SATELLITE



 KKK  |  Otsi  |  Liikmete nimekiri  |  Kasutajagrupid  |  Registreeri 
Profiil  |  Privaatsõnumite lugemiseks logi sisse  |  Logi sisse


19.10.13 BODY MACHINE BODY festival (Dive, Igorrr + 6)

 
Uus teema   Vasta teemale    SATELLITE -> Üritused
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Kuratino



Liitunud: 17 Märts 2004
Postitusi: 313
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: 23. august, 2013 1:06    Teema: 19.10.13 BODY MACHINE BODY festival (Dive, Igorrr + 6) Vasta viitega

Beats From The Vault & Röntgen (Raadio 2) esitlevad:

Tumemuusika festival BODY MACHINE BODY IV

Laupäeval 19.10.2013

Festivali läbivaks jooneks on saanud kohalike värskete artistide ning välismaiste oma ala meistrite ühendamine ühepäevaseks maitsekaks festivaliks.
Kohalikul areenil omanäoline üritus aitab tutvustada industriaalset nüüdismuusikat siinsele publikule ning valgustab väliskülalistele Eesti andekaid põrandaaluseid artiste.

Sel aastal toimub esmakordselt festival Von Krahlis kahel korrusel. Lavalaudadele astub 8 live-artisti + DJ'd nii meilt kui mujalt.

Dive (Belgia)
Igorrr (Prantsusmaa)
Autogen (Läti)
Freakangel (Eesti)
Dark Nexus (Läti)
Protectorate (Soome)
Morgue's Last Choice (Eesti)
Blood Pavilion (Eesti)

DJ emanon (Infektio, Soome)
DJ Black Star (World Clinic, Eesti)
DJ MOP (Metallion/R2, Eesti)
DJ Shiftwind (Beats From The Vault, Eesti)
DJ Skiso (Eesti)

Õhtujuht: Taavi Eelmaa (Von Krahl, Eesti)


Pileti hind kuni 30.09 (k.a.) 22€
Pileti hind alates 01.10 - 30€
Uksel 35€

_________________________________________________________________

Dive (BEL)

Daft, Out Of Line
www.facebook.com/TheKlinikDiveSonarAbsoluteBodyControl

Tõeline elav legend ja oma ala pioneer, keda BMB festival on üritanud kõigil eelnevatel aastatel siia saada. Sel korral kõik klappis. Dirk Ivens on mees, kes alustas muusikuna juba 35 aastat tagasi punk-bändis Slaughterhouse. Vaid mõni aasta hiljem läks veerema juba electro bänd Absolute Body Control ja sealt edasi juba legendaarne The Klinik. Neid nimesid on veelgi, kus mees nagu muusika on kaasa löönud või lausa hetkel tegev. Dive on härra Ivensi ihu ja hing, sest Dive'i ei jaga ta muusikaliselt kellegagi. See jõud, monotoonsus ning kaasakiskuv rütm, mida lavatäis ühte meest teile pakkuda suudab, on täiesti ebareaalne. Ei ole vile ega kella, on 2 strobo, ruupor ja palju tossu ning artist, kellesugust isa igaüks meist omale unistaks.


Igorrr (FRA)

Ad Noiseam
www.facebook.com/IgorrrBarrroque

On äärmiselt hea meel, et sel aastal on taas Ad Noiseam plaadirma esindatud. Gautier Serre aka Igorrr on vaieldamatult üks maailma veidramaid muusikalisi geeniusi. Teda võib julgelt paigutada samasse ritta Aphex Twin'i, Mike Patton'i, Devin Townsend'i, Ihsahn'i ja Amon Tobin'iga. See ei ole tavaline breakcore, tegu pole monotoonse müraga ega lihtsalt lollitamisega lollitamise pärast. See on täiesti arusaamatult kokkusobiv segu klassikast, metal'ist, drum'n'bass'ist, chanson'ist ja IDM'ist. Ta on ise nimetanud oma muusikat ka täitsa tabavalt baroquecore'iks. See ei ole mitte reedeõhtune tantsupõrand vaid lõhestunud isiksuse argipäev. Seened võtke ise ühes.


Autogen (LAT)

4iB, Sturm
www.sturmmandat.com/artists/autogen

Autogen on artist, kes ei pea midagi paljuks. Luues külma post-industriaalset segu maitsekast IDM'ist, kõverapoolsest electrost ja mürast. Väga oluline moment on nende muusika juures ka visuaalne pool kus miski pole tabu. Veidrad kostüümid ning kõikvõimalikud kehavedelikud, mida genereeritakse otse sinu silme all. Hiljaaegu naaseti eksootiliselt Aasia tuurilt ning hetkel valmistatakse järge oma debüütalbumile „Mutagen” (4iB Records, Singapur). Kaspars'ile (Rosewater, Narkose-X, Sturm Records, Nakts Maina Festival) ja ta veetlevale kihlatule Làsmale lisaks astub BMB'l nende kooseisus löökpillidel üles Folki (Rosewater).


Protectorate (FIN)

www.facebook.com/protectorateindustrial

Bändi taga on tegelikult vanad tegijad muudest kunagistest Soome bändidest. Ka Protectorate moodustati juba 2004, kuid asi läks lõplikult käima alles 7 aastat hiljem. Sellest ajast on ilmutatud vanakooli electro-industrialist nõretav EP „Come Fall“. Tõsi ta on, nende muusika on just nagu Skinny Puppy, Portion Control'i ja Front Line Assembly uus tulemine. Depressiivne ja tume. 100% oma nimevääriline Dark-Electro.


