SATELLITE



 KKK  |  Otsi  |  Liikmete nimekiri  |  Kasutajagrupid  |  Registreeri 
Profiil  |  Privaatsõnumite lugemiseks logi sisse  |  Logi sisse


Depeche Mode uus vinüüliseeria & DM Baar 19! 15.09.18 2

 
Uus teema   Vasta teemale    SATELLITE -> Üritused
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
olli



Liitunud: 1 Märts 2004
Postitusi: 948

PostitusPostitatud: 11. september, 2018 18:07    Teema: Depeche Mode uus vinüüliseeria & DM Baar 19! 15.09.18 2 Vasta viitega



Taaskord on põhjust pidutsemiseks!

Depeche Mode avaldas uue vinüüliseeria esimesed reliisid ja DM Baar tähistas 2.septembril oma 19-ndat sünnipäeva

Laupäeva, 15.septembril
DM Baaris

Depeche Mode uue vinüüliseeria ning DM Baari 19-nda sünnipäeva tähistamine!

Muusikat valivad Depeche Mode sõbrad ja kauaaegsed fännid:

Evelina
Siim
Normal
Aivar Meos
fade:over


Kell 23.00 loositakse välja eriauhinnad ning süüakse sünnipäevale kohaselt torti!

BOYS SAY GO!

Depeche Mode taasavaldab kõik singlid 12-tollistel vinüülidel.

Depeche Mode 12-tolliste singlite kollektsionääri eriseeria trükk saab alguse esimeste albumite, Speak & Spell | The 12" Singles ja A Broken Frame | The 12" Singles singlite kogumikega.

Vinüülid remasterdati algupärastelt helilintidelt ning lõigati kokku Abbey Road Stuudios, singlid on pakitud nummerdatud luksuslikku karpi. Kogumikud ilmuvad nüüd Sony Music Entertainment labeli alt.

Kui Depeche Mode 20.veebruaril 1981. aastal bändi esimese singliga “Dreaming of Me”/“Ice Machine” avalikkuse ette tuli, oli see esimene samm ühe moodsa muusika transformeerivaima bändi ajaloos. Kombineerides new wave popi, tantsu, roki, bluusi ja elektroonilise muusika elemente, luues nii emotsionaalset helimaastikku tuleviku tarbeks, oli 12-tolline vinüülsingel, suurepärase kõla ning sügavamate groovidega soositud nii DJ´de kui publiku poolt, perfektne heli edastamise vahend bändi põhjalikus visioonis.

Depeche Mode mõistis formaadi potensiaali ning kasutades 12-tollise vinüüli potensiaali avanesid innovatsiooni võimalused. 12-tollised singlid andsid bändile võimaluse avastada uusi helipilte, samal ajal kui füüsilise formaadi ümbriste ja vahelehtede ilu ja võlu andis Depeche Mode´le ruumi arendada kõrgetasemelist ning aukartust äratavat visuaalset esteetikat. Depeche Mode kasutas singlite diskograafiat vahendina pakkuda oma fännidele ootamatuid remikse ning teisi üllatusi.

“Meie 12-tollised singlid on bändile alati väga tähtsad olnud, ” räägivad Depeche Mode liikmed. “Suurepärane, et saame neid lugusid taaskord jagada nii vanade kui uute fännidega, just nii nagu need algses versioonis olid kogemiseks mõeldud. Loodame, et naudite neid sama palju kui meie.”

Iga karp albumi singlite seerias sisaldab audiofiili kvaliteediga 12-tolliseid vinüüle, mis on remasterdatud ning lõigatud algupärastelt lintidelt legendaarses Abbey Road Stuudios. Iga karbi väline kujundus on tänavakunsti ikonograafiast, mis on inspireeritud albumikaanest originaalis samal ajal kui vinüüliümbrised ise on algupäraste kujundustega.

