Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Võtan kindlalt DM-päevadest osa: |
Jah |
|
81% |
[ 9 ] |
Ei |
|
18% |
[ 2 ] |
Ainult siis, kui sportima ei pea |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Kokku Hääli : 11 |
|
Autor |
Teade |
Craig

|
Postitatud: 23. jaanuar, 2007 1:24 Teema: DalveMuusika-päevad |
|
|
Nii-nii. Kas on asjast huvitatud rahvast?
Ses mõttes, et lund nagu juba oleks ja kui see nüüd püsiks ka, kui palju siis oleks seda mansafti, kes oleks kindlalt kaasa lööjad. Enivei, kas füüsiliselt või füsioloogiliselt..
Ja võiks üldiselt käbedasti vastata, sest juba veebruarist tahaks klubi loominguline kollektiiv Teie tarbeks hakata kalendrit paika panema.. (Ma sain nii aru) _________________ After all there's no after all |
|
Tagasi üles |
|
 |
mrtn

|
Postitatud: 23. jaanuar, 2007 1:51 Teema: |
|
|
ma olen jätkuvalt nii talispordi- kui ka muidu -päevade poolt. (oh, ärge parem hakake.. ) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Von Rims

Liitunud: 7 Juul 2005 Postitusi: 50 Asukoht: Väljaspool Eestit
|
Postitatud: 23. jaanuar, 2007 20:02 Teema: |
|
|
Osaleksin suurima heameelega. Kuupäevaliselt sobob mulle kahjuks ainult selle aasta 7 nädalalõpp e. 16 - 18 veebruar. _________________ Everything counts in large amounts! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Craig

|
Postitatud: 24. jaanuar, 2007 12:19 Teema: |
|
|
Von Rims kirjutas: | Osaleksin suurima heameelega. Kuupäevaliselt sobob mulle kahjuks ainult selle aasta 7 nädalalõpp e. 16 - 18 veebruar. |
Ai-vai, see ju üsna pea. Kahtlen, kas nii kähku suudetakse miskit orgunnida.. _________________ After all there's no after all |
|
Tagasi üles |
|
 |
Toivo Salus
|
Postitatud: 24. jaanuar, 2007 18:02 Teema: Dalvekad |
|
|
Igal juhul oleks tulija. Niipalju, kui rahaboss Jaagu viimaseid sõnu Saku pruulikojast mäletan, olid need ka paljutõotavad talvepäevade suhtes. Ja toimumisaeg on ka suht ükstapuha. Tore oleks muidugi, kui väike lumi ka veel maad kataks aga.....
Well Sufferleja |
|
Tagasi üles |
|
 |
olli
|
Postitatud: 24. jaanuar, 2007 19:41 Teema: |
|
|
Craig kirjutas: | Von Rims kirjutas: | Osaleksin suurima heameelega. Kuupäevaliselt sobob mulle kahjuks ainult selle aasta 7 nädalalõpp e. 16 - 18 veebruar. |
Ai-vai, see ju üsna pea. Kahtlen, kas nii kähku suudetakse miskit orgunnida.. |
16.veebruarini on tõepoolest vähe aega ja enamustel kindlasti nädalavahetusteks plaanid tehtud.
Kindlasti midagi suudaks organiseerida, aga kui enamus tulla ei saa, läheb jamaks. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Indrek

|
Postitatud: 25. jaanuar, 2007 12:10 Teema: |
|
|
Mina oleks küll huvitatud kui mingi programm või veidi konkreetsem info ka tuleks. 16.02 poleks ka mingi probleem. _________________ And if you stay a while | I'll penetrate your soul | I'll bleed into your dreams
You'll want to lose control | I'll weep into your eyes | I'll make your vision sing
I'll open endless skies | And ride your broken wings |
|
Tagasi üles |
|
 |
painkiller

