Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Kuratino

|
Postitatud: 4. detsember, 2009 1:10 Teema: 05.12 Beats From The Vault + Numb`i eritund! |
|
|
Tegu selle aasta viimase vooldiga....ja eriti hea meel, et taas on ka eritund eriline.....kindlasti ei tea teist paljud sellist ägedat bändi nagu Kanadast pärit Numb ( http://en.wikipedia.org/wiki/Numb_(band) .....mehed on teinud koos nii Front Line Assembly kui Skinny Puppy tegelastega ja olgem ausad, tegu pole ei uuema ega ka kehvema artistiga. Aga miskipärast palju tundmatumaks jäänud tegijaga. Vooldil avaneb teil kuldne võimalus end nende loominguga kurssi viia. Läbilõike Numb`i loomingust toob teieni DJ Warshock.
Lainap :
4-got-10
Shiftwind
Warshock
Black Star
21:00
Rockstar`s, Tatari 6 (Tallinn)
50/75/100 _________________ - Negative music for positive results - |
|
Tagasi üles |
|
 |
olli
|
Postitatud: 4. detsember, 2009 13:20 Teema: |
|
|
vot, milline tore tantsupidu!
ja mis muud kui .... palju önne härra Black Star!!!
Ja tundub et laupäeva öhtu saab pönev olema, eriti algus ja köik ülejäänu kindlasti ka  |
|
Tagasi üles |
|
 |
black star
|
Postitatud: 4. detsember, 2009 23:45 Teema: |
|
|
Krt, mul on selline karvane tunne et seekord tulevad minu poolt mängimisele ebm/indu-viisid, kui ma alles noor olin;-)
Mõned üllatuslood, mis mind ennastki mu plaadikogus eelmisel nädalal üllatada suutsid... Ühesõnaga - igaaastane sünnasett  _________________ here today hell tomorrow! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Craig

|
Postitatud: 5. detsember, 2009 15:37 Teema: |
|
|
Juhuu, Numb!
Õnne ka Black Star-Vampire Chief'ile!!! _________________ After all there's no after all |
|
Tagasi üles |
|
 |
|