“Speak & Spell | The 12" Singles” sisaldab täpset reproduktsiooni haruldasest õhukesest Flexi Discist “Sometimes I Wish I Was Dead” b/w “King of the Flies” (originaalis Fad Gadget´i lugu); “Dreaming Of Me” 12": “Dreaming of Me” b/w “Ice Machine”; “New Life” 12": “New Life (Remix)” b/w “Shout! (Rio Mix)”; “Just Can't Get Enough” 12”: “Just Can't Get Enough (Schizo Mix)” b/w “Any Second Now (Altered)”; algupärase singlite plakati uusversiooni ja download kaarti.

“A Broken Frame | The 12" Singles” sisaldab singleid “See You” 12": “See You (Extended Version)” b/w “Now This Is Fun (Extended Version)”; “The Meaning of Love” 12": “The Meaning of Love (Fairly Odd Mix)” b/w “Oberkorn (It's a Small Town) (Development Mix)”; “Leave In Silence” 12": “Leave In Silence (Longer)” b/w “Further Excerpts From: My Secret Garden” ja “Leave In Silence (Quieter)”; algupärase singlite plakati uusversiooni ja download kaarti.

The Depeche Mode 12-tolliste singlite seeria jätkub ka tuleval aastal, sest plaanis on avaldada kogumikud kõikide albumite kõikide singlitega ning seda sarnases audiofiili-klassi luksuslikus versioonis.

Osana Depeche Mode´i jätkuvast heategevuslikust koostööst ©veitsi kellatootjaga Hublot, ilmub peatselt ka bändi 55st singlist inpireeritud limiteeritud kellade kollektsioon. Iga kell on unikaalne, üks kell iga singli kohta kasutades vastava singli kujundust. Heategevusega toetab bänd puhta ja ohutu joogivee jõudmist arengumaade inimesteni.

Depeche Mode on ühe mõjukaima, armastatuima muusikalise nähtusena läbi aegade, müünud enam kui 100 miljonit plaat ning esinenud enam kui kolmekümnele miljonile fännile üle kogu maailma. 1981.aastal loodud Depeche Mode, Martin Gore, Dave Gahan ja Andy Fletcher, jätkab oma võidukäiku nii stuudios kui tuuril. Samal ajal on bänd inspiratsiooniks lugematutele artistidele ning jätkab teed innovaatorina. Bändi 14 stuudioalbumit on ilmumisel tihedad külalised TOP 10 edetabelites enam kui 20 riigis, sealhulgas Ameerika Ühendriikides, Ühendkuningriigis ning Saksa –ja Prantsusmaal. Nende viimane, 2017 aasta märtsis ilmunud kauamängiv Spirit debüteeris Billboard 200 tabelis viiendal kohal samuti UK albumitabelis, olles seal nende seitsmeteistkümnes TOP 10 album.

Eestiski on Depeche Mode´l lojaalne ja aktiivne fännibaas, vabariigi kauaaegseim ametlikult registreeritud tegutsev fännklubi (EDMFK) ja 19 aastat tagasi kirgliku fänni poolt asutatud ning bändile pühendatud baar, DM Baar.

Laupäeva, 15. septembri õhtul kell 20.00 kogunevad Depehce Mode fännid Tallinnas DM Baaris tähistama Depeche Mode uue vinüüliseeria esimesi reliise ning Depeche Mode baari 19 sünnipäeva. Plaate mängivad kauaaegsed Depeche Mode fännid, kelle elus on Depeche Mode rolli mänginud julgelt üle veerandsaja aasta. Vahetatakse muljeid äsja lõppenud enam kui 15 kuud väldanud Global Spirit tuurist (bänd esines enam kui 3 miljonile fännile Euroopas, Põhja – ja Lõuna Ameerikas ning mille viimane kontsert toimus 25.juulil Berliinis) ning loositakse välja eriauhind.

Vaata lisa:
http://www.depechemode.com
http://depechemode.com/article/all-of-depeche-modes-singles-to-be-re-released-on-12-vinyl
Depeche Mode uue vinüüliseeria ja DM Baari sünnipäevapeo info:
https://www.facebook.com/events/323514228207497/[/url]

New Life! See You! I Just Can´t Get Enough!
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    SATELLITE -> Üritused Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB 2.0.11 © 2001, 2002 phpBB Group