Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Kuratino

|
Postitatud: 19. juuni, 2007 16:46 Teema: 04.08 To Avoid (ger), STandART (lat), Forgotten Sunrise, CB |
|
|
Body Machine Body VI
Üle aasta on möödas eelmisest "Body Machine Body" üritusest. Hea tõdeda, et pikk paus saab lõhutud väga väärt peoga.
Live :
To Avoid (Germany)
STandART (Latvia)
Forgotten Sunrise
CB aka Cyclone B
DJ`d :
Starve (Germany)
4-got-10
Synthetic Darkness
Pilet : 100/125
Koht : Rockstar`s, Tatari 6, Tallinn
To Avoid on sellist meloodilisemat EBM/Dark-Electro`t viljelev bänd, kes peab oma peamisteks mõjutajateks just `80-nendate ja `90-nendate electro tegijaid nagu Leaether Strip, Trial, yelworC, Nitzer Ebb, :Wumpscut:, Mentallo & The Fixer, Velvet Acid Christ, Dive jne. Tähtsal kohal nende esinemisel on alati ka spetsiaalselt selleks otstarbeks loodud visuaalne külg ekraanil. Sügisel läheb bänd USA tuurile koos maineka EBM artisti E-Craft`iga, seega maru tore, et nad enne veel oma jala siia jõuavad tõsta.
STandART on siin ka varem käinud. Näiteks soojendas ta viimati Hollywood`is sündilegendi Camouflage. 4 meest - 3 sündi taga ja 1 kitarri nokkimas ning mis eriti südantsoojendav, meestel ikka täislaiv analogsüntidega. Nagu väikestsorti Kraftwerk küll pigem Wolfsheim, De/Vision, Depeche Mode võtmes. Ammu oli plaan, nüüd saab ka teoks.
Cyclone B on olnud aastaid suht kadunud bänd. Olin meeldivalt üllatunud kui nad oma soovi mõnel minu peol mängida avaldasid. ütlen ausalt ma ei tea mida nad tänapäeval teevad aga kui nad juba aastaid tagasi tuntuim Eesti electro bänd piiritaga olid, siis vaevalt nad lati madalamale lasknud on. Seda põnevam saab ka tulevane laiv olema ma usun.
Forgotten Sunrise üritab ka oma kondid kokku korjata ja Riias päev varem toimuvalt festivalilt Roku lavalaudadele jõuda. Usun, et suudame anda endast parima ja kindlasti on mõnelgi Willand`i soetanud persoonil tore taas meie repertuaari ka elaval kujul nautida.
....ja nüüd kuhi linke teile asjadega lainele sättimiseks :
www.myspace.com/toavoid
www.myspace.com/standart
www.myspace.com/forgottensunriseband
www.myspace.com/cbcycloneb
www.myspace.com/djstarve
www.myspace.com/kuratino
www.beatsfromthevault.com _________________ - Negative music for positive results -
Viimati muutis seda Kuratino (27. juuni, 2007 12:30). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kuratino

|
Postitatud: 26. juuni, 2007 13:15 Teema: |
|
|
Nüüd müügil Lasering`is ka värske STandART`i EP.....kusjuures väga tase on......julgen mainida, et tegu on vaieldamatult ühe tugevama synthpop`i laulva vokalistiga meie munal.....
http://www.lasering.ee/index.php?make=item_show&toote_id=18748 _________________ - Negative music for positive results - |
|
Tagasi üles |
|
 |
mrtn

|
Postitatud: 27. juuni, 2007 3:35 Teema: |
|
|
ma ei loe toimumisaega kusagilt välja. lugemisvõimetu? |
|
Tagasi üles |
|
 |
marek Site Admin

|
Postitatud: 27. juuni, 2007 11:16 Teema: |
|
|
mrtn kirjutas: | ma ei loe toimumisaega kusagilt välja. lugemisvõimetu? |
Kui sa tähelepanelikult loed siis seal on kirjas et "Üle aasta on möödas eelmisest "Body Machine Body" üritusest" ehk siis pisut ajaloos sobrades on sul võimalik see umbkaudu välja arvutada. Mina sain näiteks sellise tulemuse et üritus toimub 4. augustil käesoleval aastal. _________________
Depeche Mode kontrollermix vol2 by fade:over
|
|
Tagasi üles |
|
 |
mrtn

|
Postitatud: 27. juuni, 2007 13:15 Teema: |
|
|
ma mõtlesin sellele korra, aga see tundub ebareaalne. oleks siis tegu mingi komeedi tagasipöördumisega või pulma-aastapäevaga, mille ajahetke ei anna muuta, aga see on ju pidu. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Indrek

|
Postitatud: 27. juuni, 2007 18:15 Teema: |
|
|
võibolla peitub vastus teate/teema pealkirjas  _________________ And if you stay a while | I'll penetrate your soul | I'll bleed into your dreams
You'll want to lose control | I'll weep into your eyes | I'll make your vision sing
I'll open endless skies | And ride your broken wings |
|
Tagasi üles |
|
 |
mrtn

|
Postitatud: 27. juuni, 2007 19:50 Teema: |
|
|
Indrek kirjutas: | võibolla peitub vastus teate/teema pealkirjas  |
nüüd küll, jah. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kuratino

|
Postitatud: 23. juuli, 2007 17:17 Teema: |
|
|
tegelt oli koguaeg.........oli.....oli......  _________________ - Negative music for positive results - |
|
Tagasi üles |
|
 |
olli
|
Postitatud: 26. juuli, 2007 0:28 Teema: |
|
|
aga tegelikult,
kes pärast suvepäevi hoogu maha ei saa, siis järgmisel nädalavahetusel aga jälle madinat natuke  |
|
Tagasi üles |
|
 |
olli
|
Postitatud: 31. juuli, 2007 23:39 Teema: |
|
|
no krt, praegu meenus, et tantsujalga veel ikka pole selleks ajaks.
mhh
FS, tuled?
hakkame endid ravima siis ? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kuratino

|
Postitatud: 2. august, 2007 16:41 Teema: |
|
|
ülehomme juba ongi...juuuhuuuu  _________________ - Negative music for positive results - |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kuratino

|
Postitatud: 4. august, 2007 14:16 Teema: |
|
|
Sakslased juba teel ja mõne tunnipärast kohal.......ja eile soomes oli väga tore ja hea olnud......
üks natuke kurb uudis ka......
Cyclone B kirjutas eile õhtul, et seoses bändi liidri perekonna halva tervisliku seisundiga, peavad nad tänasest kontserdist loobuma. Vabandasid ja lootsid arusaamist meie poolt....
usun, et tuleb vaatamata sellelegi väg väärt pidu ja siis lihtsalt alustab CB asemel STandART Lätist........
Õhtuni rafas!!!! _________________ - Negative music for positive results - |
|
Tagasi üles |
|
 |
|