Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
marek Site Admin

|
|
Tagasi üles |
|
 |
marek Site Admin

|
Postitatud: 7. juuli, 2005 18:29 Teema: |
|
|
Von Rims kirjutas: | Huvitav, mis oleks see kriitiline registreerujate mass, et ürituse rahaline pool kenasti ots-otsaga kokku tuleks?  |
"Registreerujate mass" ei olegi oluline, "reaalseid kohalolijaid" ootame 70-80 kanti, aga mida rohkem seda uhkem! _________________
Depeche Mode kontrollermix vol2 by fade:over
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Von Rims

Liitunud: 7 Juul 2005 Postitusi: 50 Asukoht: Väljaspool Eestit
|
Postitatud: 11. juuli, 2005 19:56 Teema: |
|
|
marek kirjutas: | Nagu eelnevatel aastatel, tehakse ka sel aastal traditsiooniline EDMFK
suvelaagri särk. Kuni esmaspäeva (11.07) hommikuni on võimalik tellida endale sobiv suurus vastavalt soole (eraldi meeste ja naiste mudelid).
http://www.edmfk.ee/nd15_tshirt_order.php
Samas on väljas ka särgi kujundus ja muu info! |
Klikates lingile leian vihje, et tellimine lõppenud. Kas ma olen sellest nüüd ilma?  _________________ Everything counts in large amounts! |
|
Tagasi üles |
|
 |
painkiller

Liitunud: 26 Märts 2004 Postitusi: 543 Asukoht: tallinn/tartu
|
Postitatud: 11. juuli, 2005 20:30 Teema: |
|
|
huh jah
ma loodan et ma sain ... hommikul oli veel lahti |
|
Tagasi üles |
|
 |
Fulber

|
Postitatud: 15. juuli, 2005 10:29 Teema: |
|
|
ONE WEEK TO GO!
Loodetavasti pole suvi selleks ajaks lõppenud.  _________________ www.solman.yx.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
ZooM

|
Postitatud: 15. juuli, 2005 12:50 Teema: ... |
|
|
Kui ilma ei pea, asi see suusavõistlus siis maha pidada ei ole =o)
Muidugi tahaks loota, et on samasugune ilm nagu eelmine aasta.
ZM |
|
Tagasi üles |
|
 |
marek Site Admin

|
Postitatud: 15. juuli, 2005 15:06 Teema: |
|
|
Von Rims kirjutas: |
Klikates lingile leian vihje, et tellimine lõppenud. Kas ma olen sellest nüüd ilma?  |
Lootust on saada särk EDMFK laagris kohapeal või siis oodata kuidas on seisud pärast laagrit! _________________
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Spoky

|
Postitatud: 15. juuli, 2005 19:49 Teema: |
|
|
Appi, appi, appi .....särgiga jäin hiljaks krt krt krt krt!!!!!!!!!!!!! Äkki annab veel pigistada 2 tk välja L ja S ..tulin just Türgist ja ei olnud infoga kursis!
Kahjuks suvepäevadele ka ei jõua aga äkki Leigol mõne õlle kellegagi ikka viskab .
Senika kena suve.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Siirup

|
Postitatud: 17. juuli, 2005 11:26 Teema: |
|
|
Selline, ehk küll natuke kentsakas küsimus: nimelt muu info hulgas on kirjas, et lähim pood asub 1,5 km kaugusel. Ok, tore! Aga kas on kellelgi ka aimu, milline on poe varustatuse aste? Oleks kahetsusväärne, kui juhtub nii, et ma söögi- ja joogipoolist kaasa ei hakka vedama ning sellele poekesele lootma jään ja kohale saabudes selgub, et tegu on kalatarvete poega  _________________ Tahan, joon kisselli... tahan, kuulan transistorit! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Dunkelheit

|
Postitatud: 17. juuli, 2005 12:19 Teema: |
|
|
No aga kalatarvete pood on ju ok. Ostame õnged püüame kala, näljaprobleem seega lahendatud Ja janusse ka nüüd vaevalt jääb. _________________ You should see how it feels, with your feet on the ground.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
101
|
Postitatud: 17. juuli, 2005 18:32 Teema: |
|
|
Lähim kauplus (Partsi pood) on minu teada üldse suletud. Igatahes selle poe peale ei tasu loota. Kohalikud toovad oma toidupoolise kõik Põlvast. |
|
Tagasi üles |
|
 |
marek Site Admin

|
Postitatud: 18. juuli, 2005 11:30 Teema: |
|
|
Spoky kirjutas: | Appi, appi, appi .....särgiga jäin hiljaks krt krt krt krt!!!!!!!!!!!!! Äkki annab veel pigistada 2 tk välja L ja S ..tulin just Türgist ja ei olnud infoga kursis!
Kahjuks suvepäevadele ka ei jõua aga äkki Leigol mõne õlle kellegagi ikka viskab .
Senika kena suve.... |
Klubi liikmetele on särk igaks juhuks vaikimisi broneeritud. Kes ette ei tellinud ja suurust ei teatanud, sellele eelmiste aastate suuruste järgi! Kes ei soovi siis läheb särk teistele soovijatele.
Leigol näeme siis ...
PS! Ja mis ajast Regina Türgi vahet sõidab ....  _________________
|
|
Tagasi üles |
|
 |
marek Site Admin

