Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
_industrial love_
|
Postitatud: 22. september, 2004 10:04 Teema: müüa Blutengel-demon kiss 3cd boxset |
|
|
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Fulber

|
Postitatud: 22. september, 2004 21:00 Teema: |
|
|
"industrial love" on vist In Strict Confidence-i lugu eks?
Kas Blutengel on vist miskit pidi seotud Terminal Choice-ga või ma eksin? _________________ www.solman.yx.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
_industrial love_
|
Postitatud: 23. september, 2004 7:11 Teema: |
|
|
Hei! Täpselt nii! In Strict Confidence on üks minu favoriitidest ja on olemas ka kõik nende albumid ja singlid ja muu atribuutika! Blutengel on küll seotud Terminal Choice`ga! Christian Pohl, kellel on veel mõningaid projekte nagu Tumor ning paljusid projekte produtseerinud nagu Say-Y,Trümmerwelten jne..Terminal Choice`ist on hetkel pakkuda ka 3 albumit
"In the shadow of death"
"Khaosgott"
"Ominous future" |
|
Tagasi üles |
|
 |
Fulber

|
Postitatud: 23. september, 2004 9:13 Teema: |
|
|
Mis siin salata, ka mulle on ISC üks lemmikuid. Küll aga pole mul kindlasti nii esinduslikku plaadimaterjali nende kohta. Kõigest 4 täispikka, aga, kui nüüd sõbralik nägu ette teha, siis äkki saame kaubale?  _________________ www.solman.yx.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
_industrial love_
|
Postitatud: 23. september, 2004 9:40 Teema: |
|
|
Ma arvan küll, et saame kaubale ning mille vastu siis huvi on?Niipalju veel infi, et tegelen nüüd juba 3 aastat ebm/industrial/futurepop...jne muusika maaletoomisega otse plaadifirmadest! Aastatega on välja kujunenud oma klientuur ja ringkond kes tellivad. Ning oleme nüüd juba mõned aastad ka Saksamaal WGT`l käinud!Paar aastat suhtlen ka mõnede muusikutega otse nagu Torben Schmidt,Jonathan Sharp,Christian Berghoff, Denis Rudge ja veel mõningad....Kogun veel selliste bändide stuffi nagu Suicide Commando,Hocico,Velvet Acid Christ,Funker Vogt,Covenant....Külasta ka kodukat www.hot.ee/hg2002 -mis on tegelikult ümbertegemisel ning saab varsti valmis.Sellele lehele pole juba ammu midagi lisanud....
tervitades/arne _industrial love_  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Fulber

|
Postitatud: 23. september, 2004 12:57 Teema: |
|
|
Vaat, kus lugu! Kus sa mees siiani olnud oled?
Vaatasin, seda linki ka, aga see ei toiminud paraku. Huvi aga oleks ISC singlite vastu küll. Kas "Holy" CD-d ja singleid saaks ja mis hinnaga? _________________ www.solman.yx.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
marek Site Admin

|
|
Tagasi üles |
|
 |
_industrial love_
|
Postitatud: 23. september, 2004 15:28 Teema: |
|
|
Jaja! Olen olnud vahepeal ära Saksamaal ka aga viimasel ajal nagu ikka rohkem Eestis! Ja tegelen selle teemaga rohkem hobi-korras ning kuna asjahuvilisi tuli järjest juurde mõtlesin et võtan seda üritust tiba tõsisemalt! Seoses ISC`ga on mul pakkuda mõningad väljaanded kohe:
"Holy"2cd boxset" 265.-
"Babylon 1" mcd 110.-
"Babylon 2" mcd 110.-
"Herzattacke"EP 150.-
Endal on mul ISC`ist puudu Collapse EP! Kunagi sai D.Ostermanni käest küsitud ning tegelane vastas et see ilmub kindlasti uuesti koos boonus materjaliga!Teretulnud nähtus on, et vene plaadifirma Irond on hakanud välja laskma seda teemat.Kolm viimast ISC`i on ka neil väljas.Küsisin Saksamaalt järgi ka kas venelastel ikka litsents on ning mulle vastati positiivselt!Ning need väljaanded näevad välja täiesti korralikud!Ning nende hind tuleb kusagil 100-125.-kr.! Külasta vene plaadifirma kodukat www.irond.ru Seal on näha mis on väljas ja mis tulekul!Lähiajal peaks pakkumisele tulema ka "Holy-The HECQ destruxxion"ltd.metalbox
parimat
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Fulber

