Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Craig

|
Postitatud: 1. juuli, 2006 3:42 Teema: Läti konsadest |
|
|
Lätti konsale minejad!! Dive ja Covenant ootavad. Aga!
Loe siit etv24 uudist:
Lätis jõustuvad laupäevast piirangud suitsetamisele enamikus avalikes kohtades, muuhulgas on keelatud suitsetada ka tänavakohvikutes. Sedamoodi loodetakse nii suitsetajaid pahest võõrutada kui ka kaitsta mittesuitsetajaid, kirjutab Eesti Päevaleht.
Keelatud on suitsetamine töökohtadel, elumajade trepikodades, koolides, tervishoiuasutustes, kinodes, kontserdisaalides ja spordikeskustes. Suitsukeeld kehtib ka väliskohvikutes ja ühissõidukite peatustes.
Avalikes kohtades on suitsetamine lubatud vaid spetsiaalselt selleks ette nähtud alal või ruumis, teatas tervishoiuministeerium.
Riikliku tervishoiuagentuuri andmeil suitsetab Lätis regulaarselt 47 protsenti mehi ja 18 protsenti naisi. Vaatamata suurele suitsetajate hulgale toetab tänasest jõustuvat keeldu arvamusküsitluste kohaselt 70 protsenti Läti elanikke.
Läti tervishoiuministeeriumi andmeil sureb Euroopa Liidus passiivse suitsetamise tagajärjel igal aastal umbes 79 000 inimest, neist umbes 1500 kaotavad elu Lätis.
vooo.. _________________ After all there's no after all |
|
Tagasi üles |
|
 |
marek Site Admin

|
|
Tagasi üles |
|
 |
fs

Liitunud: 3 Juun 2004 Postitusi: 226 Asukoht: People's Republic of West Tallinn
|
Postitatud: 3. juuli, 2006 4:37 Teema: |
|
|
olgu suitsetamisega, kuidas on, aga Eesti Tervishoiuministeerium võiks ka elanikkonna vaimse tervishoiu ja töövõime (vbl ka iibe) nimel rohkem häid kontserte siia orgunnida. _________________ do I drive
or am I driven? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Craig

|
Postitatud: 3. juuli, 2006 10:12 Teema: |
|
|
fs kirjutas: | olgu suitsetamisega, kuidas on, aga Eesti Tervishoiuministeerium võiks ka elanikkonna vaimse tervishoiu ja töövõime (vbl ka iibe) nimel rohkem häid kontserte siia orgunnida. |
väike koostöö Rahandusministeeriumiga ei teeks paha (et kaotada mõttetu piletite käibemaks) _________________ After all there's no after all |
|
Tagasi üles |
|
 |
ilja
|
Postitatud: 3. juuli, 2006 10:14 Teema: |
|
|
Craig kirjutas: | fs kirjutas: | olgu suitsetamisega, kuidas on, aga Eesti Tervishoiuministeerium võiks ka elanikkonna vaimse tervishoiu ja töövõime (vbl ka iibe) nimel rohkem häid kontserte siia orgunnida. |
väike koostöö Rahandusministeeriumiga ei teeks paha (et kaotada mõttetu piletite käibemaks) |
oh jah! fuck the käibemaks!  _________________ fb.me/Syntheetika |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kuratino

|
Postitatud: 3. juuli, 2006 18:54 Teema: |
|
|
Krt...kas ma olen millestki ilma jäänud....mis Covenant??? |
|
Tagasi üles |
|
 |
marek Site Admin

|
Postitatud: 3. juuli, 2006 22:12 Teema: |
|
|
Kuratino kirjutas: | Krt...kas ma olen millestki ilma jäänud....mis Covenant??? |
Coveka kodukas ütleb et ...
New shows added in the LIVE/World Map section: 24.08 in Szeged - Hungary at the Szin Festival. 02.09 in Lódz - Poland at the Lódz Gothic Festival. 03.09 in Riga - Latvia at the Andrejsala.
Nii et veel ilma ei ole jäänud  _________________
Depeche Mode kontrollermix vol2 by fade:over
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Craig

|
Postitatud: 4. juuli, 2006 23:02 Teema: |
|
|
marek kirjutas: | Kuratino kirjutas: | Krt...kas ma olen millestki ilma jäänud....mis Covenant??? |
Coveka kodukas ütleb et ...
|
nii ta ütleb.. _________________ After all there's no after all |
|
Tagasi üles |
|
 |
trc

|
Postitatud: 5. juuli, 2006 16:15 Teema: |
|
|
Broneerimisele lähvad 4 kohta minu kioskis, samas ostan piletit. Jutt Covenantist siis |
|
Tagasi üles |
|
 |
olli
|
Postitatud: 5. juuli, 2006 23:37 Teema: |
|
|
trc kirjutas: | Broneerimisele lähvad 4 kohta minu kioskis, samas ostan piletit. Jutt Covenantist siis |
oii kui tore, mina olen jälle käsi ,
PS!kas ztn on siin või ära?
no ja küll selle pileti ka kusagilt saab |
|
Tagasi üles |
|
 |
trc

|
Postitatud: 6. juuli, 2006 10:12 Teema: |
|
|
G-iosk on täis.
kirjas lisaks minule: ewa, olli, kuratino+1
ztn on siin olli, mis tahad tast? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Craig

|
Postitatud: 8. juuli, 2006 1:30 Teema: |
|
|
trc kirjutas: | Broneerimisele lähvad 4 kohta minu kioskis, samas ostan piletit. Jutt Covenantist siis |
Kui kellelgi avaneb võimalus bronnida, siis oleks ka käsi. Või loota, et kohapealt saab ka osta? _________________ After all there's no after all |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mate

|
Postitatud: 8. juuli, 2006 8:20 Teema: |
|
|
kui see bronnijale palju tüli ei tee, siis mina sooviks kah ühe pileti Covenandi Riia kontserdile........ |
|
Tagasi üles |
|
 |
|