SATELLITE



 KKK  |  Otsi  |  Liikmete nimekiri  |  Kasutajagrupid  |  Registreeri 
Profiil  |  Privaatsõnumite lugemiseks logi sisse  |  Logi sisse


Clawfinger 18.05.2006 Club Hollywoodis

 
Uus teema   Vasta teemale    SATELLITE -> Üritused
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Craig



Liitunud: 22 Veeb 2004
Postitusi: 1684

PostitusPostitatud: 4. aprill, 2006 18:37    Teema: Clawfinger 18.05.2006 Club Hollywoodis Vasta viitega

PRESSITEADE
4. aprill 2006

ROOTSI METAL-RÄPP BÄND CLAWFINGER ROKIB TAAS TALLINNAS!

Neljapäeval, 18. mail esineb Tallinnas, Club Hollywoodis legendaarne Norra–Rootsi metal-räpp ansambel Clawfinger. Publiku kütab üles R2 Aasta Demo 2005 võitja – kodumaine progressiivne huumoribänd Winny Puhh. Piletid hinnaga 195 krooni on alates tänasest müügil Piletilevi kassades ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti.

Viimati rokkis metal-räpp bänd Clawfinger 2004. aasta veebruaris Club Hollywoodis välja müüdud saalile nii, et klubi katus pidi pealt tõusma! Clawfinger jättis oma pooleteist-tunnise energiast tulvil live’ga publikule kustumatu mulje ja bänd kutsuti tagasi lavale lisalugudeks. “Oleme väga õnnelikud, et saame taas Tallinnas esineda! Meie bändi ajaloos oli see kontsert üks võimsaimatest läbi aegade! Mega publik, super korraldus ja ümberringi ainult meeldivad inimesed. Tahakski juba ruttu taas Eestis esineda!” olid Clawfingeri laulja Zaki kontserdijärgsed kommentaarid. Ja nüüd ongi nad tagasi!

Rootsi-Norra segapäritolu nelik nimega Clawfinger sai alguse 1988. aastal kui praegune sündimängija ja taustalaulja Jocke Skog kohtus oma uue töökaaslase Zak Tell’ga (vokaal) Rosenlundi Haiglas Stockholmi lähistel. 1990 aastal kolisid Bard Torstensson (kitarr) ja Erlend Ottem (kitarr) Norrast Rootsi ja alustasid tööd samas haiglas. Legendi järgi suunati kutid tööle palatisse nr. 32, kus nad lõpuks ka kohtusid. Seal jõuti ka järeldusele oma ühistes muusikalistes arusaamistes ja tööjärgsetel tundidel alustasid noorhärrad bändiproovidega.

Esimese plaadi andsid mehed välja oma kulu ja kirjadega aastal 1993. Unikaalne ja julge lähenemine, milles segatud heavy metalit ja hip–hopi tagas debüütplaadile “Deaf Dumb Blind” Rootsi pressi marulise heakskiidu. Veendunud rassismi vastastena edastas Clawfinger plaadi avaloos “Nigger” oma seisukohad ja tegi seda nii võimsalt, et lugu lükkas müüre ümber ka Eesti vastavates kogukondades. Vähetähtis ei ole ka fakt, et esimest plaati müüdi üle maailma kokku 600 000 eksemplari. Clawfinger on mänginud pea igal suuremal festivalil Euroopas ja teinud ilma mujal maailmas. 1997. aastal ilmus Clawfingeri kolmas, omanimeline stuudioalbum, millele järgnenud turnee algas 25.oktoobril 1997 aastal Tallinnast, Operation B festivalilt. Majatäis rahvast meenutab helge sõnaga toonase Operation B peaesineja Clawfingeri ülienergilist kontserti tänase päevani.

Külastajatele infoks – kontserdile on keelatud kaasa võtta:
klaas-, plekk-, plastik või muid anumaid või esemeid, mille sisu või purunemine jms võivad ohustada külastaja enda või teiste turvalisust; mistahes relvi või muid ohtlikke esemeid; pürotehnilisi vahendeid; loomi; narkootilisi või psühhotroopseid aineid; audio- ja videosalvestustehnikat või foto- ja filmikaameraid ilma vastavasisulise loata.

Clawfinger neljapäeval, 18. mail 2006 @ Club Hollywood:
Uksed avanevad kell 19:00
Winny Puhh alustab kell 21:00
Clawfinger astub lavale kell 22:00

Piletid on müügil alates teisipäevast, 4. aprillist kõigis Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti hinnaga 195 krooni

Loe Clawfingeri kohta juurde siit: http://www.clawfinger.net

Lisainfo:

Indrek Teivejõe
Clawfingeri projektijuht
indrek@bdg.ee
Tel: (372) 52 79 602
_________________
After all there's no after all
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Fulber



Liitunud: 18 Veeb 2004
Postitusi: 1225
Asukoht: Rapla

PostitusPostitatud: 4. aprill, 2006 20:16    Teema: Vasta viitega

Mehed taas tagasi. Eelmine kord jättis väga sügava mulje.
_________________
www.solman.yx.ee
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail Yahoo Messenger MSN Messenger
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    SATELLITE -> Üritused Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB 2.0.11 © 2001, 2002 phpBB Group