Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
olli
|
Postitatud: 23. jaanuar, 2011 16:29 Teema: 25.01 HURTSi kontserdi aftekas DM Baaris! |
|
|
Teisipäeval, 25.jaanuaril
DM Baaris (Voorimehe 4)
Peale elamusi Kalevi Spordihallis
HURTS´i KONTSERDI AFTERPARTY
Muusikat mängivad EDMFK DJd'd
Prii sissepääs ja hea muusika garanteeritud!
Kohtumiseni! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Evelina
|
Postitatud: 23. jaanuar, 2011 19:22 Teema: |
|
|
Konsale vast ei jõua, aga aftekalst astuks heameelega läbi  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Jaanika
|
Postitatud: 24. jaanuar, 2011 13:55 Teema: |
|
|
Noormeestel on nii mõtlikud ilmed, aga see läheks üle, kui nad ise ka tantsupeole tuleksid  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Jaanika
|
Postitatud: 26. jaanuar, 2011 18:20 Teema: |
|
|
Ja nii oligi Tänud Ollile meeleoluka entertainmenti organiseerimise eest ja midugi kummardus plaadikeerutajatele, tänu kellele oli raske end tantsupõrandalt eemal hoida  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kats

|
Postitatud: 27. jaanuar, 2011 11:53 Teema: |
|
|
Olli, Olli, Ollikeneee :* küll on tore, et afteka ikka joonde ajasid ja me kõik kohalolnud HURTSi elamust koos HURTSiga seedida saime poisid nagu poisid ikka pidu nagu pidu ikka tantsud hommikuni täiega, nagu ikka...
Huh lihtsalt mõnu pohmell kogu sellest HURTSitamisest!!!!!! |
|
Tagasi üles |
|
 |
marek Site Admin

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Helen
|
Postitatud: 28. jaanuar, 2011 19:27 Teema: |
|
|
Pidu kruvis just tuure kui kohusetunne käskis mul koju minna (et järgmisel päeval tööl vastu pidada)... Aga see, mida nägin, oli paljutõotav...
Ja loomulikult kõige vahvam oli üle pika aja näha jälle armsaid inimesi.
Aitäh Olli, et jaksasid korraldada!!!  |
|
Tagasi üles |
|
 |
painkiller

Liitunud: 26 Märts 2004 Postitusi: 543 Asukoht: tallinn/tartu
|
Postitatud: 28. jaanuar, 2011 20:12 Teema: |
|
|
krt teisipäeval selline möll
mul käskis ka muidu kohusetunne koju minna (aga jäi natuke hiljaks) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Jana
|
Postitatud: 29. jaanuar, 2011 23:37 Teema: |
|
|
Tunnetest rääkides minu sisetunne käskis meil kontserdilt ostetud vinüülid aftekale kaasa tirida, sest sinna on lootust üht-teist peale signeeritud saada.. ja näe tunne ei petnudki! Nüüd nii ilus vaadata/kuulata/meenutada Kuradi mõnus õhtu oli ikka, tantsiks veel ja veel...!! |
|
Tagasi üles |
|
 |
olli
|
Postitatud: 4. veebruar, 2011 17:09 Teema: |
|
|
minu kohusetunne neil päevil puudus (eriti hommikul 6.30 koju jõudes). täna tuli tagasi.
Tänan tänude eest, mis tegelikult kuuluvad hoopis väga headele sõpradele ja lihtsalt sõpradele ning baarile ja kõigile kohalolnutele.
I love you: Kats/Marek, Rando, Andry Meos - tänu teile sujus kogu õhtu lihtsalt ja loogiliselt ilma liigse ametlikkuse ja pingeta! Ja no Mareki megamaratonsett veel kõige otsa muidugi! Ja kui Hurtsi poisid baari jõudsid, siis Meos juba mängis!
Rando - oivaline turva/dj/filter. Ja Andry - elupäästja!
Klubist on välja kasvanud seltskond inimesi, kellele võib täiesti pimesi kindel olla! Ja see on hea tunne! Loomulikult oli selle kõige eelduseks maailma kõige ilusama ja kuulima bändi kohalolu ja selle eest maani tänud kogu kruule, et viitsisid läbi astuda!
Ja loomulikult Ljoha/Tiiu/Darja ja Dan! Hea et rohkem laiemat reklaami ei teinud:) Rahvast piisavalt, et käed jalad tööd täis oleks ja ise ka lõõgastuda jõuaks!
Järgmine päev oli katus nii kaugele ära sõitnud, et lihtsalt istusin vaikuses ja alles õhtul hakkas nö pilt ette tulema...
Oivaliselt emotsiooniaks oli ja vahel ei saa aru, millega nii head sõbrad olen ära teeninud:)
Aitäh! |
|
Tagasi üles |
|
 |
|