Freakangel (EST)

Alfa Matrix
www.facebook.com/FREAKANGELofficial

Võib julgelt öelda, et Freakangeli näol on tegu kõige tuntuma ja aktiivsema dark-electro skenesse kuuluva kohaliku bändiga. Oma mõne tegutsemisaasta jooksul on nad välja andnud maineka Belgia plaadifirma Alfa Matrix (Front 242, Leæther Strip jt.) alt 2 täispikka albumit ning 3. on varsti tulekul. Esinetud on paljudel rahvusvahelistel festivalidel, sooja vastuvõtu on televisiooni vahendusel saanud nende videod ning võime kindlad olla, et see on alles algus. Freakangeli kontsertid on tantsulised ja just sellised nagu üks korralik electro-industrial bänd kõlada võiks. Sealjuures laval on mehed elava trummariga ning mõjuvad nagu intensiivne metal bänd. Kindel pauk neile, kes armastavad bände nagu Combichrist, Psyclon Nine ja Aesthetic Perfection.


Dark Nexus (LAT)

www.facebook.com/darknexusband

Need noored lõunanaabrid näitavad hästi, mis juhtub siis kui black metal kanda üle industriaalmuusikasse. Dark Nexus on kuri, sünge ja samal ajal väga meloodiline. Hetkel tegeleb bänd oma esimese albumi salvestamisega. Ootame põnevusega. Kui sa oled pinhead, kes peab lugu Suicide Commando'st, Agonoize'ist ja Hocico'st – siis see on just sulle loodud!


Morgue's Last Choice (EST)

Veritsus, Remixta
www.facebook.com/morgueslastchoice

See duo kõlab nii õõvastavalt, et isegi kõige iluisamatel kuulajatel hakkab kole. Ise kutsub MLC end mükoloogiast ja meditsiinilistest probleemidest inspiratsiooni ammutavaks noise-funeral-doom-industrial-ambient kollektiiviks, millega saab 100% nõustuda. Kui tänapäeval veel oleks legendaarne Cold Meat Industry plaadifirma elujõuline, oleks MLC kindlasti nende mädaneva tiivakese all. Rusuv ja raske muusika, ideaalne festivali lõpetamaks, jättes sulle vaid kustumatult meeldivad mälestused.


Blood Pavilion (EST)

Talk Left-Handed
www.facebook.com/BloodPavilion

Blood Pavilion on multiinstrumentalist Jarmo „Chopper“ Nuutre tõusev projekt. Chopper on üks väga vähestest muusikutest meie skenes, keda võib nimetada üliinimeseks. Ta jõuab kõike ja seejuures ei tee midagi üle käe. BP on tema viimasemaid asju, millele ta hetkel pühendunud on. Sümbioos dark-hop'ist, industriaalist, drum'n'bass'ist, IDM'ist ja karta on, et isegi kurat ei tea millest veel. Massiivne ja astuv, hüpnootiline ja samal ajal vaheldusrikas. Pange kõrv peale uuele albumile „Opinion“ ja veenduge ise selle headuses. http://bloodpavilion.bandcamp.com


Body Machine Body Facebookis: https://www.facebook.com/bodymachinebody
Piletilevi: http://www.piletilevi.ee/est/piletid/muusika/muu/?concert=130286
_________________
- Negative music for positive results -
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
Kuratino



Liitunud: 17 Märts 2004
Postitusi: 313
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: 27. september, 2013 10:34    Teema: Vasta viitega

Update!! Shocked
_________________
- Negative music for positive results -
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
Kuratino



Liitunud: 17 Märts 2004
Postitusi: 313
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: 1. oktoober, 2013 22:59    Teema: Vasta viitega


_________________
- Negative music for positive results -
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
black star



Liitunud: 16 Veeb 2004
Postitusi: 218
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: 17. oktoober, 2013 20:15    Teema: Vasta viitega

Fotograaf Liis Rodeni näitus Ts00n ehk Otsides Stalkerit avatakse festivalil Body Machine Body

Laupäeval, 19. oktoobril, avatakse Von Krahli baaris tumeda elektroonilise muusika festivalil Body Machine Body fotograaf Liis Rodeni näitus Ts00n ehk Otsides Stalkerit. Näitus avatakse festivalil kell 19.45 ja see jääb baari ruumides avatuks kuni aasta lõpuni.


Liis Roden on nii Tallinnas kui Berliinis tegutsev kunstnik ja fotograaf.
Tema fotod on ilmunud mitmel pool välismaal, sealhulgas kultuslikus Hispaania kunstiajakirjas Belio Magazine. Samuti on ta mitmete Saksamaal, USAs ja Rootsis väljaantud artistide plaadikujunduste autor. Need muusikud esindavad eelkõige just elektroonilist undegroundi, mida saab kuulata laupäeva õhtul Von Krahlis toimuval tumemuusika festivalil Body Machine Body. Samas skenes on ta ka laialdaselt tuntud ja hinnatud kui kontsertfotograaf. Teiste seas on tema kontsertfotod ilmunud ka festivalil esineva muusiku Dirk Ivensi bändi Dive plaadi-boxis.

Avatav näitus Ts00n alapealkirjaga Otsides Stalkerit on samaaegselt kummastav ja ängistav teekond läbi üksildaste maastike.
Pildid on enamikus ülesvõetud erinevates kohtades Eestimaal, muuhulgas ka Tarkovski filmi"Stalker" endistes võttepaikades. Näha saab nii mustvalgeid kui värvilisi, nii analoog- kui digitaalkaameraga tehtud fotosid.

Näituse korraldamist toetab plaadipood World Clinic.
_________________
here today hell tomorrow!
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    SATELLITE -> Üritused Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB 2.0.11 © 2001, 2002 phpBB Group