Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Kuratino

|
Postitatud: 26. Mai, 2008 13:57 Teema: |
|
|
Krt....vaatasin siin pilte möödunud üritusest ja teab ka keegi miks ja kes oli Coveka teine sündimees? Härra Daniel see küll pildil pole.....tehti lihtsalt miski säästukas suva lavakehaga? _________________ - Negative music for positive results - |
|
Tagasi üles |
|
 |
trc

|
Postitatud: 26. Mai, 2008 15:02 Teema: |
|
|
Kuratino kirjutas: | Krt....vaatasin siin pilte möödunud üritusest ja teab ka keegi miks ja kes oli Coveka teine sündimees? Härra Daniel see küll pildil pole.....tehti lihtsalt miski säästukas suva lavakehaga? |
kuskohas see "siin" on?
coveka koha pealt ei tea kommenteerida isegi mitte a mingil kummalisel põhjusel tegi Dupont umbes 3 lugu ja siis tõmmasid nahh. lavalt  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Davets
|
Postitatud: 26. Mai, 2008 15:46 Teema: |
|
|
Ja kuidas Fixmer/McCarthy oli? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Davets
|
Postitatud: 26. Mai, 2008 15:48 Teema: |
|
|
Craig kirjutas: | Davets kirjutas: | to olli
ei saa juu... : hetkel püüan olla hea papa ja investeerin iga oma sendi oma 5 kuusele pisipõnnile ja see on parem valik ja investeering
hu ütles siis väga õigesti
mälestuseks pole vaja kulda ega hõbedat  |
See on midagi uut, kuna sa juba papa-staatusse jõudsid? |
Täpsemalt siis 05.01.2008 kl.22:04 nimeks Richard  |
|
Tagasi üles |
|
 |
marek Site Admin

|
Postitatud: 26. Mai, 2008 17:05 Teema: |
|
|
Davets kirjutas: |
Täpsemalt siis 05.01.2008 kl.22:04 nimeks Richard  |
Parem ajastus oleks kindlasti olnud 24.02 kell 22.42, aga noh ....
Kuid ikkagi, rääkige midagi tõeliselt kadedaksajavat, muidu mul on juba hea meel et ei saanud tulla.  _________________
Depeche Mode kontrollermix vol2 by fade:over
|
|
Tagasi üles |
|
 |
dpr

|
Postitatud: 26. Mai, 2008 18:53 Teema: |
|
|
Kui nüüd lühidalt kokku võtta, oli üks tõeliselt lahe üritus. Ilus ilm, väga hea muusika, lahedad inimesed ümberringi. No mida veel võiks tahta.
Laval oli ka kaks sellist koosseisu mida vist iga päev ei näe. Kõigepealt Covenant kus sünti mängis Ricardo Dupontist ja peale seda Dupont, mis seekord koosnes Ricardost ja Covenandi Eskil Simonssonist. Miks Duponti esinemist OldSkool Reunioniks nimetati jäi küll vähe arusaamatuks Ma lootsin, et on ikka tõsine reunion, Johan Damm ka pundis ja puha.
Kavaga oli väike segadus, Grendel ja Spetsnaz alustasid umbes 20 mintsase vahega. Grendel väljas ja Spetsnaz sees. Kuna ei taibanud õigel ajal kava vaadata õnnestus Spetsnazi esinemisest ainult lõppu näha, millest on kuradi kahju, mul uue plaadi lood ikka laivis nägemata.
System oli laivis sihuke mõnus vana kooli värk ja Fixmer/McCarthy on ikka uskumatult võimas!
Ja otse loomulikult unustasin ma fotoka seekord Eestisse, nii et mingeid uduseid telefoniga tehtud pilte on mõned mälestuseks. Noisel oli fotokas ka ligi, nii et ehk on talt mingeid korralikke pilte näitamiseks oodata. _________________ And I will go down on my knees
When I see beauty
There's no doubt |
|
Tagasi üles |
|
 |
noise

|
Postitatud: 26. Mai, 2008 19:41 Teema: |
|
|
eks vaatab ja paistab jah nende piltide asjadega, see oli analoog, seega võib ilmutamiste ja muude juttudega pisut aega minna.
Restricted area oli mingi kummaline yritus, kus oli syndimängijaks keegi tibi, huviga jälgisin, kas ta kordagi synti puudub ka. Ei puutunud, niisama vehkis seal.
Dupondi mehel läks vist hääl ära.
Covenant oli kõva,
Grendel oli jees
Das Ich oli ka jees.
Fixmer Mccarthy oli kõva, kuigi polnud kogu asja ennem kuulnud/kuulanud, siis täna oli tööjuures plaat replay peal pea kogu päeva. _________________ live to ride, ride to live |
|
Tagasi üles |
|
 |
dpr

