Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
InxWinx

Liitunud: 27 Märts 2006 Postitusi: 16 Asukoht: tallina külje all
|
Postitatud: 19. aprill, 2006 15:43 Teema: parim lugu läbi aegade? |
|
|
mul on enjoy the silence ja ta ka jääb selleks...igavesti  _________________ Hey you pale and sickly child
You're death and living reconciled
Been walking home a crooked mile |
|
Tagasi üles |
|
 |
Fulber

|
Postitatud: 19. aprill, 2006 17:45 Teema: |
|
|
Julgen vastu vaielda. _________________ www.solman.yx.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
Craig

|
Postitatud: 19. aprill, 2006 18:13 Teema: |
|
|
Fulber kirjutas: | Julgen vastu vaielda. |
arvad, et tuleb veel palju paremaid??  _________________ After all there's no after all |
|
Tagasi üles |
|
 |
Davets
|
Postitatud: 20. aprill, 2006 1:07 Teema: |
|
|
No kurat! See on küll küsimus ,mis paneb pead sügama ,kuna DM kohta on väga raske anda vastust ,mis parem! Minul isiklikult on nii ,et vastavalt meeleolule ,et mõnikord kummitab raskelt peas kasvõi lugu OBERKORN ja teinekord Sister Of Night. Mina isklikult küll ei saa vastata sellele küsimusele ,mis parim on. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Davets
|
Postitatud: 20. aprill, 2006 1:09 Teema: |
|
|
Aaa ja veel ,et hetkel ,mis mind on viimased kuud peas kummitanud ,on lood John The Revelator ja Sinner >In Me ,aga toonitan veel ,et need muutuvad mul koguaeg kuna DM on niivõrd kirju ,et vaheldub pidevalt! Ja mis Enjoy The Silence kohta öelda on ,siis seda lugu mul pole vaja ka kuulata ,kuna kõik nüansid on mul lihtsalt peas. |
|
Tagasi üles |
|
 |
painkiller

Liitunud: 26 Märts 2004 Postitusi: 543 Asukoht: tallinn/tartu
|
Postitatud: 20. aprill, 2006 1:37 Teema: |
|
|
normull |
|
Tagasi üles |
|
 |
Von Rims

Liitunud: 7 Juul 2005 Postitusi: 50 Asukoht: Väljaspool Eestit
|
Postitatud: 20. aprill, 2006 8:14 Teema: |
|
|
Siin vist ei tule rääkida isiklikest hetkeeelistustest, vaid sellest loost, mis on massidele avaldanud kõige suuremat mõju. Julgen arvata oma subjektiivsuses, et selleks looks on vaieldamatult ETS.
See on see, mille kaudu DMi teab kogu maailm. _________________ Everything counts in large amounts! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Fulber

|
Postitatud: 20. aprill, 2006 13:18 Teema: |
|
|
Craig kirjutas: | Fulber kirjutas: | Julgen vastu vaielda. |
arvad, et tuleb veel palju paremaid??  |
Polegi vaja tulevikku vaadata. Minu arust on enne ETS ja peale ETS tehtud väääga häid lugusid. Siiski on ikka ääretult raske üht konkreetset kaarti lauale käia. Violatori pealt on minu lemmik pigem "World in My Eyes" ja "Clean". Kaldun arvama, et jäämäe tipp jääb "Songs of Faith and Devotion" aega. Süngelt jõuline ja rajult hea sound. "In Your Room", "Higher Love", "I Feel You", "Walking in My Shoes" - nende vahel peab valima. PS: Vaieldamatult parimad live lood. _________________ www.solman.yx.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
Davets
|
Postitatud: 20. aprill, 2006 14:08 Teema: |
|
|
to Von Rims: Kui sa tahad küsida ,mis massidele on kõige parim lugu ,siis siin pole ju pikalt mõeldagi ja kindlasti on see ETS ja USA-s Personal Jesus! Ja Fulberiga olen samamoodi nõus |
|
Tagasi üles |
|
 |
AffExciter

|
Postitatud: 23. aprill, 2006 22:40 Teema: DM mixid |
|
|
Tuleb liituda enamusega, kuigi ETS edu Preciousi ees on minu kaoks kahanenud 55:45-le. Aga mixide eriauhinnad jagaks ma Walking in My Shoes(Random Carpet);World In My Eyes(Daniel Miller); Stripped(Rammstein);Photographic(Rex The Dog); It´s No Good(Club 69); Personal Jesus(Covenant) ja eriauhinna saaks uus A Pain That Im Used(Jacques Lu Cont)... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Davets
|
Postitatud: 23. aprill, 2006 22:49 Teema: |
|
|
To AffExciter :Jh,kas nüüd just Rammstein nüüd ametlikult Stripped remixi tegi aga võtku keegi kuidas tahab! Pigem oli ikka RAmmsteini Stripped ikka cover ,kui remix. |
|
Tagasi üles |
|
 |
AffExciter

|
Postitatud: 24. aprill, 2006 16:17 Teema: ;) |
|
|
No sry, ma lihtsaaaalt veidi võhik(mis on cover mis on mis mix mis remix jne) ja panin kõik kokku. Loodan, et keegi selle eest mind oksa ei tõmba.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Fulber

|
Postitatud: 24. aprill, 2006 16:59 Teema: Re: ;) |
|
|
AffExciter kirjutas: | No sry, ma lihtsaaaalt veidi võhik(mis on cover mis on mis mix mis remix jne) ja panin kõik kokku. Loodan, et keegi selle eest mind oksa ei tõmba.. |
Cover on see kui migi bänd võtab mõne teise bändi loo ja toodab siis sellest enda nägemuse ja esitab ka selle ise. Mix on ikka lihtne originaali töötlus. Näiteks suht aeglasele loole pannakse kiirem biit juurde ja nii saab tantsuline mix loost jne jne. _________________ www.solman.yx.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
|