Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
devialla
|
Postitatud: 9. aprill, 2006 1:54 Teema: |
|
|
Aitäh  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Craig

|
Postitatud: 9. aprill, 2006 18:00 Teema: |
|
|
devialla kirjutas: | Aitäh  |
Pln _________________ After all there's no after all |
|
Tagasi üles |
|
 |
fs

Liitunud: 3 Juun 2004 Postitusi: 226 Asukoht: People's Republic of West Tallinn
|
Postitatud: 10. aprill, 2006 2:38 Teema: |
|
|
devialla kirjutas: | fs kirjutas: | ma jälle ei saa tulla. Sisters Berliinis ja pilet taskus. |
What the f*** ?!! Kuskohas ja kas pileteid on veel ? |
Londoni piletid on läbi myydud. ma õnneks ostsin õigel ajal. Leedsi ja Manchesteri piletitega on aga jama. kuigi tellisin samast kohast, ei saadeta siia (no Londonit ka ei saadetud) ega anta londonlasele ilma minu passi, krediitkaardi või juhiloa ette näitamiseta (nagu Londoni omaga tehti)
aga nädala pärast on mul siis Hamburg ja sellest nädal hiljem Berliin
ah sa kurat, vale topic.
nojah, ma seda tahtsingi ju öelda, et
NO BIG SILENCE'I PILETITEGA KINDLASTI JAMA EI OLE, NEID SAAB KINDLA PEALE KA EESTIST OSTA
ja vaadake, et te siis lähete ja räägite, kuidas oli. kui ma 3 aastat tagasi Berliinis Sistersit käisin kuulamas ja tilgutasin sydameverd, et Tallinnas samal õhtul Justin Sullivan (New Model Army frondilt), siis tagasi tulles kuulsin, et koos minuga oleks siin olnud kohal tervelt 16 kuulajat nagu neid häid kontserte siin ylearu oleks... _________________ do I drive
or am I driven? |
|
Tagasi üles |
|
 |
ilja
|
|
Tagasi üles |
|
 |
marek Site Admin

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Fulber

|
Postitatud: 20. aprill, 2006 13:07 Teema: |
|
|
Peab vaatama!  _________________ www.solman.yx.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alystair
|
Postitatud: 21. aprill, 2006 9:22 Teema: |
|
|
juhhei, minikontsert nähtud-kuulatud r2 lives nii võimas oli, et kujutan ette mis laupäeval rock cafes tulla võib ja mis kõige toredam eila oli, et lisalugu lasti ...  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Craig

|
Postitatud: 22. aprill, 2006 14:02 Teema: |
|
|
Alystair kirjutas: | juhhei, minikontsert nähtud-kuulatud r2 lives nii võimas oli, et kujutan ette mis laupäeval rock cafes tulla võib ja mis kõige toredam eila oli, et lisalugu lasti ...  |
nii et täna kõik moshima
 _________________ After all there's no after all |
|
Tagasi üles |
|
 |
ilja
|
Postitatud: 22. aprill, 2006 18:17 Teema: |
|
|
Craig kirjutas: | Alystair kirjutas: | juhhei, minikontsert nähtud-kuulatud r2 lives nii võimas oli, et kujutan ette mis laupäeval rock cafes tulla võib ja mis kõige toredam eila oli, et lisalugu lasti ...  |
nii et täna kõik moshima
 |
esialgu Lenini sünnipäeva subbotnikule ja siis juba kontserdile  _________________ fb.me/Syntheetika |
|
Tagasi üles |
|
 |
devialla
|
Postitatud: 23. aprill, 2006 4:10 Teema: |
|
|
hea konsa oli...
esimene lisalugu tuli koos yllatus show'ga, päris palav hakkas
anti ikka kõvasti tuld
a see kauboivärk oleks võind kyll ära jääda
minu arust
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
tiina471
|
Postitatud: 23. aprill, 2006 21:04 Teema: |
|
|
Ühinen arvamusega . Kontsert oli tõeliselt hea . See kauboi teema oli arvatavasti seotud ebaõnnestunud militari teemaga või pidi midagi varjama  _________________ akadeemia |
|
Tagasi üles |
|
 |
Dunkelheit

|
Postitatud: 24. aprill, 2006 16:29 Teema: |
|
|
Väga hea kontsert oli! Aga see feuerwerk tegi olemise jah parajaks põrguks  _________________ You should see how it feels, with your feet on the ground.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
olli
|
Postitatud: 25. aprill, 2006 21:47 Teema: |
|
|
väga sheff oli jah.
kahju ainult et päris palju inimesi tulemata jäi, kes arvasid, et kontsert väljamüüdud.
kohapeale oleks mahtunud ikka veel ja veel rahvast  |
|
Tagasi üles |
|
 |
painkiller

Liitunud: 26 Märts 2004 Postitusi: 543 Asukoht: tallinn/tartu
|
Postitatud: 25. aprill, 2006 22:29 Teema: |
|
|
See oli huvitav jah
ise ostsin ka suures hirmus pileti enne ära
aga nbs pole nii pop vist kui metsatöll siis
tore oli kõiki näha seal |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kats

|
Postitatud: 26. aprill, 2006 15:20 Teema: |
|
|
Minuarust on NBS oma uue plaadiga saavutanud kõrgeima taseme ja annab eesti muusikale korralikult päkad silma ning uue kvaliteedi
Plaadiesitlus Rock Cafes raputas samuti korralikult läbi ja lihtsalt nii kaif on vaadata, kui artistid laval täiega naudivad oma tegemisi ja muusikat, annavad täiega minna.
NBS on sesuhtes üldse mega lahe bänd, et kogu lava on täies ulatuses vaadeldav ja nauditav, sesuhtes, et lava jaotub 4 tugeva natuuri/isiksuse vahel mõnusalt ära ja igas osas toimub nati omamoodi show, ei ühtegi igavat kummivenitajat mingi aeg käisid neil lavalt läbi ( nagu ikke ennemuistselaal kõikidel korralikel eesti bändidel ) ka mingid "tantsu tsikid" aga see oli masendav, niimoodi rikkus kogu asja...
See selleks aga plaadiesitlus oli vinge, kõik oli nii paigas, et kui ma korra tabasin ennast mõttelt, et mida veel annaks teha, et midagi veel... ja mitte ühtegi ideed ei tuld pähe, SUPER!!!!!
Suuuuured tänud tegijatele, andke aga minna !
tartus siis uus võimalus kõigil kes talinas ei käind, või kes käisid ja tahavad veelkord, laupäeval 29.04 sadamateatris!
ps. tartlased hoidke alt, meie oleme tulekul, loodame, et ka teie meie omad olete kohal, olgu oldud tähendab  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tinn

|
Postitatud: 26. aprill, 2006 15:25 Teema: |
|
|
Kats kirjutas: | ps. tartlased hoidke alt, meie oleme tulekul, loodame, et ka teie meie omad olete kohal, olgu oldud tähendab  |
Aga vabalt Piletid on juba taskus ja isegi temaatline T-särk sai muretsetud. Vaim on valmis igaljuhul! _________________ - happiness is an option - |
|
Tagasi üles |
|
 |
|