Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Tinn

|
Postitatud: 1. november, 2005 10:18 Teema: :) |
|
|
Pidu oli väga korralik ja alati olen jälle nõus Talllinna-tee selliste ürituste nimel jalge alla võtma.
See muusikavaliku üle nurisemine on iga kord ei vii kuhugi, sest ideaalset set-listi pole ju olemas. Ikka leiab keegi, et mingi lugu oleks veel võinud kõlada jne.. Lõpuks jõuamegi selleni, et peo eel tuleb sertifitseerimis-komitee kokku ja algorotmidega arvutatake välja erinevate stiiilide esindatud set-listis ja siis kinnitatakse mängitavad lood. Ja fakt on see, et ikkagi pole rahvas 100 % rahul.
Ega mulle ka vahepeal see techno seal ei meeldind, aga oligi hea et sai siis hinge tõmmata ja joogi- ja tualetipause teha ja juttu ajade teistega. No nagu reklaamipausid, et hea ära käia vahepeal.
Ja lõpus oli probleem. Et tahaks nagu koju minna, et hilja ja pikk tee ju minna.. aga ei saa minema tantsupõrandalt, et häid lugusid järjest tuli. Et kuidas sa lahkud, kui "In your room" mängib
Igaljuhul tänud korraldajatele! _________________ - happiness is an option - |
|
Tagasi üles |
|
 |
ilja
|
Postitatud: 1. november, 2005 11:30 Teema: |
|
|
Mehu kirjutas: | - Pisut virisen õhtujuhi üle , tühja ning kordustega loba oli liiga palju
- Auhinnamäng oli ka kipakas, pisut rohkem fanaasiat, seltsimehed  |
Noh, kui teada kui kiiresti oli vaja selle õhtujuhtimisega Siimul hakkama saada, siis ei mingeid küsimusi et tal väga hästi läks
Mis puudutab loosimisi - kes vajab neid raskeid viktoriine vms. Asi peab olema lihtne, kiire ja lõbus. Ja minu arust see loosimine oligi selline
Craig kirjutas: | auhinnamäng oli jah tiba imelik. [virr-virr] karaoket oleks küll viimase asjana tahtnud seal kuulda. tuleb vägisi meelde üks devoteekate suvelaager Saaremaal.. kes teab, see teab, kes ei, see... ega ei jää ka paljust ilma. karaoke jäägu ikka teatud pubidesse. |
See on ööklubi. Inimesed tahavad pidutseda ja tantsida. See loosimine oligi esialgu tavalistele inimestele ette mõeldud. Kes vajab igasuguseid "mis aastal Alan Wilder esimest korda peldikus käis"? Mõttetu jutt! 
Viimati muutis seda ilja (1. november, 2005 15:36). Kokku muudetud 2 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
Craig

|
Postitatud: 1. november, 2005 16:19 Teema: |
|
|
ilja kirjutas: | Noh, kui teada kui kiiresti oli vaja selle õhtujuhtimisega Siimul hakkama saada, siis ei mingeid küsimusi et tal väga hästi läks
|
täica nõus
ilja kirjutas: |
Asi peab olema lihtne, kiire ja lõbus. Ja minu arust see loosimine oligi selline See on ööklubi. Inimesed tahavad pidutseda ja tantsida. See loosimine oligi esialgu tavalistele inimestele ette mõeldud. Kes vajab igasuguseid "mis aastal Alan Wilder esimest korda peldikus käis"? Mõttetu jutt!  |
ee, ei mõelnd ma mingit viktoriini.. pigem nõus Mehuga, et rohkem fantaasiat. praegune loosimine ei jätt küll erilist muljet. aga noh, niipalju kui on inimesi, on ka arvamusi. ei suru enda oma üldse peale ka mitte.
cr
ps. a teglt kah, mis aastal wilder esimest korda pelleris käis, ah?  _________________ After all there's no after all |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kats