|
Postitatud: 26. Mai, 2008 21:58 Teema: |
|
|
restricted area tibi võite alloleval pildil näha
sünti ta küll ei puutunud, aga see-eest laulis (ja nägi väga lahe välja ka)
 _________________ And I will go down on my knees
When I see beauty
There's no doubt |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kuratino

|
Postitatud: 27. Mai, 2008 17:38 Teema: |
|
|
pilt selgem...tänks....
ma nägin üksikuid võtteid Orkutis Kristiina kontol...... _________________ - Negative music for positive results - |
|
Tagasi üles |
|
 |
olli
|
Postitatud: 27. Mai, 2008 18:37 Teema: |
|
|
noise kirjutas: |
Fixmer Mccarthy oli kõva, kuigi polnud kogu asja ennem kuulnud/kuulanud, siis täna oli tööjuures plaat replay peal pea kogu päeva. |
kuula kindlasti eelmist ka, seal veel enam pauerit . |
|
Tagasi üles |
|
 |
Davets
|
Postitatud: 27. Mai, 2008 20:18 Teema: |
|
|
olli kirjutas: | noise kirjutas: |
Fixmer Mccarthy oli kõva, kuigi polnud kogu asja ennem kuulnud/kuulanud, siis täna oli tööjuures plaat replay peal pea kogu päeva. |
kuula kindlasti eelmist ka, seal veel enam pauerit . |
Eelmine album on tõesti rohkem vihasem ja äkilisem, aga kas ta just parem on? Eelmisel aastal neid laivina näha oli nagu löök vasta pead, mis kumises nädal aega mu peas. Eriti kaiff oli ikka Nitzer Ebb-i lugusid uues kuues kuulata. Ja üleüldse on nad laivina palju paremad, kui albumeid kuulates, mulle vähemalt See on kindlasti tänu Douglas McCarthy võimsale häälele ja karismaatilisele isiksusele. Saaks veel näha täies koosseisus nitzerit, siis oleks süda ikka vääga rahul!
Viimati muutis seda Davets (28. Mai, 2008 6:15). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
noise

|
Postitatud: 28. Mai, 2008 1:27 Teema: |
|
|
eieieieieieiei olli, teeme nii et sellest paremaks enam ei lähe. Into the night on minujaoks täpselt see mida ma tahaksin Douglast laulmas näha/kuulda. Puhas "producing", puhas hääl.
Muideks, kas keegi teab kedagi peale Johnny Knoxville´i ja Douglase(kes neid isegi pilkases pimeduses kannab) kellele pilot päiksekad nii hästi sobivad? _________________ live to ride, ride to live |
|
Tagasi üles |
|
 |
mrtn

|
Postitatud: 28. Mai, 2008 1:34 Teema: |
|
|
noise kirjutas: |
Muideks, kas keegi teab kedagi peale Johnny Knoxville´i ja Douglase(kes neid isegi pilkases pimeduses kannab) kellele pilot päiksekad nii hästi sobivad? |
stallone. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Davets
|
Postitatud: 28. Mai, 2008 6:17 Teema: |
|
|
mrtn kirjutas: | noise kirjutas: |
Muideks, kas keegi teab kedagi peale Johnny Knoxville´i ja Douglase(kes neid isegi pilkases pimeduses kannab) kellele pilot päiksekad nii hästi sobivad? |
stallone. |
stallone filmist Cobra ja siis terminator 2 see mõnus sulamehike  |
|
Tagasi üles |
|
 |
trc

|
Postitatud: 28. Mai, 2008 10:01 Teema: |
|
|
Davets kirjutas: | mrtn kirjutas: | noise kirjutas: |
stallone. |
stallone filmist Cobra ja siis terminator 2 see mõnus sulamehike  |
Lenny Kravitz, John Travolta? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kuratino

|
Postitatud: 28. Mai, 2008 12:17 Teema: |
|
|
ma usun et fs võib sellel teemal pikemalt peatuda ) _________________ - Negative music for positive results - |
|
Tagasi üles |
|
 |
mrtn

