Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Craig

|
Postitatud: 29. Mai, 2008 23:40 Teema: Uus Sigur Ros |
|
|
Kes veel ei tea, mis see on, siis:
http://emi.iloveonyro.com/sigurros/
Aga point siin:
Out on June 23rd is the newest Sigur Ros studio album, "Meo suo i yerum vio spilum endalaust" which in English means "With a buzz in our ears we play endlessly".
For the first time the band has been working with an outside producer, namely Flood (Depeche Mode, Nick Cave, U2, Placebo, ...) who is currently also working on the new Nitzer Ebb album.
Recorded ouside Iceland, in New York City (at Sear Sound Studios), London (at Assault and Battery Studios and Abbey Road), Reykjavik (at Alafoss, the band’s studio, as well as a church in Reykjavik) and Havana, Cuba, the album will also for the first time feature a track, "All Alright", with front man Jonsi singing in English.
The album furthermore also includes 2 tracks featuring a boy's choir and a 67-piece orchestra. You can now already download the band's first new single "Gobbledigook" for free on the band's website at www.sigurros.com
Expect also a special deluxe edition of the album to be released later in the year, featuring a "Making Of" book, a film, and more. _________________ After all there's no after all |
|
Tagasi üles |
|
 |
Craig

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Craig

|
Postitatud: 3. juuli, 2008 21:10 Teema: Konsa |
|
|
Et polegi keegi kirjutanud, siis vihjan ise, et Sigur Ros'i kontsert Rock Casfe's 23. august.
Pileteid ehk veel on... _________________ After all there's no after all |
|
Tagasi üles |
|
 |
Davets
|
Postitatud: 4. juuli, 2008 0:32 Teema: Re: Konsa |
|
|
Craig kirjutas: | Et polegi keegi kirjutanud, siis vihjan ise, et Sigur Ros'i kontsert Rock Casfe's 23. august.
Pileteid ehk veel on... |
ehk sellest, et paljud võibolla pole ta loominguga kokku puutunud, kaasa arvatud mina
niipalju tutvusin http://www.discogs.com/artist/Sigur+R%C3%B3s?anv=Sigur+Ros
aga tunnistan ausalt, pole just minu maitse. võibolla vajaka rohkem kuulamist |
|
Tagasi üles |
|
 |
ilja
|
Postitatud: 4. juuli, 2008 13:15 Teema: Re: Konsa |
|
|
Craig kirjutas: | Et polegi keegi kirjutanud, siis vihjan ise, et Sigur Ros'i kontsert Rock Casfe's 23. august.
sold out |
|
Tagasi üles |
|
 |
Craig

|
Postitatud: 8. juuli, 2008 14:55 Teema: Re: Konsa |
|
|
Davets kirjutas: | Craig kirjutas: | Et polegi keegi kirjutanud, siis vihjan ise, et Sigur Ros'i kontsert Rock Casfe's 23. august.
ehk sellest, et paljud võibolla pole ta loominguga kokku puutunud, kaasa arvatud mina
niipalju tutvusin http://www.discogs.com/artist/Sigur+R%C3%B3s?anv=Sigur+Ros
aga tunnistan ausalt, pole just minu maitse. võibolla vajaka rohkem kuulamist |
see on selline chillimise muusika rohkem jah..
ja et piletid otsa saavad, seda oli karta. _________________ After all there's no after all |
|
Tagasi üles |
|
 |
Davets
|
Postitatud: 9. juuli, 2008 11:26 Teema: |
|
|
To: Graig
sai siis natuke asjaga tutvuda ja nagu ütlesin, polnud ennist kuulanud. Pole täitsa vigagi
Seal MySpace lingil see esimene lugu "Festival" meenutas mulle isegi vana head Dead Can Dance-i, mis ka nagu siuke mõnus chillimise muusika ja kuulub vaieldamatult minu lemmikute hulka. |
|
Tagasi üles |
|
 |
oopiumiingel

|
Postitatud: 17. september, 2009 2:46 Teema: |
|
|
olles algselt põhimõtteliselt vastu sigur rosi kuulamisele siis peale heima nägemist kumus sain aru miks kõigile meeldib. viimane plaat on ehk neil tervikuna üldpildis kõrgemal kui esimene aga tõelised meeldejäävad lood on takkil & agatis byrjunil. film lihtsalt puudutas sügavalt hinge sellepärast. jonsi sooloprojekt frakkur pole nii võimas aga üldiselt islandi muusika on maailma ilusaim. olafur arnalds näiteks. islandi keel teeb asja omapäraseks. piiritlemata mõistusega inimesi tõmbab ikka selle poole millest nad aru ei saa. igatahes sigur ros on kui harmoonilise elu taustamuusika |
|
Tagasi üles |
|
 |
noise

|
Postitatud: 18. september, 2009 10:26 Teema: |
|
|
oopiumiingel kirjutas: | islandi keel teeb asja omapäraseks. |
kui sa selle all Sigur Rosi silmas pidasid siis sa eksid. Sigur Ros´i lood pole Islandi keeles vaid tehiskeeles(bändiliikmete endi viljeletud) millel on sarnasusi skandinaavia keeltega _________________ live to ride, ride to live |
|
Tagasi üles |
|
 |
oopiumiingel

|
Postitatud: 18. september, 2009 14:20 Teema: |
|
|
laulab jah islandi keeles. ainult nimetu album & paar laulu muude pealt on väljamõeldud keeles |
|
Tagasi üles |
|
 |
Craig

|
Postitatud: 19. september, 2009 1:33 Teema: |
|
|
Millegipärast tahtsin siia postitada, et kuulake ka Camera Obscurat..
http://www.myspace.com/cameraobscuraband _________________ After all there's no after all |
|
Tagasi üles |
|
 |
oopiumiingel

|
Postitatud: 21. september, 2009 3:15 Teema: |
|
|
sigur ros & camera obscura kuuluvad erinevatesse skeenedesse ju mu meelest. indiesarnane muusika pole kunagi atraktiivne olnud. suhteliselt üksluine & igav kui just pole lisatud midagi post-rockilikku. neis bändides pole midagi ühist. obscural on veel lisaks naislaulja mis ei mängi üldse välja |
|
Tagasi üles |
|
 |
Craig

|
Postitatud: 25. september, 2009 22:42 Teema: |
|
|
oopiumiingel kirjutas: | sigur ros & camera obscura kuuluvad erinevatesse skeenedesse ju mu meelest. indiesarnane muusika pole kunagi atraktiivne olnud. suhteliselt üksluine & igav kui just pole lisatud midagi post-rockilikku. neis bändides pole midagi ühist. obscural on veel lisaks naislaulja mis ei mängi üldse välja |
lihtsalt soovitasin. ei võrrelnud. _________________ After all there's no after all |
|
Tagasi üles |
|
 |
oopiumiingel

|
Postitatud: 26. september, 2009 22:02 Teema: |
|
|
no kui kellegi teemas soovitad midagi muud siis ilmselt tulenevalt mingi sarnasuse põhjal. aga põhimõtteliselt mulle meeldivad muidu soovitused & kõik on väga okei. ühesõnaga probleem oli minus |
|
Tagasi üles |
|
 |
Craig

|
Postitatud: 28. september, 2009 21:08 Teema: |
|
|
tjah, maitea miks täpselt, aga mingile meeleolule häälestatus ilmselt tõi selle soovituse _________________ After all there's no after all |
|
Tagasi üles |
|
 |
|