|
Postitatud: 1. november, 2005 17:30 Teema: |
|
|
Haluuu, mis toimub Harjad punased
1. Ilja - suuuuuur tänu järjekordse laheda ettevõtmise eest, ega siin eestimaa pinnal polegi see nii kerge...nagu näha on... aga samas kes ei riski ei joo ka ¹ampust
2. Siim - heh, oled sina ikke variatud talent - mees metsast võtab mikrofoni kätte ja teeb ilma suurema jututa asja lihtsalt ära - ei mingit lavanärvi ega sapsu, krt nagu sündind Sander ainult ehedam
3. Mehu - kriitika ju tglt teretulnud aga konstruktiivsem võiks see teinekord olla - äkki endal mõni hea ettepanek...või midagist
4. Craig - pidi see ikke jube lugu seal Saaremaal olema, et sul kohe karaoke foobia peale tulnud
Ja 5.ndaks alles oli jaanipäev juba jõul aeg lendab mehed NAUTIGE . seniks/kuniks... |
|
Tagasi üles |
|
 |
ilja
|
Postitatud: 1. november, 2005 18:08 Teema: |
|
|
Craig kirjutas: | praegune loosimine ei jätt küll erilist muljet |
See ei pidanudki erilist muljet jätma. Sellel oli hoopiski teine eesmärk - anda inimestele võimalus võita
Kes julges lavale minna see sai võimaluse ja kasutas selle ära. Kõik! Lihtne!
Kui keegi tahab rohkem fantaasiat kasutada - mingu Moskva - seal tüdrukud teevad strippi laval DM muusika saatel 
Viimati muutis seda ilja (1. november, 2005 19:49). Kokku muudetud 3 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
Fulber

|
Postitatud: 1. november, 2005 18:28 Teema: |
|
|
ilja kirjutas: | Craig kirjutas: | praegune loosimine ei jätt küll erilist muljet |
See ei pidanudki erilist muljet jätta. Sellel oli teine eesmärk - anda inimestele võimalus võita
Kui keegi tahab rohkem fantaasiat kasutada - minge Moskva - seal tüdrukud teevad strippi laval DM muusika saatel  |
Ma ei näe ka selles kiirkaraoke idees nüüd midagi hullu. See sai isegi ürituse käigus jooksu pealt poole lühemaks tehtud.
Nii, et Ilja, ära heida meelt. Kõik oli igati ok. Tunne rõõmu sellest, et see üritus on vähamalt nüüd suurt järlekaja leidnud.  _________________ www.solman.yx.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
Craig

|
Postitatud: 1. november, 2005 19:57 Teema: |
|
|
ilja kirjutas: | Craig kirjutas: | praegune loosimine ei jätt küll erilist muljet |
See ei pidanudki erilist muljet jätma. Sellel oli hoopiski teine eesmärk - anda inimestele võimalus võita
Kui keegi tahab rohkem fantaasiat kasutada - mingu Moskva - seal tüdrukud teevad strippi laval DM muusika saatel  |
sobib _________________ After all there's no after all |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mehu
|
Postitatud: 1. november, 2005 21:30 Teema: |
|
|
tere
alustan oma viimase postituse lõpuosast ehk siis järgmisena tahaks "Wolfsheimi" näha-kuulda. Korraldaja ütleb, et see maksab raha. Kust raha saab? Piletimüügist näiteks. Mida rohkem müüdud pileteid (või kallimad piletid)seda tõenäolisemalt ei lähe korraldaja pankrotti. Seega üritus peab olema nii hästi korraldatud, et see, kes peol oli, järgmisel korral oma sõbra või kaks sõpra kaasa võtaks. Selleks tuleb aga kõik detailid ja tegevused läbi mõelda, muusikavalik, videopilt, baarikokteil jne. - eesmärk - et järgmine kord oleks ka publikut, soovitavalt rohkem. Või siis teine variant - publikut on sama palju aga pilet on kallim . Ja korraldaja toob "Wolfsheimi" (Või siis ei too)
terv.mehu
nb. moskvalaste trikk oleks ju lahe järgi teha |
|
Tagasi üles |
|
 |
Fulber

|
Postitatud: 1. november, 2005 21:40 Teema: |
|
|
Miski pärast ei mõju see jutt kuidagi veenvalt. Kas sa Mehu oled kunagi sellist veidi suuremat sorti üritust korraldanud? Kui see asi vaid kõik nii lihtne oleks, ... _________________ www.solman.yx.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
marek Site Admin

