Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Kas DM Party'l suures klubis peavad DJd mängima |
ainult Depeche'i originaale |
|
14% |
[ 3 ] |
ainult Depeche'i mixe |
|
9% |
[ 2 ] |
50% üht ja 50% teist |
|
76% |
[ 16 ] |
|
Kokku Hääli : 21 |
|
Autor |
Teade |
ilja
|
Postitatud: 30. oktoober, 2005 12:34 Teema: Mida peaks suures klubis DM üritusel kõlama |
|
|
Noh, vaidlus käib pidevalt kas originaale või mikse - korraldame siis rahvaküsitluse |
|
Tagasi üles |
|
|
Fulber
|
Postitatud: 31. oktoober, 2005 10:44 Teema: |
|
|
Ütleksin lihtsalt, et NO HOUSE MUSIC in DM-related partys! _________________ www.solman.yx.ee |
|
Tagasi üles |
|
|
exciter
|
Postitatud: 31. oktoober, 2005 11:17 Teema: Lisaks laup. peole... |
|
|
Muidu oli kõik ok, aga mingi 2-3 ajal vahetus dj vist, sest siis tuli mingi 20 min. lihtsalt mingit yhte kloppimist, mis tyytas ära, ma ei tea mis asi see oli.
Originaale võiks olla 60% ja 40 % mixe ja toetan neid mixe mis asuvad vaid dm plaatidel/singlistel. |
|
Tagasi üles |
|
|
Dunkelheit
|
Postitatud: 31. oktoober, 2005 11:49 Teema: |
|
|
Ise eelistaksin rohkem originaale. Aga remiksid meelitaksid kohale rohkem erineva muusikamaitsega rahvast, mis omakorda suurendaks fännkonda ja oleks heaks promoks. FOR THE MASSES _________________ You should see how it feels, with your feet on the ground.... |
|
Tagasi üles |
|
|
marek Site Admin
|
Postitatud: 31. oktoober, 2005 12:22 Teema: |
|
|
Mulle küll miksid meeldivad, nii pikemad kui lühemad, aeglasemad ja kiiremad. Aga oleneb ajast ja kohast!
Selge on see et 1 tüütult pikk ja montoonne tümpsulugu jääb eredamalt meelde kui 5 tavalist albumilugu, mida nagu ei pane tähelegi, sest need on nii tuttavad ja iseenesestmõistetavad. nagu paljude muude asjadega siin ilmas.
Siis ongi tunne nagu oleks õhtu läbi ainult mingit kloppimist kuulnud _________________
Depeche Mode kontrollermix vol2 by fade:over
|
|
Tagasi üles |
|
|
ilja
|
Postitatud: 31. oktoober, 2005 12:32 Teema: |
|
|
Tegelikult neid hullu mikse laup2eval ei olnud niiiii palju kah. Minu meelest maksimum 5 tykki (v6in ka eksida). Vahepeal h2iris asi mind samuti ja kaisin DJ putkas raakimas
Elegant Machinery kutid n2iteks r22kisid, et Saksamaal DM-yritustel mikse yldse ei m2ngita. Kohe eriti ei tahaks uskuda, kuid samas - mine sa tea |
|
Tagasi üles |
|
|
Tinn
|
Postitatud: 31. oktoober, 2005 12:58 Teema: :) |
|
|
No ei usu mina ka seda Saksamaa juttu Ainult originaalidega läheks küll ikka igavaks. Mitte et need lood ei meeldiks meile, aga Depechil on ju niii palju häid remixe millest valida ja poed on just õige aeg remixide mängimsiseks. Ja paljud remixid mis kodus kuulates eriti eetriaega ei leia lähevad aga peol küll nagu rusikas silmaaku. Remixid on pidude jaoks tehtud ja kus veel kui seal peaks nad ka kõlama. Õnneks on Depechil muigugi ka palju lugusid mis originaalis rahvast suudavad väga hästi tantsutada. Seega pole probleem hoida originaalid ja remixid 50 %/50% vahekorras. _________________ - happiness is an option - |
|
Tagasi üles |
|
|
DaveW
|
Postitatud: 1. november, 2005 12:39 Teema: |
|
|
Mina olen alati olnud arvamusel, et Remix on parendatud lugu, st et originaal on väga hea aga mõni mix veel parem.
Ja kuna ma kuula väga laias spektris muusikat, siis meeldivad mulle ka mixid.
Ooo MixMaster, o o o mix faster |
|
Tagasi üles |
|
|
DaveW
|
Postitatud: 1. november, 2005 12:44 Teema: |
|
|
Lisaksin siia om lemmiks mixi DM repertuaarist.
Useless [The Kruder & Dorfmeister mix] |
|
Tagasi üles |
|
|
oopiumiingel
|
Postitatud: 23. september, 2009 22:54 Teema: |
|
|
remiksid on kohutavad depeche mode'i pidudel.kui kellelgi on vaja vaimset rahuldust saada mingist tümpsust siis tuleks suunduda vastavatesse klubidesse & kui originaalid ei sobi demaatilistel üritustel kuulamiseks vahetage oma ''lemmikbändi'' |
|
Tagasi üles |
|
|
Craig
|
Postitatud: 25. september, 2009 22:35 Teema: |
|
|
Viimaste remikside üle pole Depchel vist erilist kontrolli ja võimu.
Kas meelega proovitakse ajaga sammu pidada või on lihtsalt kellegi lühinägelik arvamus depeche tulevikust.
Mis ma tahan öelda, et Depeche varasemad miksid peegeldasid DM-i muusikalist olemust paremini, kui nüüdsed. Pikk jutt, s* jutt. _________________ After all there's no after all |
|
Tagasi üles |
|
|
|