SATELLITE

KKK  |  Otsi  |  Liikmete nimekiri  |  Kasutajagrupid  |  Registreeri 
Profiil  |  Privaatsõnumite lugemiseks logi sisse  |  Logi sisse

DEPECHE MODE UUS ALBUM - Sounds Of The Universe
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 12, 13, 14  Järgmine

Uus teema   Vasta teemale    SATELLITE -> Üldine diskussioon
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
henn

PostitusPostitatud: 27. märts, 2009 12:20    Teema: Re: SOTU üleval Vasta viitega

henn kirjutas:
Patustasin natuke, kuulates ära "eelalbumilt" 3-4 lugu, mis varem stuudio- vms klippidena osaliselt üleval on olnud. Esmakuulamisel tundub viimaste albumitega võrreldes paraku nigelam kui PTA ja Ultra, paigutudes minu arvates kuhugi Exciteri kanti. Sad Aga see on ainult minu hetkearvamus...

Kas siis ongi kätte jõudnud hetk, mil öelda, "et mehed, lõpetage nüüd ära..."?! Crying or Very sad
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Craig

PostitusPostitatud: 27. märts, 2009 16:34    Teema: Re: SOTU üleval Vasta viitega

henn kirjutas:
henn kirjutas:
Patustasin natuke, kuulates ära "eelalbumilt" 3-4 lugu, mis varem stuudio- vms klippidena osaliselt üleval on olnud. Esmakuulamisel tundub viimaste albumitega võrreldes paraku nigelam kui PTA ja Ultra, paigutudes minu arvates kuhugi Exciteri kanti. Sad Aga see on ainult minu hetkearvamus...

Kas siis ongi kätte jõudnud hetk, mil öelda, "et mehed, lõpetage nüüd ära..."?! Crying or Very sad

You are truly right!
Money killed the musicstar!!!
Fulber

PostitusPostitatud: 27. märts, 2009 16:39    Teema: Vasta viitega

ISSSAND!
Ma kuulasin ka siiski asja läbi ja korduvalt. Ma ei mäleta millal ma viimati nii pettunud oleks olnud. Ma kohe ei hoia end tagasi ja ütlen, et 100% kõige igavam DM-i album. Ainukeseks sähvatuseks jäigi "Wrong". Selline tõeline vanainimeste muusika. Andke andeks.
See bänd, keda ma kunagi jumaldasin ja pidasin tähtsamaks, kui oma enda elu on küll mind sügavalt alt vedanud. Ei taha vanu haavu lahti kiskuda, aga Wilderi minemisega lõpetas DM ka oma senise võimsa eksistentsi. Kurb, väga kurb. Hea, et ei jõudnud veel konsa piletit ära osta. Rolling Eyes
Kui võtta arvesse fakti, et DM-i fännid on ühed ustavamad, siis võinuks ju teha oma eksistentsi lõpusirgel ühe plaadi puhtalt fännidele. Huh, valus!

Õnneks mul siin Violator käepärast kaasas. Kiiersti plaadimängijasse ja süda lööb jälle õiges rütmis.
trc

PostitusPostitatud: 27. märts, 2009 16:53    Teema: Vasta viitega

Fulber kirjutas:
ISSSAND!
Ma kuulasin ka siiski asja läbi ja korduvalt. Ma ei mäleta millal ma viimati nii pettunud oleks olnud. Ma kohe ei hoia end tagasi ja ütlen, et 100% kõige igavam DM-i album. Ainukeseks sähvatuseks jäigi "Wrong". Selline tõeline vanainimeste muusika. Andke andeks.
See bänd, keda ma kunagi jumaldasin ja pidasin tähtsamaks, kui oma enda elu on küll mind sügavalt alt vedanud. Ei taha vanu haavu lahti kiskuda, aga Wilderi minemisega lõpetas DM ka oma senise võimsa eksistentsi. Kurb, väga kurb. Hea, et ei jõudnud veel konsa piletit ära osta. Rolling Eyes