|
Postitatud: 1. november, 2005 23:06 Teema: |
|
|
Minu arvates on Mehu jutus point ja oma loogika täiesti olemas ning mul on kuri kahtlus, et ta teab täpselt millest räägib ...
Sellest hoolimata meeldis mulle ka üritusel läbiviidud aktsioon. Vähemalt sellest asendist kus mina seda vaatama olin sunnitud. Kõik oli ok!
Moskva sripparid oleks muidugi lahedad ja kuulsin pärast, et keegi vist olla ka midagi sarnast seal proovinud ...
Selles Saaremaa Goreokes oli minu arust väga helgeid momente ka!
Ja lõpetuseks - ka mina oleksin väga huvitatud, millal see Wilder seal peldikus siis käis?  _________________
Depeche Mode kontrollermix vol2 by fade:over
|
|
Tagasi üles |
|
 |
ilja
|
Postitatud: 2. november, 2005 10:35 Teema: |
|
|
Fulber kirjutas: | Miski pärast ei mõju see jutt kuidagi veenvalt. Kas sa Mehu oled kunagi sellist veidi suuremat sorti üritust korraldanud? Kui see asi vaid kõik nii lihtne oleks, ... |
ta on korraldanud neid palju ja igasuguseid
Mehu kirjutas: |
alustan oma viimase postituse lõpuosast ehk siis järgmisena tahaks "Wolfsheimi" näha-kuulda. Korraldaja ütleb, et see maksab raha. Kust raha saab? Piletimüügist näiteks. Mida rohkem müüdud pileteid (või kallimad piletid)seda tõenäolisemalt ei lähe korraldaja pankrotti. Seega üritus peab olema nii hästi korraldatud, et see, kes peol oli, järgmisel korral oma sõbra või kaks sõpra kaasa võtaks. Selleks tuleb aga kõik detailid ja tegevused läbi mõelda, muusikavalik, videopilt, baarikokteil jne. - eesmärk - et järgmine kord oleks ka publikut, soovitavalt rohkem. Või siis teine variant - publikut on sama palju aga pilet on kallim . Ja korraldaja toob "Wolfsheimi" (Või siis ei too) |
oi, Meelis, teoorias on Sul muidugi õigust. Oleks see veel tegelikult niiii lihtne nagu kõlab
Klubiüritus on esialgu disko - enamus inimestest kes on seal käinud ei maksa kunagi lisaraha suth tundmatu bändide eest - olla see Wolfsheim, Mesh, And One või keegi muu. Bänd on lihtsalt klubiõhtu tasuta boonus. Nende bändide fänne Eestis on 100-200 inimest ja isegi need kõik 100-krooniseid pileteid ei osta. Rabarock näitas mitu Meshi fänne tegelikult kohal käis - teatud isikud. Piletihinda ööklubis tõsta ei ole võimalik. Noh, ei ole ja kõik!
Minu jaoks on ka väga tähtis õhtu õhkkond. Arvan et viimane DM Party oli üks parimaid! Ise eelistan, et klubis oleks mitusada inimest kes ostavad 100 krooniga pileti (isegi siis kui osa nendest ei tea mis pidu klubis toimub) kui 200 fänne kes julgeb sündipop-pundi eest 250 krooni välja käia.
Mis puudutab aga õhtujuhtimist - see oli DM Party raames üldse esimest korda...
Viimati muutis seda ilja (2. november, 2005 15:21). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Craig

