Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
devialla
|
Postitatud: 18. märts, 2006 16:41 Teema: DM Riias 17.03.2006 |
|
|
Mega, super, fantastiline, ebareaalne, uskumatu .....
olen sõnatu ja vapustatud ja sain kõik mis tahtsin
You want it, you get it! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Davets
|
Postitatud: 18. märts, 2006 18:49 Teema: |
|
|
Kahju ,et kõik hea nii kiiresti lõppeb aga loodan veel Davidi viimaseid sõnu mis ta lubas SEE YOU NEXT TIME. Ja veel oli kaiff Martini külaskäik baari ja sai ka läbi vaeva ka autogramm küsitud. Sorry... kehtis tallinna kohta
Viimati muutis seda Davets (20. märts, 2006 1:18). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
ilja
|
Postitatud: 19. märts, 2006 23:29 Teema: |
|
|
Riia kontsert oli Baltikumi parim! _________________ fb.me/Syntheetika |
|
Tagasi üles |
|
 |
devialla
|
Postitatud: 20. märts, 2006 0:11 Teema: |
|
|
ilja kirjutas: | Riia kontsert oli Baltikumi parim! |
Seda on jube hea kuulda, sest see tähendab seda et ma nägin Baltikumi parimat kontserti , milles ma muidugi ei kahtlegi |
|
Tagasi üles |
|
 |
devialla
|
Postitatud: 21. märts, 2006 17:25 Teema: |
|
|
Riias oli parim sound!!! ja rohkem energiat ka poistel  |
|
Tagasi üles |
|
 |
devialla
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Fulber

|
Postitatud: 1. Mai, 2006 13:29 Teema: |
|
|
Õnnestus näha seda EDMKF Läti-Leedu tuuri videot. Nalja sai kõvasti. Aga jah see, mis Indrek kuulis selle (Wilderi) asendus sündimehe suust kommenteerituna Alan Wilderi kohta, oli ikka küll rohkem, kui ärritav. Hea, et ise seal ei olnud, oleks vist millegiga lajatanud kutile. Sorry, mul ei tule selle asjapulga nimi meelde. _________________ www.solman.yx.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
janek

|
Postitatud: 1. Mai, 2006 16:53 Teema: |
|
|
Fulber kirjutas: | Õnnestus näha seda EDMKF Läti-Leedu tuuri videot. Nalja sai kõvasti. Aga jah see, mis Indrek kuulis selle (Wilderi) asendus sündimehe suust kommenteerituna Alan Wilderi kohta, oli ikka küll rohkem, kui ärritav. Hea, et ise seal ei olnud, oleks vist millegiga lajatanud kutile. Sorry, mul ei tule selle asjapulga nimi meelde. |
Mis ta siis ütles? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Fulber

|
Postitatud: 1. Mai, 2006 20:02 Teema: |
|
|
Öeldu kõlas umbes nii: "Alan Wilder is not even good enough to clean my shoes"  _________________ www.solman.yx.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
marek Site Admin

|
Postitatud: 2. Mai, 2006 13:35 Teema: |
|
|
Nii see olevat tõepoolest olnud ... ja edasi muutus see mees minu jaoks tühjaks kehaks laval .... väike respect oli juba tekkinud  _________________
Depeche Mode kontrollermix vol2 by fade:over
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Davets
|
Postitatud: 3. Mai, 2006 0:43 Teema: |
|
|
Oota ,mis asja ,kas niimoodi ütles vä. Te mõtlete Gordenot või keda? Oleks keegi bändimeestest kuulnud seda või ma ei tea ,aga ise oleksin raisale küll lajatanud peale siukest ütlemist talle paar halba sõna. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ilja
|
Postitatud: 3. Mai, 2006 1:15 Teema: |
|
|
noh, ma mäletan kuidas Flecth DM baaris ütles : "Depeche Mode always were, are and will be - Dave, Martin and Me!"
polnud ju mingit Wilderit  _________________ fb.me/Syntheetika |
|
Tagasi üles |
|
 |
marek Site Admin

|
Postitatud: 3. Mai, 2006 10:45 Teema: |
|
|
ilja kirjutas: | noh, ma mäletan kuidas Flecth DM baaris ütles : "Depeche Mode always were, are and will be - Dave, Martin and Me!"
polnud ju mingit Wilderit  |
Gordeno oleks seda võinud öelda ka Vince Clarke'i kohta ... mõte jääb samaks ... lihtsalt nii "kõva" mees ei ole ilus olla ... _________________
Depeche Mode kontrollermix vol2 by fade:over
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Fulber

|
Postitatud: 3. Mai, 2006 11:20 Teema: |
|
|
Ma ei tea, ka ma olen veidi imelik, aga mingil veidral põhjusel kuulus minu suurim respect just Wilderile. Must Kardinal, kes jäi alati tausta figuuriks, aga samas oli vast kõige rohkem DM. Kui võtta "Violator" ja "SOFAD", kus Wilderi näpp nuppe keeras, siis peale seda pole midagi nii erakordset enam kuuldud. Täis aur läks siiski mehel SOFAD plaati ja tulemus on ikka meeletult hea. Nüüd aga tuleb mingi krässus peaga junn väitma, et ta on kõvem mees, what the f... .
Exciter tuuri ajal sai ka selle kutiga Hollikas tiba suheldud. Nüüd mõtlen, et mees polnud seda vestlust väärt. _________________ www.solman.yx.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
|