Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Craig

|
Postitatud: 11. detsember, 2008 2:04 Teema: 28.03.09 The Sisters Of Mercy Rock Cafe's |
|
|
Ärge nüüd öelge, et te jälle ei teadnud.
Kindlasti piletid ka juba olemas.
Kel pole, siis:
http://piletilevi.ee/est/piletid/muusika/rock_ja_pop/?productID=13736
Odavamaid pileteid enam põle, a muid veel saab...
Soendab jälle Depechet, eks...
 _________________ After all there's no after all |
|
Tagasi üles |
|
 |
fs

Liitunud: 3 Juun 2004 Postitusi: 226 Asukoht: People's Republic of West Tallinn
|
Postitatud: 12. detsember, 2008 16:25 Teema: |
|
|
kle sellest oli teises teemas juba jutu... a nojah, tglt kyll, eks ta õige ole syndmuste alla panna.
just kylmetasin 2 tundi, et saada odavaid lennupileteid Saksamaale - sõber sealt ostis mulle piletid Hamburgi ja Berliini gigidele.
ei kavatse ka Tallinna gigi vahele jätta
PS härra moderaator, palun pane bändi nime ette "The" - nagu nad ise igasguse ametliku infi puhul rangelt nõuavad... sry ega ma paha pärast... ikka heade soovidega ja väike kylmarohi ka abiks... _________________ do I drive
or am I driven? |
|
Tagasi üles |
|
 |
fs

Liitunud: 3 Juun 2004 Postitusi: 226 Asukoht: People's Republic of West Tallinn
|
Postitatud: 12. detsember, 2008 16:26 Teema: |
|
|
ah jah, Dpeche'it ("our favourite perverts" - nagu Eldritch ytles) nad nyid kyll ei soojenda. ikka oma tuur. _________________ do I drive
or am I driven? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Craig

|
Postitatud: 12. detsember, 2008 20:08 Teema: hehe |
|
|
ehh jah. ma vahepeal ei olnud foorumit tükil ajal lugenud ja nüüd kui korra sain, siis sai kohe topelt asju. aga ega topelt kärise.
nii et sul siis järgmisel aastal südantsoendavaid kontserdielamusi kohe hulgim jälle tulekul. ainult tore.
ühe õige fänni tunned ikka ära kohast piletisaba järjekorras päevi ja tunde enne ametlikku aega, seda kindlasti
seda soojendamise asja ma mõtsin nii, et algul jõuab eestisse TSOM ja siis DM vahepealne paus ainult venib na pikaks, et suurem "kaif" läeb juba üle... _________________ After all there's no after all |
|
Tagasi üles |
|
 |
|