Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
black star
|
Postitatud: 4. veebruar, 2009 22:10 Teema: 5.2.09 - Videoteek: Festival - M`Era Luna |
|
|
Iganädalane Videoteek toob külastajateni parimad muusikadokumentaalid ja haruldasemad kontsertülesvõtted!
Saksamaal toimuvat M`Era Lunat võib pidada üheks Euroopa suurimaks gooti/industriali festivaliks. Seekord ongi suurel ekraanil lood festivalil üles astunud Skinny Puppy`lt, Covenantilt, My Dying Bride`ilt, Deine Lakaienilt, Anne Clarkilt, Paradise Lostilt, Clientilt, The Crüxshadowsilt jt. Lisaks festivalil tehtud intervjuusid Covenanti, Clienti, The Crüxshadowsi, Skinny Puppy, Deine Lakaieni ja teistega.
Koht: Rockstar`s (Tatari 6, Tallinn)
Algus: 21:00
Sissepääs kõigile tasuta! _________________ here today hell tomorrow! |
|
Tagasi üles |
|
 |
olli
|
Postitatud: 6. veebruar, 2009 12:47 Teema: |
|
|
no tänks et ma seda alles praegu nägin!
ma arvan, et oleks päris jõuliselt pildi jne kraami 2006 aasta festarist olnud ja lihtsalt oleks ka põnev olnud....
krt ma ütlen:) |
|
Tagasi üles |
|
 |
mrtn

|
Postitatud: 6. veebruar, 2009 13:27 Teema: |
|
|
krt, kas mingi sellise asja saaks foorumile külge pookida (ma küsin seda teist korda), et ise märgid ära, milliste alamfoorumite uute postituste kohta teade saadetakse? |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|