Fulber, katsu olla nüüd ah Smile See, et sa praeguseks synthpopist enam väga lugu ei pea vaid eelistad fla'd ja muud müra, ei ole küll dM'i süü Smile Samas - on nemad su sinnani viinud. Okei. Esimese ringi kuulamise peale - ei ole jah kõige tugevam asi välja kukkunud aga juba ennekuuldutele tasub kindlasti äramärkimist ntx Hole to feed, Perfect … Pean mõnetunnise vahe veel ja siis kuulan uuesti rahulikult.

trc. vanainimene.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
marek
Site Admin

PostitusPostitatud: 27. märts, 2009 17:14    Teema: Vasta viitega

Ma olen nii vanainimene et ei oska seda internetti kasutada, et neid plaate tõmmata/sikutada nagu te noored räägite Smile Seega ootan füüsilise ketta ära (õiged fännid ostavad ju pimesi plaate vähemalt 3-s erinevas formaadis nagu te teate, olgu seal kasvõi 45 min vaikust Wink ) ja siis vaatan kas siin räägitu vastab tõele või mitte.

Aga tegelikult on hoopis parim uudis see et DM'i soojendab suurel osal eurotuuril (kaasa arvatud Lätis/Leedus) ansambel MOTOR. Ehk siis isegi kui DM poolt on kõik väga halb ja paha, sobib mulle ka ainult MOTOR suurepäraselt Razz

Depeche Mode kontrollermix vol2 by fade:over
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail Vaata liikme veebilehte
Fulber

PostitusPostitatud: 27. märts, 2009 18:27    Teema: Vasta viitega

trc kirjutas:

Fulber, katsu olla nüüd ah Smile See, et sa praeguseks synthpopist enam väga lugu ei pea vaid eelistad fla'd ja muud müra, ei ole küll dM'i süü Smile

Heh! Nii kuri poiss ma nüüd ka ei ole. Olen vägagi sythpopi poisu. Paraku pole sel plaadil synthpop-i lõhna ka juures. Pigem electro blues vms. Smile
henn

PostitusPostitatud: 27. märts, 2009 22:16    Teema: Vasta viitega

Fulber kirjutas:
ISSSAND!
Kui võtta arvesse fakti, et DM-i fännid on ühed ustavamad, siis võinuks ju teha oma eksistentsi lõpusirgel ühe plaadi puhtalt fännidele. Huh, valus!

Õnneks mul siin Violator käepärast kaasas. Kiiersti plaadimängijasse ja süda lööb jälle õiges rütmis.

Seekord oli mingi aimdus, mis sundis seda albumit enne ilmumist kuulama, et mitte pika ootamise peale pettuda. Confused Esiteks see, et stuudioklipid püüdsid näidata justkui erilist õhkkonda stuudios, aga enamasti oli kuulda mitte enda uut suurepärast materjali, vaid teiste loomingut. Question Teiseks äratas kahtlust see, et esmasingli ametlik ilmumine on lükatud niivõrd albumi enda ilmumise lähedale. Varasemate albumite ajast meenuvad mitmed tugevad singlid enne albumi ilmumist, mis lõid meeldiva ootusärevuse. Kokkuvõttes võib öelda, et Wrong ongi vististi üks väheseid kuulatavaid lugusid sellel plaadil. Hole to feed'i ja Come back'i albumiversioonid on aga kehvemad kui varem kuuldud (demo?)versioonid. Lisaks Wrongile tundub enam-vähem lugu ka Peace. Ja kui nüüd suvist pressikonverentsi Saksamaal meelde tuletada, siis olidki Wrongi ja Peace lõigud seal esitluseks. Igatahes nii kehva muljet esmakuulamisest pole mul DM-ist kunagi olnud. PTA oleks olnud väärikam lõpetamine. Crying or Very sad
Tagasi üles
Davets

PostitusPostitatud: 28. märts, 2009 12:58    Teema: Vasta viitega

Ärge jamage ja hirmutage siin!Shocked Peab vist ka ära tõmbama, et varem seda pettumust saada, nagu te siin väidate. Uhh, vähemalt lohutab mind teadmine, et konsal tuleb ikka vanasi lugusi ka. Eelmine album PTA oli küll väga tugev ja meeldiv üllatus. Kuradi-kurat ma ütleks siis kõige selle peale! Aga ennem kuulan ära ja ennegi juhtunud, et alati ei pruugi teiste arvamustega ühtida muusikaline maitse.

