Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Fulber

|
Postitatud: 8. märts, 2004 23:11 Teema: DM nokitseb uue plaadi kallal? |
|
|
Dave Gahan:
"I'm writing right now. I know Martin is writing as well. Hopefully we'll get together later in the year, to talk about what we're gonna do next. Hopefully that will be a Depeche thing. We'll have to wait and see what happens, so we'll keep you posted."
www.depechemode.com
nii, et meestel juba vaikselt uue plaadi mõtted peas. näis, mis juhtuma hakkab. nüüd ju dave ka isiklikult song writter. _________________ www.solman.yx.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
spaceradio

|
Postitatud: 9. märts, 2004 0:45 Teema: Re: DM nokitseb uue plaadi kallal? |
|
|
Rhys Fulber kirjutas: | nii, et meestel juba vaikselt uue plaadi mõtted peas. näis, mis juhtuma hakkab. nüüd ju dave ka isiklikult song writter. |
las ta parem oma teise solo jaoks kirjutab  _________________ SpaceRadio - every Wednesday on Energy FM (93,2 MHz)
two hours of synthpop / futurepop / industrial / ebm |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wumps

|
Postitatud: 9. märts, 2004 1:27 Teema: |
|
|
Songwritter võib ju olla igaüks meie seast , depechi lugusid kirjutab ikkagi Martin .  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Fulber

|
Postitatud: 9. märts, 2004 13:38 Teema: |
|
|
Mul nagu kuskilt mälusopist meenub selline artikkel, kus Dave väitis üsna kindlalt, et selle hetkeni ta ei olnudki oma lugudekirjutaja võimetest teadlik, kuni võttis käsile selle sooloka ja from now on tahab ka Dave hakata lugude kirjutamisele kaasa rääkima. Seda siis ka DM-i puhul.
Võta näpust!  _________________ www.solman.yx.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
devoteekas

|
Postitatud: 20. märts, 2004 1:54 Teema: |
|
|
Minu puhtsüdamlikult aus vastus sedapuhku on see,et Martinil kukub lugude kirjutamine 90% paremini välja.  _________________ Ära sõida mul sabas...,ma olen eksinud |
|
Tagasi üles |
|
 |
Fulber

|
Postitatud: 2. aprill, 2004 16:26 Teema: |
|
|
allikas: www.depechemode.com
Due to the recent breast-baring incident by Janet Jackson, and Bono's use of a vulgarity on the CBS network, the FCC have now gone to the next step in securing the airwaves from indecent material. The FCC have now started a serious retroactive crackdown on indecent lyrics. Unfortunately, Depeche Mode are one of the first bands to be victims of this. A number of tunes, including fan favorites such as "Personal Jesus", "Sea Of Sin" amd "I Want You Now" have effectively been banned from U.S. airwaves.
Martin could not be reached for comment. When we have more details on this, we will spread the news.
April 1st update: APRIL FOOLS! The story above is a joke. Thanks to all the fans (and radio stations) for their emails regarding this prank!
ehk siis lühidalt: seoses hiljutiste ebasündsate juhtumitega eetris (janet jacksoni rinna paljastus, bono vulgaarsused CBS-is jne), on FCC liikunud edasi ja võtnud pihtide vahele ebasündsad laulutekstid. kahjuks oli depeche mode üks esimesi ohvreid. sellised fännide lemmiklood nagu Personal Jesus", "Sea Of Sin" ja "I Want You Now" kõrvaldati U.S-i raadioeetrist.
Maritn polnud hetkel kättesaadav, kommenteerimaks tekkinud olukorda. Hoiame teid edasise asjade kulguga kursis.
PS: 1. aprilli teade.
what about marilyn manson ?  _________________ www.solman.yx.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
|