kontserdid Eestis (Tallinn, Tartu) ning Armeenias ja Gruusias.

WYRM SUB TERRA
Wyrm Sub Terra on Eesti thrash-metal-trio, vana kooli kogemuse ja kompromissitu suhtumisega meeste karm heliline eneseväljendus, millel õnnestub 1980. aastate äärmus-metali vaimule truuks jäädes ometi kõlada värskelt ja ainulaadselt. Wyrm Sub Terra on nagu salapärane madujas loodusjõud, mis pärast pikka und oma ürgset pead kergitab, nii et mandrid vanguvad.

HUKKUNUD HINGED
Hukkunud Hinged on aeglast, ängistavat ja kurblikku eesti keelset doom metalit mängiv kollektiiv Tallinnast. Ansambel tegutseb aastast 2007 ja on 5 liikmeline (Martin - kitarr, Ville - trummid, Margo - bass, Janek - laul ja Katrina - laul). Kõik lood on eesti keelsed. Ilmunud on 2 demo (2008) ja Hukkunud Hingede lugusid leiab neljalt kogumikult: 1) "Doom in native language" (2008 Ukraina) - "Juurte Nukrus" ja "Loojangu Laul" 2) "Drowning Earth" nr. 33 (2010 Soome) - "Loojangu Laul" 3) "Talv" (2010 Trash Can Dance) - "Tulesorg" 4) "Lumi" (2010 Trash Can Dance) - "Elu Põgeneb".
20.05.2010 ilmus Hukkunud Hingede esimene omanimeline täispikk plaat, millelt leiab 8 lugu (MKDK stuudio Heikki Tikas/Kaur Faltis).

Üritus Facebookis: http://www.facebook.com/events/276821202395917/
_________________
here today hell tomorrow!
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    SATELLITE -> Üritused Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB 2.0.11 © 2001, 2002 phpBB Group