Marek-i jutt lohutab küll ja Motor meeldib endalegi. Tavaliselt on lastud DM konsa alguses väga häid minimal techno artiste, et lausa nautinud.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Davets

PostitusPostitatud: 28. märts, 2009 14:58    Teema: Vasta viitega

Nii, sai ka patustatud ja kuulatud. Ega midagi erilist tõesti kõrva ei jäänud ja Exciter tundub esialgu parem selle uue kõrval. Smile Paar lugu isegi DM ballaadina olid täitsa seeditavad In Sympathy ja Jezebel, aga ülejäänud peale Wrong´i ja eelpool nimetatud, tekkis tahtmine järgmine lugu panna. Kuulan mõned korrad veel. Jääb veel lootus seal boonus materjalina ehk veel pärleid leida

In Sympathy ja Jezebel paitavad küll kõrvu, kui ballaadina võttes Wink aga väga nõrk album on ikka Crying or Very sad nii kaua sai oodatud ja nüüd siis selline lahja soust. Wrong´i kuulates tekkis ikka suur lootus jälle sinna PTA kanti, aga ei midagi sinnapoolegi. Aga noh, asja tuleb rahulikult võtta ja ega alati kõike head ka saa alati. Enamus looming ikkagi ju suurepärane neil olnud. Ben tegi eelmise albumiga suurepärast tööd, aga nüüd, mis nad seal stuudios tegid, kas jõid veini küünlavalguses?

Aga kontserdile NLMDA ajal kätega vehkima lähme ikka Wink

Viimati muutis seda Davets (28. märts, 2009 19:28). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
henn

PostitusPostitatud: 28. märts, 2009 17:56    Teema: Vasta viitega

Davets kirjutas:
Nii, sai ka patustatud ja kuulatud. Ega midagi erilist tõesti kõrva ei jäänud ja Exciter tundub esialgu parem selle uue kõrval. Smile Paar lugu isegi DM ballaadina olid täitsa seeditavad In Sympathy ja Jezebel, aga ülejäänud peale Wrong´i ja eelpool nimetatud, tekis tahtmine järgmine lugu panna. Kuulan mõned korrad veel. Jääb veel lootus seal boonus materjalina ehk veel pärleid leida

In Sympathy ja Jezebel paitavad küll kõrvu, kui ballaadina võttes Wink aga väga nõrk album on ikka Crying or Very sad nii kaua sai oodatud ja nüüd siis selline lahja soust. Wrong´i kuulates tekkis ikka suur lootus jälle sinna PTA kanti, aga ei midagi sinnapoolegi. Aga noh, asja tuleb rahulikult võtta ja ega alati kõike head ka saa alati. Enamus looming ikkagi ju suurepärane neil olnud. Ben tegi eelmise albumiga suurepärast tööd, aga nüüd, mis nad seal stuudios tegid, kas jõid veini küünlavalguses?

Aga kontserdile NLMDA ajal kätega vehkima lähme ikka Wink

Loodame tõesti, et vähemalt kontsert tuleb suurepärane. Ja vaadates asja kesisest albumist lähtuvalt positiivsest küljest - kui on vähe häid uusi lugusid, siis on ehk kontserdil rohkem ruumi vanadele headele lugudele. Wink 80ndatest ja 90ndatest on kontserdi jaoks valik väga lai ja tasemel. Näiteks nii mõndagi "Singles touri 86-98" lugu kuulaks kontserdil meelsasti. Smile
Tagasi üles
Fulber

PostitusPostitatud: 28. märts, 2009 18:14    Teema: Vasta viitega

Jah PTA oli selle kõrval lausa pärl. Mäletan, et esimese PTA kuulamise peale oli küll tunne üsna hea. "Nothing´s Impossible" on ikka siga hea lugu. "John the Revelator", "Damaged People", "Lilian" ja loomulikult "Precious". PTA oli hoopis teisiti üles ehitatud. Totaalselt teine asi. Selline, ma-oskan-hästi-ballaade-laulda, suhtumine on see, mis PTA pealt õnneks puudub.
SOTU on küll täielik flopp. Kontserdist veel vast nii palju, et mäletan kui see üsna õnnetu "Exciter" välja tuli ja sinn otsa ka kohe kontsert, siis mäletan, et ega see konsa ka suurt erutust ei tekitanud. Lihtsalt uue plaadi lood kustutavad ka vanast kullafondist saadava laksu.
Kahju lihtsalt DM fännidest ja DM-ist endast enne kõike.
Davets