|
Postitatud: 2. november, 2005 14:55 Teema: |
|
|
ilja kirjutas: |
Minu jaoks on ka väga tähtis õhtu õhkkond. Arvan et viimane DM Party oli üks parimatest! Ise eelistan, et klubis oleks mitusada inimest kes ostavad 100 krooniga pileti (isegi siis kui osa nendest ei tea mis pidu klubis toimub) kui 200 fänne kes julgeb sündipop-pundi eest 250 krooni välja käia.
Mis puudutab aga õhtujuhtimist - see oli DM Party raames üldse esimest korda... |
Minu arust Ilja ei pea Sa mitte vabandama (nagu viimastes kommentaarides) ette ja taha, vaid see on Sinu korraldatud üritus ja kui kellelegi ei meeldi, siis tehku ise ja parem ja siis tulgu ütlema ning teiste arvamused ei peaks Sulle korda minema. Muidugi, asjakohane kriitika on alati edasiviiv jõud ja seda tarkust saab järgmistel kordadel rakendada.
Mis nüüd teistesse puutub, siis rääkige aga südamelt ära jah, mis vaevab. Võib olla on asja eest, võib olla mitte. Läheb teil kergemaks ja saavad ka korraldajad ehk miskit järgmiseks korraks. Lahmida aga pole küll mõtet. Kui tunned, et viskab adrenaliini lakke, siis tõuse arvuti tagant, tee 10 kükki ja siis hakka alles vastust kirjutama. _________________ After all there's no after all |
|
Tagasi üles |
|
 |
ilja
|
Postitatud: 2. november, 2005 15:23 Teema: |
|
|
Craig kirjutas: |
Minu arust Ilja ei pea Sa mitte vabandama (nagu viimastes kommentaarides) ette... |
ma ei vabandagi - ma lihsalt räägin seda mida asjast arvan ja seletan teistele mis mu point of view on  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Fulber

|
Postitatud: 2. november, 2005 17:19 Teema: |
|
|
Ok, got no problem!  _________________ www.solman.yx.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
merle

|
Postitatud: 2. november, 2005 18:54 Teema: |
|
|
Craig kirjutas: |
Minu arust Ilja ei pea Sa mitte vabandama (nagu viimastes kommentaarides) ette ja taha, vaid see on Sinu korraldatud üritus ja kui kellelegi ei meeldi, siis tehku ise ja parem ja siis tulgu ütlema ning teiste arvamused ei peaks Sulle korda minema. Muidugi, asjakohane kriitika on alati edasiviiv jõud ja seda tarkust saab järgmistel kordadel rakendada.
Mis nüüd teistesse puutub, siis rääkige aga südamelt ära jah, mis vaevab. Võib olla on asja eest, võib olla mitte. Läheb teil kergemaks ja saavad ka korraldajad ehk miskit järgmiseks korraks. Lahmida aga pole küll mõtet. Kui tunned, et viskab adrenaliini lakke, siis tõuse arvuti tagant, tee 10 kükki ja siis hakka alles vastust kirjutama. |
Andkem aga rahvale rohkem võimalusi oma arvamust avaldada (koduleht, foorumid, küsitlused...) ja siis võtkem kõike isiklikult ja püüdkem välja mõelda, kuidas KÕIGILE meele järgi olla, väga mõistlik
Arvamuse avaldamine on tervitatav, asjaliku arvamuse ning asjakohase kriitika ära kuulamine veel parem, aga kohe ei tasu paaniliselt paugutama ja igas suunas tormama hakata, esmalt ehk tõesti pigem 10 kükki teha
Siis veel, et tore pidu oli! Vbla need karaoked, mitte meeldinud lood j.m. mis kellelegi silma või kõrva riivas olid isegi head, vähemalt emotsioonide vaheldumise mõttes... |
|
Tagasi üles |
|
 |
ZooM

|
Postitatud: 2. november, 2005 20:47 Teema: |
|
|
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
marek Site Admin

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Mate

|
Postitatud: 2. november, 2005 22:37 Teema: |
|
|
....no minu arvates oli Saaremaal aastaid tagasi (täpsemalt Nodisco 8 raames 21-23 augustil Of-klubis) isand Rammuse poolt ettevalmistatud Goreoke väga tubli vürts suvelaagrile. Tõesti Craig - mis sulle selle juures meelehärmi valmiatas? Kõik ju laulsid kõvasti ja valesti - nagu kord ja kohus! Võibla oleks hoopis hää mõte seda mõnel tuleval klubiüritusel korrata....?  |
|
Tagasi üles |
|
 |
painkiller