|
Postitatud: 23. september, 2004 16:31 Teema: |
|
|
marek kirjutas: | võtsin jultumuse parandada _industrial love_ postis link nii, et see töötaks!
Nii et Fulber, proovi uuesti! |
Tänud! Töötab jahh!
See "Holy" 2CD box kõlab küll ahvatlevalt. Mis lisad seal siis on?
Infrarot andis sellise tulemuse. _________________ www.solman.yx.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
_industrial love_
|
Postitatud: 23. september, 2004 16:48 Teema: |
|
|
Holy boxi lisaks on 3 klepsu/6 postkaarti/boonus cd "alpha omega"  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tinn

|
Postitatud: 26. september, 2004 20:35 Teema: :) |
|
|
_industrial love_ kirjutas: | Holy boxi lisaks on 3 klepsu/6 postkaarti/boonus cd "alpha omega"  |
Ja see imeilus Holy box on nüüd minu oma  _________________ - happiness is an option - |
|
Tagasi üles |
|
 |
Fulber

|
Postitatud: 26. september, 2004 20:56 Teema: Re: :) |
|
|
Tinn kirjutas: | _industrial love_ kirjutas: | Holy boxi lisaks on 3 klepsu/6 postkaarti/boonus cd "alpha omega"  |
Ja see imeilus Holy box on nüüd minu oma  |
DAMN!  _________________ www.solman.yx.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
_industrial love_
|
Postitatud: 26. september, 2004 23:11 Teema: |
|
|
Fulber`ile lohutuseks niipalju et "holy" boxi on saadaval jälle peale 15.oktoobrit!
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
_industrial love_
|
Postitatud: 4. oktoober, 2004 16:08 Teema: |
|
|
Hei Fulber!
16.okt. siis Hocico live´le minek!? Meeldiv oleks eelnevalt kohtuda ja mõnigatel teemadel vestelda!
tervitades
_industrial love_  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Fulber

|
Postitatud: 5. oktoober, 2004 17:28 Teema: |
|
|
_industrial love_ kirjutas: | Hei Fulber!
16.okt. siis Hocico live´le minek!? Meeldiv oleks eelnevalt kohtuda ja mõnigatel teemadel vestelda!
tervitades
_industrial love_  |
Jah, igati väärt mõte, aga mu enda suureks kurvastuseks ei õnnestu mul vist sellele kaua oodatud üritusele tulla. Mul nimelt vanaemal suuremat sorti juubileum ja lubas maha lüüa, kui kohale ei ilmu. Enda lohutuseks peab tunnistama, et õnneks olen neid ühe korra ka juba näinud (kuigi see eriti ei lohuta).
Küll aga minek Rammstein-ile ja Camouflage-le. Äkki õnnestub seal paar sõna vahetada, kui sa ise muidugi neile üritusetele juhtud tulema.  _________________ www.solman.yx.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
_industrial love_
|
Postitatud: 17. november, 2004 10:42 Teema: ISC |
|
|
Hei Fulber! Hocico live oli ikka päris asjalik! Õnnestus tegelaste käest ka vinüülile autogrammid hankida! Kuis endal kulgeb?! Kas sind Holy box huvitab? Hetkel on pakkuda
ISC-Holy-[the hecq destruxxion]-ltd.metalbox-250.-
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Fulber

|
Postitatud: 17. november, 2004 12:38 Teema: |
|
|
Heh, sa ka tagasi!
Tegelikult huvitab küll. Ma kohe hea meelega omaks seda boxi. _________________ www.solman.yx.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
|