PostitusPostitatud: 28. märts, 2009 19:33    Teema: Vasta viitega

vot mis tähendab, et maitsed on erinevad. mu siin paar vana tuttavat DM patriooti siin kuulasid uut materjali ja olid rahul. leidub inimesi, kellele läheb peale küll siuke unine soiumine. aga lisaks, et Wrong ja Jezebel on väga head ja ehk Perfect, In Sympathy ja Peace kõlbavad ka koristamisele taustaks vahest mängida. ülejäänud on lihtsalt hale soiumine ja selle kinnituseks sai albumit terve päeva järjest ketratud. nüüd sain rohkem kinnitust omale, et see kallis deluxe album mitte osta. ehk tava cd austuse märgiks ostan. Smile
kahju tõesti, lihtsalt kahju.

peaasi, et uue materjaliga üle ei pingutata algaval turneel.

Viimati muutis seda Davets (30. märts, 2009 23:10). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
henn

PostitusPostitatud: 29. märts, 2009 12:09    Teema: dhemoneymakingmachine Vasta viitega

Davets kirjutas:
vot mis tähendab, et maitsed on erinevad. mu siin paar vana tuttavat DM patriooti siin kuulasid uut materjali ja olid rahul. leidub inimesi, kellele läheb peale küll siuke unine soiumine. aga lisaks, et Wrong ja Jezebel on väga head ja ehk Perfect, In Sympathy ja Piece kõlbavad ka koristamisele taustaks vahest mängida. ülejäänud on lihtsalt hale soiumine ja selle kinnituseks sai albumit terve päeva järjest ketratud. nüüd sain rohkem kinnitust omale, et see kallis deluxe album mitte osta. ehk tava cd austuse märgiks ostan. Smile
kahju tõesti, lihtsalt kahju.

peaasi, et uue materjaliga üle ei pingutata algaval turneel.

Et siis dhemoneymakingmachine'i toimimise seisukohalt asju seletades. Idea Kui nüüd pakkuda, et ollakse ainult raha peal väljas, eesmärgiga teenida veel raha plaatidelt ja tuurilt, oleks mõistlikum lahendus ehk olnud kohe välja anda The Best of Vol 2, mille ilmumise toetuseks oleks ilmunud 1-2 uut tugevamat lugu singlitena. Laughing Tuur oleks aga keskendunud The Best of lugudele. Asjast oleks vast parem mulje jäänud. Praegu on aga plaat, kus 2-3 enam-vähem kuulatava loo kõrval on plaadil tühi ajatäide. Nüüd on aga üldmulje rikutud selle tühja plaadiga Exciter 2. Ja teist korda astutakse ämbrisse sellega, et ka kontserdil tuleb tõenäoliselt neid ajatäite lugusid kuulata. Confused
Tagasi üles
dpr

PostitusPostitatud: 29. märts, 2009 20:43    Teema: Vasta viitega

Ma pean ka paraku selle üldise nutulauluga liituma. Vist esimene DM album mida kuulates tahaks vägisisi järgmise loo panna. Meenutab millegipärast natuke Tears For Fearsi viimaseid üllitisi. Kohe kahju, et see nüüd niimoodi välja kukkus.
Ma muidugi jube unine praegu, hommikul 4 saati üleval, vbla värske peaga kuulates on kõik ilus ja hea.
Tagasi üles
Fulber

PostitusPostitatud: 29. märts, 2009 21:24    Teema: Vasta viitega

Mõningad leheküljed tagasi:

Tsiteerin::
I have the possibily to get an interview from Fletch before his show in Kavarna,Bulgaria and he said that Martin has written 9 songs for the new album and his words was "Martin hasn't written so good from many years" so we can expect maybe new Violator or SOFAD

Seda kommentaari ei taha vist küll enam keegi mäletada Laughing
ilja

PostitusPostitatud: 29. märts, 2009 21:45    Teema: Vasta viitega

dpr kirjutas:
Vist esimene DM album mida kuulates tahaks vägisisi järgmise loo panna.

