Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Külaline
|
Postitatud: 5. august, 2004 17:31 Teema: Täna, 12 aastat tagasi... |
|
|
... Ilmus Meie Meeles kuulutus, mis kutsus üles DM-huvilisi klubi liikmeks astuma...
Aga sellest ma pajatasin juba kunagi Tartus, klubi 10-ndal juubelil ja Teie õnneks ei kavatse enam rekordkõnet pidada Just remainding!
Või, kui tõesti huvitab, siis:
http://www.hot.ee/edmfk/years.htm
Happy.. whatever
El Presidente |
|
Tagasi üles |
|
 |
painkiller

Liitunud: 26 Märts 2004 Postitusi: 543 Asukoht: tallinn/tartu
|
Postitatud: 5. august, 2004 18:47 Teema: |
|
|
assa. Vinge scan on
tosin aastat siis.
ilus puberteet |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tinn

|
Postitatud: 6. august, 2004 1:30 Teema: :) |
|
|
Impressive!
Heil El Presidente  _________________ - happiness is an option - |
|
Tagasi üles |
|
 |
Fulber

|
Postitatud: 6. august, 2004 10:34 Teema: |
|
|
See võis ikka hää tunne olla küll, kui ühel heal päeval teed ajalehe lahti ja avastad, et sa polegi üksi. Sama mõtelaadi ja tõekspidamistega inimesi on veel!  _________________ www.solman.yx.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
Margus

|
Postitatud: 27. august, 2004 14:07 Teema: |
|
|
Siiani mõtlen, et kus ma küll siis olin???
Meie Meelt sai toll ajal lehitsetud küll aga ju siis jäi see number vahele  |
|
Tagasi üles |
|
 |
le Bon
|
Postitatud: 31. august, 2004 16:43 Teema: |
|
|
mina olin tööl _________________ styles change, style doesn't |
|
Tagasi üles |
|
 |
marek Site Admin

|
Postitatud: 31. august, 2004 18:39 Teema: |
|
|
Aga TÄNA ( 31.08 ) 31 aastat tagasi nägi ilmavalgust mees, kes selle kuulutuse sinna Meie Meelde pani! Palju õnne!!!! _________________
Depeche Mode kontrollermix vol2 by fade:over
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Fulber

|
Postitatud: 31. august, 2004 19:08 Teema: |
|
|
marek kirjutas: | Aga TÄNA ( 31.08 ) 31 aastat tagasi nägi ilmavalgust mees, kes selle kuulutuse sinna Meie Meelde pani! Palju õnne!!!! |
Just-just!
Palavad tervitused ka minu poolt.
(näh, 101 kommi kah selle peale) _________________ www.solman.yx.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
Toivo Salus
|
Postitatud: 31. august, 2004 23:36 Teema: |
|
|
Hea, et meelde tuletasid Marek. Ka minu poolt parimad soovid sünnipäeva puhul Graigile. Aitäh, et klubile eluvaimu sisse puhusid. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Craig

|
Postitatud: 5. august, 2005 12:06 Teema: 13 |
|
|
+1
Kuraditosin aastat siis sellest va kuulutuse panemisest. Jah, kui ikka ise ei tee, siis ei tee keegi. Aga võib-olla oleks teinud ka... Sest DM-i grupeeringuid oli väga erinevas suuruses ja väga erinevates kohtades. Kahju ainult, et selline "kambavaim" (või kuidas öeldagi) aja peale kadunud on. Ikka ei näe selliseid tüüpe enam nii naljalt nagu võis näha 90ndate alguses. Mnjaa, olid ajad.
Ja kui ma nüüd hästi meelde tuletan, siis isegi olla olnud sel ajal mingi depe klubi veel olemas olnud. Tallinnas. Aga samasugune põrandaalune (kui ta üldse mingi sellise klubi mõõdu välja andis nagu meil) ning sinna ta ilmselt jäi ja suri ka.. Sest peale selle kõlaka ei ole ma sest asjast enam midagi kuulnud.
Ma peaks skännima ka tolle MM-i poolse vastuskirja sisse, mis ma selle artikli avaldamise eel (või oli see järel?? ) sain. Oleks ka ilmselt põnev rahval lugeda. Kui ma selle ainult kusagilt "arhiivist" üles leiaks Ma väga loodan, et ta ikka on alles. Aga kahjuks saan seda sooritust teha alles septembris. Seniks varuge kannatust..
Mis ma siis veel selle tähtsa päeva puhul lausuks? Ilmselt seda, et fännide paremad päevad on jälle tulekul ja ehk saab ka klubitegevus rohkem tuult tiibadesse, kui bänd isiklikult jälle korra Maarjamaad väisanud. Head ootust!
El Presidente _________________ After all there's no after all |
|
Tagasi üles |
|
 |
Dunkelheit

|
Postitatud: 5. august, 2005 12:25 Teema: |
|
|
12 aastat tagasi lõikusin mina Meie Meelest välja igasugu pilte ja postreid. Aga DM- ist ei teadnud veel siis tuhkagi Sellegipoolest jääb alatiseks meelde see (mis ta oligi: vist nelja aasta tagune aeg), kui esimest korda DM Baaris käisin ja seejärel klubiga liitusin. Õnnesoovid Craigile minu pooltki  _________________ You should see how it feels, with your feet on the ground.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
|