|
Postitatud: 28. Mai, 2008 14:33 Teema: |
|
|
Kuratino kirjutas: | ma usun et fs võib sellel teemal pikemalt peatuda ) |
minu meelest näeb Eldritch nendega pigem naljakas välja  |
|
Tagasi üles |
|
 |
marek Site Admin

|
Postitatud: 28. Mai, 2008 18:09 Teema: |
|
|
Nunii hakkab looma. Parimad kadedusetekitajad on siiani: "oli üks tõeliselt lahe üritus" , "Fixmer/McCarthy on ikka uskumatult võimas", "Covenant oli kõva", "Fixmer Mccarthy oli kõva", sünti ta küll ei puutunud, aga see-eest laulis (ja nägi väga lahe välja ka)"
Mis prillidesse puutub, siis ärgem unustagem vanameistrit Dave Gahanit. _________________
Depeche Mode kontrollermix vol2 by fade:over
|
|
Tagasi üles |
|
 |
noise

|
Postitatud: 28. Mai, 2008 19:14 Teema: |
|
|
Lenny Kravitz, John Travolta?[/quote]
John Travolta ei loe, tal on piloodipaberid. _________________ live to ride, ride to live |
|
Tagasi üles |
|
 |
fs

Liitunud: 3 Juun 2004 Postitusi: 226 Asukoht: People's Republic of West Tallinn
|
Postitatud: 29. Mai, 2008 22:03 Teema: |
|
|
Kuratino kirjutas: | ma usun et fs võib sellel teemal pikemalt peatuda ) |
Anders, see oli viga. nyyd peavad kõik jälle vahele jätma minu teemavälise pika jutu, mille esimene ots algab 1980. aastaga...
või siiski. ja yldse. põhilisest me täna sinu juures poes juba rääkisime. et Eldritchist pole bändi ega plaadifirma jne poolt ilmarahvale näidatud yhtegi pilti ega videot (ka mitte intekaid vms), kus ta oleks ilma päikseprillideta. fännide ringkondades on teada (loe: ka minu ja minusuguste kurbade kujude arvutite kõvakettail) 3 fotot, kus ta nägu syndsusetult katmata - 2 Philippe Carly 80ndate fotosessioonist (mis jõudsid avalikkuse ette tänu fotograafile, mujal kui PC enda saidil neid kasutatud ei ole) ja yks 90ndaist, kus Eldritch koos Cassandra Complexi Rodney Orpheusega on tabatud jalkaklubi St. Pauli publiku hulgas.
(vahemärkus; mina nägin teda 2 aastat tagasi sama klubi publiku hulgas, aga ikka shade'idega.)
2 fakti veel:
90ndail seisis Eldritch ykskord enne Sistersi gig'i saksa punase risti parameediku punases jopes ja ilma päikseprillideta pikalt venue ees ja väidetavalt ei olnud peaaegu keegi teda ära tundnud.
ykskord jälle (vist oli see 90ndate lõpus, pean täpsustama) võttis ta laval korraks shade'id eest ja kommenteeris ise: "nearly human".
aga aviaatori lõikega prille, mis olid ta firmamärgiks 80ndate algusest lõpuni, ei kanna ta enam aastaid.
PS ma olen real life'is ka korra näinud Eldritchi silmi. M'era Luna pressitelgis 2005. väljas oli paduvihm, aga temal ikka päikseprillid ees (+myts ja kapuuts yle selle). aga kui me paar sõna rääkisime, vaatas ta alustuseks mulle yle prillide otsa. see oli ilmselt kogu mu postituse kõige olulisem inf.
PPS NEPi tyype olen ma kyll kõiki näinud ilma päikseprillideta fotodel ja videos. rääkimata Gahanist ja teistest. _________________ do I drive
or am I driven? |
|
Tagasi üles |
|
 |
fs

Liitunud: 3 Juun 2004 Postitusi: 226 Asukoht: People's Republic of West Tallinn
|
Postitatud: 29. Mai, 2008 22:10 Teema: |
|
|
ja veel - kusagil on mul foto Eldritchist enne Sistersit, 70ndaist. tyyp seisab David Bowie posteri all, nägu naeru täis, kõrval on semu, keda välimuse järgi võiks pidada Elton Johni fänniks, aga - päikseprillid on noorel Andyl juba siis ees. aviaatorilõikega, suured ja suht heledate klaasidega. _________________ do I drive
or am I driven? |
|
Tagasi üles |
|
 |
|