|
Postitatud: 18. juuli, 2005 23:56 Teema: |
|
|
Laagris lastava muusika kohta paar rida!
Ei ole vist läinud mööda ühtegi Nodisco't kus ei tekiks arvamusi: a) liiga palju depeche'it b) niiii vähe depeche'it
seekord prooviks teha nii et muusikaline jaotus "DM/muu temaatiline muusika" oleks suhtes 1/3. Loomulikult võib depeche'it oll ka rohkem aga mitte vähem.
Kohapeal ja aadressil http://www.edmfk.ee/?dm=nd_15 saab esitada ka oma soovilugusid, mida jõudumööda täita püame.
Kes on huvitatud laagris DJ-tamisest siis andku teada (marek at flash punkt ee). Hea oleks kui lisaksite ka mõned nimed oma plaanitavast playlistist. Mänguaega püüame siis leida nii päevasel kui öisel ajal (umb 1 tund) _________________
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Fulber

|
Postitatud: 19. juuli, 2005 9:42 Teema: |
|
|
Minu arust igati asjalik lahendus. See muusika teema on jah alati nii laagri eelselt ja veel enam laagri järgselt alati kirgi kütnud. See 1/3 suhe on minu arust vägagi õnnestunud valem. _________________ www.solman.yx.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
ZooM

|
Postitatud: 20. juuli, 2005 9:43 Teema: hmmm |
|
|
nii vaikseks jäänd siin, kõik pakivad asju vist juba
ZM |
|
Tagasi üles |
|
 |
Fulber

|
Postitatud: 20. juuli, 2005 11:49 Teema: |
|
|
krt jah, hea kohe mõelda, et selline tore häppening ees ootamas. ise tulen koos maestro Heinziga vist laupäevaks, aga tulek on kindel.  _________________ www.solman.yx.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
mrtn

|
Postitatud: 21. juuli, 2005 14:25 Teema: |
|
|
kellaaegadest ja programmist pole veel aimugi?
EDIT: auts, vabandust, ma vahtisin ainult seda foorumit siin...
Viimati muutis seda mrtn (21. juuli, 2005 15:40). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kats

|
|
Tagasi üles |
|
 |
tt101

|
Postitatud: 21. juuli, 2005 20:40 Teema: |
|
|
Ah,et tuta-tuta või? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kats

|
Postitatud: 22. juuli, 2005 9:20 Teema: |
|
|
Ei mingit tuta/tutat siin, pigem tõta/tõtat ja laagri poole punuma Toredat laagrit kõigileeeeee  |
|
Tagasi üles |
|
 |
ZooM

|
Postitatud: 22. juuli, 2005 9:40 Teema: nunii |
|
|
mina panen juba punuma, tulge järgi
ZM |
|
Tagasi üles |
|
 |
Fulber

|
Postitatud: 22. juuli, 2005 19:16 Teema: |
|
|
Ärge siis end esimese õhtuga väga tühjaks tõmmake. ma tahan laupäeval saabudes näha värskeid nägusid.  _________________ www.solman.yx.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
Spoky

|
Postitatud: 24. juuli, 2005 11:39 Teema: |
|
|
marek kirjutas: | Spoky kirjutas: | Appi, appi, appi .....särgiga jäin hiljaks krt krt krt krt!!!!!!!!!!!!! Äkki annab veel pigistada 2 tk välja L ja S ..tulin just Türgist ja ei olnud infoga kursis!
Senika kena suve.... |
Klubi liikmetele on särk igaks juhuks vaikimisi broneeritud. Kes ette ei tellinud ja suurust ei teatanud, sellele eelmiste aastate suuruste järgi! Kes ei soovi siis läheb särk teistele soovijatele.
Leigol näeme siis ...
PS! Ja mis ajast Regina Türgi vahet sõidab ....  |
Regina ei sõidagi, olin seal teistel põhjustel Väga hea ,et särgid olemas! Õlle peame ikkagi kusagil mujal tegema, sest Leigole ei jõua ( jube piinlik ... ) |
|
Tagasi üles |
|
 |
ZooM

|
Postitatud: 25. juuli, 2005 10:45 Teema: ... |
|
|
Tore oli
ZM |
|
Tagasi üles |
|
 |
Dunkelheit

|
Postitatud: 25. juuli, 2005 11:20 Teema: |
|
|
Lihtsalt suurepärane: koht, seltskond, korraldus, loodus ja KÕIK MUU! Tahan veel!!!!! Tänud korraldajatele muidugi. _________________ You should see how it feels, with your feet on the ground.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
|