SATELLITE



 KKK  |  Otsi  |  Liikmete nimekiri  |  Kasutajagrupid  |  Registreeri 
Profiil  |  Privaatsõnumite lugemiseks logi sisse  |  Logi sisse


STING Tallinnas :: 28.juuli 2006

 
Uus teema   Vasta teemale    SATELLITE -> Üritused
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
ilja



Liitunud: 7 Apr 2004
Postitusi: 487
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: 6. aprill, 2006 2:36    Teema: STING Tallinnas :: 28.juuli 2006 Vasta viitega

STING ESINEB KOOS POJAGA TALLINNAS!

BDG toob 28. juulil Tallinnasse maailmakuulsa muusiku Stingi. Menuka artisti rock showd Saku Suurhallis alustab Stingi poeg Joe Sumner oma bändiga Fiction Plane. Piletid Stingi ja poja kontserdile tulevad müügile üle Eesti esmaspäeval, 10. aprillil täpselt kell 10:00 hommikul.




Sting on äärmiselt mitmekülgne ja andekas artist. Tema muusikukarjäär algas 70ndate lõpul tänaseks kõikjal tuntud ansambliga The Police. Edu on saatnud Stingi algusest peale ning 1985. aastal alustas ta soolokarjääri. Ta on mänginud ka mitmetes filmides, Broadway’l ja kirjutanud rohkelt filmimuusikat, mille eest teenis 3 Oscarit. Stingi trofeeriiulil puhkavad veel teenitult 17 Grammyt, 17 BMI Awards’i, 4 Brit Awards’i, 3 Golden Globe auhinda, 2 Emmyt, jne. Oma pika ja viljaka karjääri jooksul on Sting esinenud kõikidel mandritel kümnetele miljonitele inimestele, tema tuure ja albumimüüki saadab alati edu.

Maailma üks tuntumaid meesartiste jõuab Tallinnasse oma Euroopa turnee Broken Music Tour raames, mis kujutab endast täiesti uut ja energiast pakatavat rock showd. Broken Music Tour’il mängib Sting lisaks laulule basskitarri, kitarre mängivad tema kauaaegne sõber Dominic Miller ja Lyle Workman, trummidel on Abe Laboriel Jr.

Stingi repertuaar on segu eri rahvaste muusikast, mis viib kuulaja mitmekesisele muusikalisele teekonnale. Sting on alati püüdnud avardada popmuusika piire, tuues oma loomingusse sisse jazzi, klassikalise ja maailmamuusika elemente, kirjutades tähendust omavaid tekste ja püüdes oma muusikaga viia publikuni sõnumit. Esimest korda õnnestus Eesti publikul Stingi showd näha 2001 aastal Tallinnas, Vabaduse väljakul.

Vähem oluline pole ka Stingi panus meie planeedi heaolusse. Peale visiiti Amazonase vihmametsa aastal 1987 asutas Sting koos abikaasa Trudie Styler’iga heategevusühingu The Rainforest Foundation, kaitsmaks keskkonda ja kohalikke loodusrahvaid. Mure looduse ja vihmametsade pärast ei kujunenud mitte pelgalt ühekordseks aktsiooniks vaid on osutunud Stingi järjekindlaks tegevuseks. Fondi tegevuse toetuseks raha kogumiseks korraldab ta näiteks igal aastal New Yorki Carnegie Hallis staarideparaadiga kontserdi. Koos Bruce Springsteeni ja Peter Gabrieliga on Sting osalenud Amnesty International’i tuuril “Human Rights Now!”. (www.sting.com)



Stingi soojendusesinejaks tuuril on tema poja Joe Stumneri bänd Fiction Plane. Peale positiivset tagasisidet Ameerika tuuri soojendajana, on ka Euroopa publikul võimalik näha värsket Briti alternatiiv-rockbändi. Ehkki Fiction Plane muusikaliseks eeskujuks peetakse bändi The Police, nimetavad nad ise oma suurimaks mõjutajaks ansamblit U2, aga ka Nirvanat ja Smashing Pumpkinsit. Nende sõnum on aga märksa küünilisem, tumedam, melanhoolsem ja rohkem maailmavalust kantud. Fiction Plane debüütalbum “Everything Will Never Be OK” ilmus 2003 aastal. (www.fictionplane.co.uk)

Piletid hinnaga alates 695 kroonist Stingi 28. juuli kontserdile Tallinnas, Saku Suurhallis tulevad müügile esmaspäeval, 10. aprillil kell 10:00 kõikides Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Davets



Liitunud: 18 Nov 2004
Postitusi: 592
Asukoht: Pärnu

PostitusPostitatud: 6. aprill, 2006 12:55    Teema: Vasta viitega

Sinna mina küll nüüd ei lähe!!!
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Fulber



Liitunud: 18 Veeb 2004
Postitusi: 1225
Asukoht: Rapla

PostitusPostitatud: 6. aprill, 2006 13:17    Teema: Vasta viitega

Jah, Sting muidu tore poiss ja laulab väga hästi, aga konsale vast ei trügi jah. Nii võib ju ka mainida, et ka Simply Red tuleb Tallinna.
_________________
www.solman.yx.ee
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail Yahoo Messenger MSN Messenger
Ingvar



Liitunud: 8 Nov 2005
Postitusi: 72
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: 6. aprill, 2006 13:25    Teema: Vasta viitega

No nii võiks electro-/synthpop ja wave/gothik genrega saidil ju Elton Johnist ka mõnusaid teemasid avaldada.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail Yahoo Messenger
Helen



Liitunud: 17 Veeb 2004
Postitusi: 370
Asukoht: Tabasalu

PostitusPostitatud: 7. aprill, 2006 14:24    Teema: Vasta viitega

Mida te vingute! Sting on väga hea ja mina plaanin küll kontserdile minna.
Ainus asi, mis mind murelikuks teeb on see, et kontserdi päev kattub ka ühe teatud EDMFK tähtsündmuse esimese päevaga... Rolling Eyes
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    SATELLITE -> Üritused Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB 2.0.11 © 2001, 2002 phpBB Group