Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Kuratino

|
Postitatud: 26. september, 2008 12:27 Teema: 11.10.08 Beats From The Vault + Clock DVA eri! |
|
|
DJ`d :
Nefolk (Lat)
Daggett
4-got-10
50/75/100
Rockstar`s, Tatari 6 (Tallinn)
21:00
Et selline pidu siis taas tulekul.......Lätist mürgeldaja mees Nefolk ka kohal...kelle setid on alati julmalt lahedad......eksperimenteerib nagu loom.......marssidest noisini......
Daggett`it teate niguinii.....mees kes ka just tempoga ei hellita......aga suunalt pisut helgem kui Nefolk......ja mina...kes ma pean kuidagi tasakaalustama liiga rajuks kippuma minevat pidu
Eritund legendaarsele Clock DVA`le pühendatud seekord siis.....kelle kõik albumid varsti ka Mute recordsi alt vinge box`ina ilmavalgust peaks taas nägema....100 lk raamat ühes.....spetsiaali toon teieni ise.......
Kohtumiseni!! _________________ - Negative music for positive results - |
|
Tagasi üles |
|
 |
fs

Liitunud: 3 Juun 2004 Postitusi: 226 Asukoht: People's Republic of West Tallinn
|
Postitatud: 27. september, 2008 0:31 Teema: |
|
|
Anders, kas sa kassi saba alt tulnud plaati ka mängid?  _________________ do I drive
or am I driven? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kuratino

|
Postitatud: 30. september, 2008 10:54 Teema: |
|
|
mul enamus plaate sealt tulnud.....millist sa silmas pead? Millist saba sa silmas pead siis  _________________ - Negative music for positive results - |
|
Tagasi üles |
|
 |
fs

Liitunud: 3 Juun 2004 Postitusi: 226 Asukoht: People's Republic of West Tallinn
|
Postitatud: 1. oktoober, 2008 14:48 Teema: |
|
|
Kuratino kirjutas: | mul enamus plaate sealt tulnud.....millist sa silmas pead? Millist saba sa silmas pead siis  |
Brüsseli plaadipoe halli kassi  _________________ do I drive
or am I driven? |
|
Tagasi üles |
|
 |
olli
|
Postitatud: 11. oktoober, 2008 14:08 Teema: |
|
|
kes clock dva´st midagi ei tea, soovitan soojalt kohal olla.
tegu niivõrd omanäolise kollektiiviga...
loodetavasti on võimalik näha ka videoid/visuaale - need neelavad endasse ja pärast pole enam miski endine
stiililiselt on nad minu jaoks olnud koguaeg clock dva, sest mu meelest nad lihtsalt ei liigitu kuhugi, peale endi nime.
et siis viks kinga ja kohale  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kuratino

|
Postitatud: 11. oktoober, 2008 16:54 Teema: |
|
|
aaaa.....seda ei võta...ei viitsi vinüüle vedada @ fs....mul on see muideks 4 loolise 12"-sena ka olemas nüüd
.....no mõni ütleb et Clock DVA on kõige sarnasem Kraftwerk`iga.....aga lihtsalt kordi luusse pugevam ja õõvastavam......
õhtuni!!! _________________ - Negative music for positive results - |
|
Tagasi üles |
|
 |
|