Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Enx
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Craig

|
Postitatud: 21. september, 2006 21:24 Teema: |
|
|
esimene link juba figureeris kuskil...
a teine link tasub ka külastamist _________________ After all there's no after all |
|
Tagasi üles |
|
 |
trc

|
Postitatud: 22. september, 2006 13:54 Teema: |
|
|
video-tore. lugu - veel parem. aga kurat mul ei haagi ikka kuidagi, mis sellel pistmist on bushiga? lugu on ometi ju John'st. So. Majorist. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Davets
|
Postitatud: 23. september, 2006 11:23 Teema: |
|
|
trc kirjutas: | video-tore. lugu - veel parem. aga kurat mul ei haagi ikka kuidagi, mis sellel pistmist on bushiga? lugu on ometi ju John'st. So. Majorist. |
No kuula natuke sõnu, või tõlgi, siis saad aru, et pole midagi lugu lihtsalt johnnist  |
|
Tagasi üles |
|
 |
trc

|
Postitatud: 26. september, 2006 9:38 Teema: |
|
|
Davets kirjutas: | trc kirjutas: | video-tore. lugu - veel parem. aga kurat mul ei haagi ikka kuidagi, mis sellel pistmist on bushiga? lugu on ometi ju John'st. So. Majorist. |
No kuula natuke sõnu, või tõlgi, siis saad aru, et pole midagi lugu lihtsalt johnnist  |
Sa arvasid et ma kuulan vaid muusikat ja sõnadest ei saa aru? Sa ei pea muretsema - inglise keelest saan aru tõlkimata - so. reaalajas.
Soovitan süübida natuke poliitilisse geograafiasse ning tõsiasja et dM on Inglismaalt. John Major on kah sealt. Muideks. Tema tegemistest leiad päris palju silmaringi avardavat kui googeldad. Tänan tähelepanu eest. |
|
Tagasi üles |
|
 |
painkiller

Liitunud: 26 Märts 2004 Postitusi: 543 Asukoht: tallinn/tartu
|
Postitatud: 26. september, 2006 10:03 Teema: |
|
|
ma ütleks lihtsalt et sellised "naljavideod" on puised, esimene kord pool vaatasin ära, huvist kui halvaks saab minna |
|
Tagasi üles |
|
 |
|