+1!
Tagasi üles
henn

PostitusPostitatud: 30. märts, 2009 8:51    Teema: Vasta viitega

dpr kirjutas:
Ma pean ka paraku selle üldise nutulauluga liituma. Vist esimene DM album mida kuulates tahaks vägisisi järgmise loo panna. Meenutab millegipärast natuke Tears For Fearsi viimaseid üllitisi. Kohe kahju, et see nüüd niimoodi välja kukkus.
Ma muidugi jube unine praegu, hommikul 4 saati üleval, vbla värske peaga kuulates on kõik ilus ja hea.

Kahjuks on uusi lugusid kuulates jah selline tunne kogu aeg, et valiks järgmise loo. Varem pole sellist asja olnud, et DM LUGU KOHE ÜLDSE EI MEELDI VÕI LAUSA HÄIRIB. Sad Kuigi lubati vanemate instrumentidega eksperimenteerimist, siis tunduvad igasugused tekitatud helid kuidagi punnitatutena. Confused Lugude vahel puudub siduv terviklikkus, mis oli suurepäraselt olemas Violatoril. Kuna mitmelgi lool on sarnasusi Exciteri mõne looga, siis võiks seda albumit tinglikult nimetada Exciter 2-ks. Aga eks igaüks kuulab ise ja annab oma hinnangu, ei taha siinkohal kedagi mõjutama hakata. Vaadates erinevaid rahvusvahelisi DM foorumeid on nii positiivseid kui ka negatiivseid arvamusi.
Tagasi üles
Fulber

PostitusPostitatud: 30. märts, 2009 10:10    Teema: Vasta viitega

Ma just kuulasin veel ära ta otast lõpuni ja ütleme nii, et "Wrong" on küll uskumatult hea lugu. Tõeliselt võimas. Teatavasti on ka sel lood väga võimas video. "Peace" nagu ka kohati lubab midagi, aga see refrään rikub kõik jälle ära. Selline hipilik ja roosa. Dave laulab ka liiga kõrgelt. Seda siis läbivalt.
Kõige rohkem häiribki see, et kõik lood on nii balladilikud. Pikad, venitatud, meloodilised noodid - see tekitab sellise ühtlase, kergelt õõtsuva, lainetuse. Ainuke erksam, konkreetne, ideaalse ülesehitusega on vaid siis eelmainitud "Wrong". Võinuks olla analoogse lähenemisega lugusid veel 2-3 tk, oleks plaadi päästnud.
Davets

PostitusPostitatud: 30. märts, 2009 11:35    Teema: Vasta viitega

Sai ka kuulatud uuesti täna töö juures mp3 mängijas. Kõige rohkem häiribki, et ainuke siuke tugevam sähvatus on Wrong ja ülejäänud lood on terve plaat siuke uimane, lõpmatu, igav õõtsumine. Võibolla ehk polekski asi nii hull, kui oleks mõned lood välja jäänud ja lisatud veel mõned energilisemad lood juurde. Mõni ballaad on isegi täitsa kuulatav ja veelkord, et Martini ballaad Jezebel on küll kaunis kõrvale. Kui nüüd arvestada seda, mis lood esitlusele uuelt albumilt tulevad kontserdile, siis ehk polegi väga hull ju, kui Wrong ja Jezebel tulevad ja ehk mõni natuke parem lugu sealt albumilt. Ja ega sedagi tea, äkki on loota ka midagi B:poole lugudelt, mida paistab neil mitte vähe olevat ja boonus materjali. Väga dramaatiliseks ei tasu ka asja keerata! Wink
Tagasi üles
Davets

