Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
henn

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Craig

|
Postitatud: 20. Mai, 2010 14:18 Teema: Re: Lõbusad videod |
|
|
normaano
lõpukaadrid meenutasid miskipärast OF-klubi Kuressaarest
tegijad ikka on natu vaeva ka näinud. mitut videot siis matkiti?
mulle meeldis eriti see NLMDA koht.. kuda nad selle vana küll sinna said
ja huvitav, palju nad enne trenni tegid?  _________________ After all there's no after all |
|
Tagasi üles |
|
 |
henn

|
Postitatud: 21. Mai, 2010 8:32 Teema: Re: Lõbusad videod |
|
|
Craig kirjutas: |
normaano
lõpukaadrid meenutasid miskipärast OF-klubi Kuressaarest
tegijad ikka on natu vaeva ka näinud. mitut videot siis matkiti?
mulle meeldis eriti see NLMDA koht.. kuda nad selle vana küll sinna said
ja huvitav, palju nad enne trenni tegid?  |
Lõpukaadrid meenutasid tõesti OF-klubi, millest endalgi 90ndate teisest poolest head mälestused.
Tegijad on vaeva näinud, selge see. Trenni on kindlasti tehtud. Peaks üle lugema, mitu videot siis sees oli.
Minu jaoks tekitas kunagi küsimusi isegi see, kuidas DM enda NLMDA videosse austatud vanahärra sai...  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Craig

|
Postitatud: 21. Mai, 2010 19:40 Teema: Re: Lõbusad videod |
|
|
henn kirjutas: |
Minu jaoks tekitas kunagi küsimusi isegi see, kuidas DM enda NLMDA videosse austatud vanahärra sai...  |
Minu mäletamist mööda oli nende stoori järgmine, et Itaalia neile meeldis hirmsasti, seal ka videosi tehti, k.a NLMDA. Ja see onkel oli olnud neil seal miskine naaber või midagi, Dave-i hea sõber. See stoori oli muidugist pikem aga seda vähekest ma uduselt kuidagi mäletan. Keegi teab ehk täpsemalt, räägib... st kirjutab.. _________________ After all there's no after all |
|
Tagasi üles |
|
 |
dpr

|
Postitatud: 23. Mai, 2010 11:51 Teema: Re: Lõbusad videod |
|
|
Craig kirjutas: | ja huvitav, palju nad enne trenni tegid?  |
trenni ikka päris palju vist tehtud, kogu asi ju ühe korraga üles võetud
järgmine video siis:
http://www.youtube.com/watch?v=kZcgQnzoiEk
selline tüüpiline teise päeva hommik peale tormilist pidutsemist  _________________ And I will go down on my knees
When I see beauty
There's no doubt |
|
Tagasi üles |
|
 |
Indrek

|
Postitatud: 25. Mai, 2010 10:04 Teema: Re: Lõbusad videod |
|
|
Craig kirjutas: | henn kirjutas: |
Minu mäletamist mööda oli nende stoori järgmine, et Itaalia neile meeldis hirmsasti, seal ka videosi tehti, k.a NLMDA. Ja see onkel oli olnud neil seal miskine naaber või midagi, Dave-i hea sõber. See stoori oli muidugist pikem aga seda vähekest ma uduselt kuidagi mäletan. Keegi teab ehk täpsemalt, räägib... st kirjutab.. |
Tegelt vist on ikka nii et Corbjini tehtud muusikafilmi "Strange" klipid võeti üles erinevates riikides, sh. ka Prantsusmaal ja Taanis. NLDA peaks olema Taanis salvestatud ja vanamees ise ka taanlane, vähemalt ta räägib filmis taani keeles -et Dave oli tubli poiss kui väike oli, aga nüüd ta ei saa enam temast aru jne. STRANGE. _________________ And if you stay a while | I'll penetrate your soul | I'll bleed into your dreams
You'll want to lose control | I'll weep into your eyes | I'll make your vision sing
I'll open endless skies | And ride your broken wings |
|
Tagasi üles |
|
 |
Craig

|
Postitatud: 29. Mai, 2010 22:35 Teema: Re: Lõbusad videod |
|
|
Indrek kirjutas: | Craig kirjutas: | henn kirjutas: |
Minu mäletamist mööda oli nende stoori järgmine, et Itaalia neile meeldis hirmsasti, seal ka videosi tehti, k.a NLMDA. Ja see onkel oli olnud neil seal miskine naaber või midagi, Dave-i hea sõber. See stoori oli muidugist pikem aga seda vähekest ma uduselt kuidagi mäletan. Keegi teab ehk täpsemalt, räägib... st kirjutab.. |
Tegelt vist on ikka nii et Corbjini tehtud muusikafilmi "Strange" klipid võeti üles erinevates riikides, sh. ka Prantsusmaal ja Taanis. NLDA peaks olema Taanis salvestatud ja vanamees ise ka taanlane, vähemalt ta räägib filmis taani keeles -et Dave oli tubli poiss kui väike oli, aga nüüd ta ei saa enam temast aru jne. STRANGE. |
just. vat nii oligi. hallid ajurakud lehvitavad! _________________ After all there's no after all |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|