Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Kuratino

|
Postitatud: 27. september, 2006 12:10 Teema: 07/10/06 Beats From The Vault XX |
|
|
Et siis :
XX "Beats From The Vault" saab toimuma 7.oktoobril klubis "Võit" !!
Avatunni kütab teieni ex-EDMFK president Craig aka El Presidente, kes tutvustab teile Kanada tume-elektro alustala Front Line Assembly ja kindlasti ka nende samade asjapulkade miljonit projekti......
DJ`d:
Sin-a - Rohkem kui vägev saab olema üle saja aasta seda meest puldis näha ja kuulda. Mul on VÄGA hea meel, et ta end kogunud on ja tuleb lajatab meile 2 h Dark-Electro`t, Industrial`i, EBM`i ja Futurepop`i....
Daggett - Noor, hakkaja DJ, kes kõigest natukene aega skenes möllanuna pani püsti juba oma peosarja "Neocide". Temalt saab tulema kindlasti seda kõige karmimat elektroonilist mürglit.....nii, et Noise`i meestel peaks ka smailimaskid ees olema.....
El Presidente - Jah..lisaks oma FLA avatunnile pakub ta ka tunnikese lisa oma plaadiriiulite sisimusest. Ja vaatamata tema suurele Depeche Mode`i lembusele lubas ta hoopis kurjemat kraami teieni tuua....eks saa kuulda, mida vanameister meile valmis sepistab sel juubelil.
Min-a ehk 4-got-10 - No nii palju uut mussi pole ikka pikka aega olnud plaadikohvris kui see kord olema saab.....aga see on ju kõigile hea uudis ma usun.....ega siis hitid neile lisaks tulemata jää.
EBM no ma ütlen ............ja muu.
Pilet : 50/75
Koht : Klubi "Võit"
Aeg : 21:00
www.beatsfromthevault.tk
www.rada7.ee
www.neocide.co.nr |
|
Tagasi üles |
|
 |
Craig

|
Postitatud: 27. september, 2006 23:07 Teema: Re: 07/10/06 Beats From The Vault XX |
|
|
Kuratino kirjutas: | Et siis :
XX "Beats From The Vault" saab toimuma 7.oktoobril klubis "Võit" !!
Avatunni kütab teieni ex-EDMFK president Craig aka El Presidente, kes tutvustab teile Kanada tume-elektro alustala Front Line Assembly ja kindlasti ka nende samade asjapulkade miljonit projekti......
El Presidente - Jah..lisaks oma FLA avatunnile pakub ta ka tunnikese lisa oma plaadiriiulite sisimusest. Ja vaatamata tema suurele Depeche Mode`i lembusele lubas ta hoopis kurjemat kraami teieni tuua....eks saa kuulda, mida vanameister meile valmis sepistab sel juubelil.
|
Seda meeldiv kuulda, et just juubeliüritusel käe valgeks saab.
Täpsustuseks siis niipalju, et paljastan seekord jah oma muusikamaitse tumedama poole. Väga raske on muidugi mahutada tunni sisse ühe oma teise lemmiku suurkuju loomingut, mida on musikaalselt tapvalt rohkem, kui ette mängida jõuaks. Teises setis kavatseks eksperimenteerida kohati arulageda, kuid mitte mingi niisama müriseva muusikaga ja samas miks mitte pakkuda miskit meloodilisemalt kõlavat ja laiemale ringile tuttavamat helilahendust. 1sõnaga.. puder või kapsad! A mitte mingil juhul nuudlid või hapupiim.
Võimalikud valikuvariandid (a vbl ka mitte): Dope Stars Inc, Leather Strip, In Strict Confidence, Skinny Puppy (kui nimetada siinsetele tuntumaid nimesid) mmm.. Kold Fuzion, Agonoize, E-Craft, Terrorfakt, Pride and Fall... Vaatab, kui kreisiks ära keerab, kui keerab.
Tglt, parem, kui ma ka ise üllatuksin, mis tuleb. Meeldivalt soovitavalt.
Et siis vat, sedasi.. _________________ After all there's no after all |
|
Tagasi üles |
|
 |
olli
|
Postitatud: 3. oktoober, 2006 23:10 Teema: |
|
|
ohhoo, milline põnev ja põhjalik ülevaade.
kui ettearvamatuid asjatoimetusi ei teki, olen kohal  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Dunkelheit

|
Postitatud: 4. oktoober, 2006 13:41 Teema: |
|
|
GOOTIDISKO, GOOTIDISKO!  _________________ You should see how it feels, with your feet on the ground.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Front
|
Postitatud: 7. oktoober, 2006 10:44 Teema: |
|
|
No kui FLA-d tuleb, siis on kohal Ja meelitab teisigi  |
|
Tagasi üles |
|
 |
olli
|
Postitatud: 11. oktoober, 2006 14:01 Teema: |
|
|
täitsa lõbus oli.
craigi esimesest FLA tunnist jäin küll ilma, aga teine oli lõbus.
ja loomulikult 4-got-10 esimene sett ikka ruulis.
teisi ei kommenteeri. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Craig

|
Postitatud: 13. oktoober, 2006 0:10 Teema: |
|
|
oli rõõm ette astuda.. mis mõeldud, sai ka tehtud. ise küll rahul. loodan, et ka need, kes osa said.. eriline rõõm oli fla seti üle. juhuu!!
kunagi ehk jälle
teine setlist midagi sellist ehk oli (kesse enam täpselt mäletab):
Pripjat
Kraftwek - Radioactivity (live)
Greifenkeil - Virus
Inure - Subversive (Album Version)
Suicide Commando - Torment Me
Feindflug - Ignorant
Wumpscut - Die Liebe (Album Edit)
Panzar AG - Paper Angels
In[perfection] - Evilution-Eden Synthetic Corps
C-Tec - I Die Tomorrow
F242 - Crapage
Klutae - Who's Afraid Of The Gynaecolog
Agonoize - Open The Gate
Combichrist - Enjoy The Abuse _________________ After all there's no after all |
|
Tagasi üles |
|
 |
murkamarko
|
Postitatud: 26. detsember, 2006 19:44 Teema: |
|
|
Mul küsimus kas kusagil on sellest üritusest ka pilte üleval? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Craig

|
Postitatud: 27. detsember, 2006 17:21 Teema: |
|
|
murkamarko kirjutas: | Mul küsimus kas kusagil on sellest üritusest ka pilte üleval? |
siin nagu oleks:
http://surnu.dyn.ee/gallery/BFTV _________________ After all there's no after all |
|
Tagasi üles |
|
 |
|