Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
noise

|
Postitatud: 10. aprill, 2009 14:55 Teema: Fletch DM baarist |
|
|
Selle kuu Zero magazine ( rootsi EBM/synth ajakiri) on DM i eri pika intervjuu ja artiklitega (näiteks käidi vaatamas mis urgas see Basildon siis ikkagi on)
DM i baarist Tallinnas rääkis Fletch nii:
Päev pärast kontserti oli meil janu ja kellelgi lahvatas et võiks "meie" baari minna. Me koik olime lugenud sellest, seega mõtlesime et oleks tore asja enda silmaga näha. Niisiis seisime seal, ilma ette teatamata. Te oleks pidanud nägema baarmäni ilmet, haha. Ma mõtlesin et ta saab kohe-kohe rabanduse. Esimesed kymme minutit oli õhkkond kummaline, sest teised sealviibijad kohtlesid meid kui tulnukaid kuid mõne aja pärast rahunesid inimesed maha ja meil oli väga lõbus. õlu oli hea, aga ma ei usu et see koht võiks kunagi saada mu lemmikbaariks. Mingil põhjusel tundsin ma ennast väga jälgituna. _________________ live to ride, ride to live |
|
Tagasi üles |
|
 |
Craig

|
Postitatud: 10. aprill, 2009 18:20 Teema: Re: Fletch DM baarist |
|
|
noise kirjutas: | DM i baarist Tallinnas rääkis Fletch nii:
Päev pärast kontserti oli meil janu ja kellelgi lahvatas et võiks "meie" baari minna. Me koik olime lugenud sellest, seega mõtlesime et oleks tore asja enda silmaga näha. Niisiis seisime seal, ilma ette teatamata. Te oleks pidanud nägema baarmäni ilmet, haha. Ma mõtlesin et ta saab kohe-kohe rabanduse. Esimesed kymme minutit oli õhkkond kummaline, sest teised sealviibijad kohtlesid meid kui tulnukaid kuid mõne aja pärast rahunesid inimesed maha ja meil oli väga lõbus. õlu oli hea, aga ma ei usu et see koht võiks kunagi saada mu lemmikbaariks. Mingil põhjusel tundsin ma ennast väga jälgituna. |
nii ta oli.. _________________ After all there's no after all |
|
Tagasi üles |
|
 |
painkiller

Liitunud: 26 Märts 2004 Postitusi: 543 Asukoht: tallinn/tartu
|
Postitatud: 10. aprill, 2009 19:18 Teema: |
|
|
Mingil põhjusel tundsin ma ennast väga jälgituna.
paranoia |
|
Tagasi üles |
|
 |
Davets
|
Postitatud: 10. aprill, 2009 20:07 Teema: |
|
|
ja huvitav, kes see keegi oli, kellel janu oli vististi napsulembeline Martini poiss ma arvan _________________ Just wait and see |
|
Tagasi üles |
|
 |
DMBaar

|
Postitatud: 10. aprill, 2009 21:16 Teema: |
|
|
ime ka kui ta poleks jälgituna end tundnud.jube hea pilt oleks kui keegi poleks tast välja teinud,siis oleks jutt teistsugune et nn temanimeline baar aga temast ei tehtud väljagi:)))) |
|
Tagasi üles |
|
 |
|