Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Kuratino

|
Postitatud: 4. veebruar, 2009 18:31 Teema: 14.02.09 Beats From The Vault + sistersi eri! |
|
|
Beats From The Vault koos The Sisters Of mercy`le pühendatud eritunniga!
DJ`d :
SKD (Lat) - www.myspace.com/89386775
Warshock
fs
4-got-10
.......fs teeb siis lisaks sistersi tunnile veel lisa tunnikese omale armsa muusikaga (nt. Gary Glitter )......Warshock müdistab tunnikse küttemal liinil.....sai just Lätis kuuldud ja jube hea sett oli.....SKD aga pakub teile midagi, mida vooldil väga harva saab....ja mida aint lätlased oskavad nii hästi mängida......väga tumedat sissevaatavat kraami.....millele mina pean siis tasakaaluks ikka mängitama muusikat, mis teid kepsutama paneks ...........uusi häid asju plaatikohvrisse taas kogunenud....punnitavad välja ja tahavad teie läikima löödud tantsukingad tuhmistada....
50/75/100
21:00
Rockstar`s, Tatari 6, Tallinn _________________ - Negative music for positive results - |
|
Tagasi üles |
|
 |
fs

Liitunud: 3 Juun 2004 Postitusi: 226 Asukoht: People's Republic of West Tallinn
|
Postitatud: 6. veebruar, 2009 16:30 Teema: |
|
|
heh, Glitteri koha pealt ma kindel pole, kuigi sai hiljaaegu seda kraami ostetud
aga tund aega SIstersit kyll. täpsemalt öeldes tahaks selle tunni sisse ka Sistersi lugude covereid ja remixe mahutada - ehk siis kantrist teknoni, vbl ka bossat, vbl ka metalit... aga vbl mitte. sellised võimalused igatahes on olemas.
Sisters-related asjadega tundi lõhki lööma ei hakka... ma prageu arvan nii. kuigi Sisterhoodini on Sistersist vaid väike samm. _________________ do I drive
or am I driven? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kuratino

|
Postitatud: 14. veebruar, 2009 17:43 Teema: |
|
|
 _________________ - Negative music for positive results - |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|