Liitunud: 26 Märts 2004 Postitusi: 543 Asukoht: tallinn/tartu
|
Postitatud: 25. jaanuar, 2007 14:44 Teema: |
|
|
Tuleks ka hea meelega, kui väga kalliks ei kujune |
|
Tagasi üles |
|
 |
Toivo Salus
|
Postitatud: 27. jaanuar, 2007 23:38 Teema: Talvekad |
|
|
Nagu alati, on selliste ürituste suhtes vaikne see optimismi ülesnäitamine. Mitte et ma org. komitees oleksin aga tundub, et seltskond jääb kesiseks ja muutub rahaliselt mõttetuks nii väiksele pundile talvepäevi korraldada. Siinkohal peaks äkki pilgu viskama rmk- poolt pakutavate puhkemajade suunas. Tundub, et sealt võiks leida paraja paiga pisikesele seltskonnale talvemõnude nautimiseks. A mis ma siin spekuleerin. Vast toob tulev laupäev pisut selgust? Kahju oleks küll, kui aastaid räägitud üritus ära peaks jääma.
Well Sufferleja |
|
Tagasi üles |
|
 |
janek

|
Postitatud: 28. jaanuar, 2007 0:44 Teema: |
|
|
hetke seisuga oleks siis tervelt üheksa inimest talvepäevadest osa võtmas,nagu näha...mina oleks küll hea meelega tulemas |
|
Tagasi üles |
|
 |
olli
|
Postitatud: 28. jaanuar, 2007 17:31 Teema: Re: Talvekad |
|
|
Toivo Salus kirjutas: | Nagu alati, on selliste ürituste suhtes vaikne see optimismi ülesnäitamine. Mitte et ma org. komitees oleksin aga tundub, et seltskond jääb kesiseks ja muutub rahaliselt mõttetuks nii väiksele pundile talvepäevi korraldada. Siinkohal peaks äkki pilgu viskama rmk- poolt pakutavate puhkemajade suunas. Tundub, et sealt võiks leida paraja paiga pisikesele seltskonnale talvemõnude nautimiseks. A mis ma siin spekuleerin. Vast toob tulev laupäev pisut selgust? Kahju oleks küll, kui aastaid räägitud üritus ära peaks jääma.
Well Sufferleja |
laupäev toob kindlasti kõigile selgust.
kuigi väljastpoolt tundub vaikus majas olevat, on tegelikkus hoopis teistsugune - jaak on ikka väga hea kodutöö ära teinud.
variante on erinevaid, mõni isegi igaksjuhuks kinni pandud...
kogu talvepäevade teema olekski hea laupäeval läbi arutada - kes mida ootab jnejne. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Craig

|
Postitatud: 28. jaanuar, 2007 19:22 Teema: Re: Talvekad |
|
|
olli kirjutas: |
kuigi väljastpoolt tundub vaikus majas olevat, on tegelikkus hoopis teistsugune - jaak on ikka väga hea kodutöö ära teinud.
kogu talvepäevade teema olekski hea laupäeval läbi arutada - kes mida ootab jnejne. |
wow. wery good..
mis ei tähenda, et te sp nüüd peaks loobuma märku andmast oma soovist tulla.. _________________ After all there's no after all |
|
Tagasi üles |
|
 |
olli
|
Postitatud: 28. jaanuar, 2007 19:27 Teema: Re: Talvekad |
|
|
Craig kirjutas: | olli kirjutas: |
wow. wery good..
mis ei tähenda, et te sp nüüd peaks loobuma märku andmast oma soovist tulla.. |
vaata, craig, tänapäeval ei käi asjad nii, et nädal või kaks enne üritust hakkad rapsima  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Craig

|
Postitatud: 28. jaanuar, 2007 20:09 Teema: Re: Talvekad |
|
|
olli kirjutas: |
vaata, craig, tänapäeval ei käi asjad nii, et nädal või kaks enne üritust hakkad rapsima  |
? _________________ After all there's no after all |
|
Tagasi üles |
|
 |
|