Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
mrtn

|
Postitatud: 27. oktoober, 2004 20:33 Teema: Nouvelle Vague - Just Can't Get Enough |
|
|
tuli just Koit FMis, iga varajase DM loomingu fäni kohustulik materjal, elik syntpoppi bossanova võtmes. |
|
Tagasi üles |
|
 |
fs

Liitunud: 3 Juun 2004 Postitusi: 226 Asukoht: People's Republic of West Tallinn
|
Postitatud: 28. oktoober, 2004 0:14 Teema: |
|
|
nii et see kõlab paremini kui lugu nimega "Marianne" (=Sistersi "Mariani" cover)? too võttis mult kyll isu plaati endale soetada  _________________ do I drive
or am I driven? |
|
Tagasi üles |
|
 |
mrtn

|
Postitatud: 28. oktoober, 2004 1:32 Teema: |
|
|
ma olen absoluutselt seisukohal, et kui teha cover, siis peab ta olema kas parem kui originaal või nii eriline, et ei pea parem olema. see on eriline, originaalist parem on nt dune'i versioon somebodyst ja johnny cashi versioon personal jesusest. marilyn manson kaotab siin hullult. |
|
Tagasi üles |
|
 |
fs

Liitunud: 3 Juun 2004 Postitusi: 226 Asukoht: People's Republic of West Tallinn
|
Postitatud: 28. oktoober, 2004 23:46 Teema: |
|
|
mrtn kirjutas: | ma olen absoluutselt seisukohal, et kui teha cover, siis peab ta olema kas parem kui originaal või nii eriline, et ei pea parem olema. |
absoluutselt nõus.
(muide, yks mu lemmikuid Sistersi lugudest tehtud coverite seas on ka bossa lugu, a mitte tollelt plaadilt, vaid bändilt nimega Foetus kogumikult Thank You!) _________________ do I drive
or am I driven? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Craig

|
Postitatud: 23. november, 2004 16:53 Teema: |
|
|
mrtn kirjutas: | ma olen absoluutselt seisukohal, et kui teha cover, siis peab ta olema kas parem kui originaal või nii eriline, et ei pea parem olema. see on eriline, originaalist parem on nt dune'i versioon somebodyst ja johnny cashi versioon personal jesusest. marilyn manson kaotab siin hullult. |
accept |
|
Tagasi üles |
|
 |
ZooM

|
Postitatud: 25. november, 2004 15:45 Teema: =o) |
|
|
accept 2 |
|