Liitunud: 26 Märts 2004 Postitusi: 543 Asukoht: tallinn/tartu
|
Postitatud: 3. november, 2005 9:35 Teema: |
|
|
Millal muidu EM baaris jõudis käia ?  |
|
Tagasi üles |
|
 |
ilja
|
Postitatud: 3. november, 2005 11:44 Teema: |
|
|
painkiller kirjutas: | Millal muidu EM baaris jõudis käia ?  |
laupäeval ja siis veel korraks pühapäeval  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Craig

|
Postitatud: 3. november, 2005 20:39 Teema: |
|
|
Mate kirjutas: | ....no minu arvates oli Saaremaal aastaid tagasi (täpsemalt Nodisco 8 raames 21-23 augustil Of-klubis) isand Rammuse poolt ettevalmistatud Goreoke väga tubli vürts suvelaagrile. Tõesti Craig - mis sulle selle juures meelehärmi valmiatas? Kõik ju laulsid kõvasti ja valesti - nagu kord ja kohus! Võibla oleks hoopis hää mõte seda mõnel tuleval klubiüritusel korrata....?  |
ma tõesti ei hakka siinkohal enam rohkem selgitusi jagama, sest tundub, et need rohkem segadust valmistavad.
a niipalju siiski, et kas sa mate kuulsid tookord ikka KÕIKI kõvasti ja valesti lauljaid?!  _________________ After all there's no after all |
|
Tagasi üles |
|
 |
le Bon
|
Postitatud: 4. november, 2005 23:59 Teema: |
|
|
ärgem, ärgem mingem kurjaks
oli mis oli
tuleb mis tuleb
ull krdi pain and suffering
suffer well _________________ styles change, style doesn't |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mate

|
Postitatud: 5. november, 2005 10:13 Teema: |
|
|
Craig kirjutas: | Mate kirjutas: | ....no minu arvates oli Saaremaal aastaid tagasi (täpsemalt Nodisco 8 raames 21-23 augustil Of-klubis) isand Rammuse poolt ettevalmistatud Goreoke väga tubli vürts suvelaagrile. Tõesti Craig - mis sulle selle juures meelehärmi valmiatas? Kõik ju laulsid kõvasti ja valesti - nagu kord ja kohus! Võibla oleks hoopis hää mõte seda mõnel tuleval klubiüritusel korrata....?  |
ma tõesti ei hakka siinkohal enam rohkem selgitusi jagama, sest tundub, et need rohkem segadust valmistavad.
a niipalju siiski, et kas sa mate kuulsid tookord ikka KÕIKI kõvasti ja valesti lauljaid?!  |
nojah... tuleb tunnistada, et salapärastel asjaoludel kipuvad suvelaagrite mälusalvestustel ALATI rämedad lüngad sees olema. Seega, võisin küll kuulda, aga kõiki ei mäleta. Samas on mul kuskil VHS-C kassettidel endalindistatud videomaterjali erinevatest laagritest (mitte vangi) , sealhulgas eelpoolmainitust . Peaks üle vaatama! |
|
Tagasi üles |
|
 |
tt101

|
Postitatud: 5. november, 2005 22:11 Teema: |
|
|
le Bon kirjutas: | ärgem, ärgem mingem kurjaks
oli mis oli
tuleb mis tuleb
ull krdi pain and suffering
suffer well |
KUMMARDUS!!!!!!
Ködi õiget emotikonni ka põld-oleks pand.
Ködi pein änd sahvering.
Leboni kirjatükk on sedöövr. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Craig

|
Postitatud: 6. november, 2005 2:01 Teema: |
|
|
Mate kirjutas: |
nojah... tuleb tunnistada, et salapärastel asjaoludel kipuvad suvelaagrite mälusalvestustel ALATI rämedad lüngad sees olema. Seega, võisin küll kuulda, aga kõiki ei mäleta. Samas on mul kuskil VHS-C kassettidel endalindistatud videomaterjali erinevatest laagritest (mitte vangi) , sealhulgas eelpoolmainitust . Peaks üle vaatama! |
no eks sama häda vaeva mindki..
ja lähim ülevaatamise võimalus tuleks ehk raplas  _________________ After all there's no after all |
|
Tagasi üles |
|
 |
|