PostitusPostitatud: 30. märts, 2009 12:03    Teema: Vasta viitega

Lisan veel ühe kõlaka. Käivad jutud, et see, mis netti lekkinud stuudioalbum on, pidi olema kuidas nüüd öelda, mittekvaliteetne produkt või demo, mis tehtud 2008 suvel Very Happy Kes hoolikalt kuulanud, siis loo Jezebel 02:03 minuti juures on üks väga robustne klõpsakas, kus oleks lugu liidetud, aga väga halvasti. Kui nüüd siuke prohmakas peaks albumile tulema, siis on küll kahtlane, mis nad seal stuudios tegid. See on päris paljudes foorumites ka avastatud ja mul sai seda ka herr Graigiga ühel jutuajamisel avastada. Väikesed kõlakad hoiavad vaimu ärkvel! Smile

Viimati muutis seda Davets (30. märts, 2009 23:13). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
marek
Site Admin

PostitusPostitatud: 30. märts, 2009 13:03    Teema: Vasta viitega

Davets kirjutas:
Kes hoolikalt kuulanud, siis loo Jezebel 02:03 minuti juures on üks väga ropustne klõpsakas, kus oleks lugu liidetud, aga väga halvasti...

Kui nüüd lugeda siinseid kommentaare, siis võiks ju oletada et nad ei vaevunudki seda krõpsu sealt eemaldama ja jätsid meelega sisse, arvates et ega keegi nagunii seda plaati sinnamaani kuulata ei viitsi ... Smile
Aga nad eksisid.

Depeche Mode kontrollermix vol2 by fade:over
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail Vaata liikme veebilehte
trc

PostitusPostitatud: 30. märts, 2009 13:44    Teema: Vasta viitega

Tõenäoliselt on ikkagi jah tegu miski demo vms crapiga.

ntx http://www.kozlov.ru/Radio/Albums.aspx?id=67&ArtistID=4&Number=8 Come Back kõlab kuidagi paremini.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
dpr

PostitusPostitatud: 30. märts, 2009 15:24    Teema: Vasta viitega

trc kirjutas:
Tõenäoliselt on ikkagi jah tegu miski demo vms crapiga

Home foorumis kirjutatakse, et plaat oli ajakirjanikele kuulamiseks saadaval turvamärgistustega audiostriimina (mis olevat veel lõplikult miksimata), s.t. et digitaalselt kopeerides on võimalik kindlaks teha kellele saadetud striimist on koopia tehtud. Ainuke võimalus olevat näiteks arvuti kõrvaklapi pistikust salvestada ja siis uuesti mp3 pakkida. Seetõttu ka selline natuke imelik kvaliteet.

Aga muidu, värske peaga kuulates oligi kõik ilus ja hea Very Happy
Kui albumi algusest In Chains ja Hole To Feed ära jätta siis on tegemist ju päris hea asjaga. Wrong on muidugi üks DM parimaid lugusid üldse ja eks sellega kruviti ootused ikka väga üles. Miles Away/The Truth Is ja Perfect meeldivad mulle tõsiselt, Come Back ja In Sympathy ka väga head. Peace algus oleks nagu Construction Time Again'ilt pärit. Ja Martini lauldud Jezebel ka hea. PTA-l olid Macro ja Damaged People minu jaoks sellised suht mõttetud vahepalad.
Peale mitmekordset kuulamist tundub SOTU isegi natuke parem kui PTA. Rolling Eyes
Tagasi üles
Puratino

PostitusPostitatud: 30. märts, 2009 17:02    Teema: Vasta viitega

Mõnele võibolla istub tõesti kärerokk, aga pole nii hull midagi see uus album. Ärge nüüd üle reageerige, nagu mõni siin! Peale Wrong on ju täitsa head Perfect, InSympathy, Jezebell, Miles AwayThe Truth Is , Piece. Igav on see instrumentaalpala Spacewalker ja 2001 moodi kõlab see Little Soul. Aga mõni energiline tantsukas oleks võinud jah olla mõne loo asemel.
Tagasi üles
Davets

PostitusPostitatud: 30. märts, 2009 22:00    Teema: Vasta viitega

http://www.youtube.com/watch?v=51RK7DB1IxM
Tagasi üles
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    SATELLITE -> Üldine diskussioon Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 12, 13, 14  Järgmine
Lehekülg 7, lehekülgi kokku 14

Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes