Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
olli
|
Postitatud: 8. Mai, 2009 12:43 Teema: |
|
|
.
Selline küsimus - kas keegi B-kategooria juhilubade omanik tahaks homme vastavalt vajadusele bändidega punktide A,B,C ja võimalik et ka D vahet sõita?
Andke palun teada esimesel võimalusel Olli: +37253405989
Aitäh ja kohtumiseni homme:). |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kuratino

|
Postitatud: 8. Mai, 2009 12:47 Teema: |
|
|
Väga oluline info.
Ärge magage homset maha!
Nagu tegelikult ka....sellist asja ei tule võibolla Eestis kunagi enam, sest kui te passiivsus on jätkuv, pole vähemalt mul küll enam huvi midagi analoogset tulevikus korraldada.
Tuletan meelde, et vaid täna ja homme (kella 17-ni) on veel võimalik osta omale sooduspilet laupäevasele Body Machine Body festivalile Tapperis.
Kas tõesti 495 EEK (kaks kuud oli 395) on 6 kogumaailmas harva esineva välismaise ja 2 kohaliku väärt bändi eest liig?
www.myspace.com/bodymachinebody
Aitäh teile, kes te juba tulemas olete!! _________________ - Negative music for positive results - |
|
Tagasi üles |
|
 |
marek Site Admin

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Davets
|
Postitatud: 9. Mai, 2009 0:12 Teema: |
|
|
Mina pean piinlikkusega Kahjuks kerge tõbi kallal. Igatahes soovin edu ja usun, et üritus läheb igati korda! _________________ Just wait and see
Viimati muutis seda Davets (9. Mai, 2009 4:00). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
mrtn

|
Postitatud: 9. Mai, 2009 1:41 Teema: |
|
|
Kuratino kirjutas: | Kas tõesti 495 EEK (kaks kuud oli 395) on 6 kogumaailmas harva esineva välismaise ja 2 kohaliku väärt bändi eest liig?
|
tegelikult on küll. seda mitte absoluutskaalal vaid minu isiklikel põhjustel. ettevõtmine on kiiduväärt ja muidu oleks kohal nagu 6 kopikat. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kuratino

|
Postitatud: 9. Mai, 2009 8:45 Teema: |
|
|
Jeiii...ja ongi see päev käes......
Õhtul kohtume ja oleks tore kui sellest saaks millegi suurema algus!
Ainult head teile, kes te tulemas olete!
Väiksed pidepunktid (tegelikult ei hakka ja ei lõppe bändid täpselt täistundidel aga see annab aimu millal midagi oodata on) :
19.00 DJ Zynthexia
20.00 Lip Service
21.00 STandART
22.00 Machine Park
23.00 Suicidal Romance
00:00 Rosewater
01.00 Militant Cheerleaders On The Move
02.00 Ordo Rosarius Equilibrio
03.00 Fuck Yuo I Am A Robot
04.00 Turvamees koputab õlale _________________ - Negative music for positive results - |
|
Tagasi üles |
|
 |
olli
|
Postitatud: 9. Mai, 2009 12:50 Teema: |
|
|
marek kirjutas: | Kole vaikne ... käed püsti kes siit tulemas on!  |
Nohhh, ei tulnud välja
Vastuseks nagu ikka - nutt ja hala  |
|
Tagasi üles |
|
 |
olli
|
Postitatud: 9. Mai, 2009 12:50 Teema: |
|
|
Meil siin täitsa lõbus juba - Ordo lõpetas just jalust nõrgaks võtva soundchecki ja tõi endaga kaasa bonusena veel In Slaughter Nativesi:))
tegelikult on ikka väga hea meel, et siia line-upi kuulub ikka päris mitu vähemalt mulle väga meelepärast bändi ja mitte ainult! lisaks ka meeldejääva livega bändi! )
ja mis kõige uskumatum selle asja juures - ma polegi rootsis, saksas, või inglismaal vaid oma väikeses koduriigis:))
ma ei oskagi seda tunnet kirjeldada:)
lihtsalt tore on:) no natuke rohkemgi kui tore:) |
|
Tagasi üles |
|
 |
olli
|
Postitatud: 9. Mai, 2009 12:52 Teema: |
|
|
aa, ja veel - no tapperi sound - lihtsalt uskumatu kui hea.
maani kummardus tapperi projekteerijatele ja loomulikult keijole, kes asju krutib  |
|
Tagasi üles |
|
 |
olli
|
Postitatud: 9. Mai, 2009 16:44 Teema: |
|
|
lihtsalt puhas kuld.
militanti soundscheck - pure külmavärina bisness )
ilma ei soovitaks küll jääda
midagi ebmi austajatele, midagi tekno austajatele ja muidugi midagi ka joy divisioni austajatele mitte new orderi küljelt
PUHAS KULD
jälle kord kui ma aru saan, miks ma lihtsalt armastan seda muusikat |
|
Tagasi üles |
|
 |
Helen
|
Postitatud: 10. Mai, 2009 12:00 Teema: |
|
|
Väga mõnus üritus oli eile!
Suur tänu kõigile asjapulkadele! Loodetavasti saab sellest traditsioon.
Ja bändiliikmete kojuviimisteenust võiks ju nii mõnelgi kontserdil pakkuda. Meil peale Riia DM kontserti bussis täitsa piisavalt vabu kohti.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
cepu99
|
Postitatud: 11. Mai, 2009 10:56 Teema: |
|
|
Ürituse korraldajatele ja bändidele täielik respekt ja muud igasugu positiivset. Meeldis, et kogu ürituse keskmine tase oli kõrge ja koht laiviks väga luks. Bändidest läksid enim peale Rosewater ja Machine Park. |
|
Tagasi üles |
|
 |
marek Site Admin

|
Postitatud: 11. Mai, 2009 11:24 Teema: |
|
|
Väga super üritus oli.
Juba kohe alguses avaldas positiivset muljet Lip Service. Rosewater oma heas mõttes räpasema poweriga tegi väga mõnusa eeltöö nii et sellele järgnenenud MCOTM ülipuhas beat niitis ikka korralikult maha. See kompaktne live jättis endast maha vana hea "tahan veel" tunde.
ORE, kellega ma igapäev vbla väga tihti kokku ei puutu, jättis sügava mulje. Kindlasti oleks veel sügavust lisanud juba eelpool mainitud "rohkem trumme" ja miks mitte ka klaverit live's.
Kahju et Fuck Yuo ... ajaks kogu energia juba mööda Tapperit laiali oli pudenenud. Tahaks kindlasti uuesti vaadata kuulata.
Ahhjaa, Machine Park tõi koguaeg naeratuse näole, ma ei tea miks.
Ülirahul ja jõudu korraldajatele edaspidiseks _________________
Depeche Mode kontrollermix vol2 by fade:over
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Kuratino

|
Postitatud: 14. Mai, 2009 13:51 Teema: |
|
|
On juba varsti nädalake möödunud asjast enesest ja täna tunnen esimest korda, kuidas olen piisavalt kosunud, et ka lõpuks oma ülevaade ja tänusõnad teieni tuua. Olgem ausad......ma olen siiani eufoorias. See õnnis tunne mis mus praeguseks koha on leidnud kaalub üle igasuguse materiaalse kaotuse. Ma ei mäleta, et ma oleks kunagi käinud sellisel festivalil kus oleks nii palju nii häid bände ühel päeval, nii hea saundiga, nii perfektse valgusega, nii täpse ajakavaga ning nii väärika rahvaga. See kõik sai toimuma tänu heale vaimule ja eriti abivalmis inimestele, kes kõik panustasid viimase peal tulemuse nimel nagu üks mees. Suur kummardus BMB tiimile Olli`le ja Gerty`le eelkõige!! Ma poleks iial uskunud, et see kõik nimodi võib kujuneda, nii valutult ja tülitsemata. Tavaliselt kriitilistes ja pea pulki täis olukordades tehakse ikka vigu ja ollakse ärrituvamad.....aga no nii kaine ja korrektne töö meie kõigi kolme poolt oli ikka uskumatu. Tegelt ka. Ajakava oli enne peaesinejat 4 minutit nihkes. Bändid ainult kiitsid ette ja taha ja pidasid seda üheks paremini korraldatud ürituseks kus nad kunagi olnud on. Sound oli tänu Keijo`le 5+ ja Keijo ise nii tshill, et lust oli asju ajada. Taavi valgus oli nagu oleks ta kõigi bändidega lavaproovi juba varem teinud. Ja see pole ainult minu jutt vaid ka tagasiside nii bändidelt kui külastajatelt. Eelmaa Taavi oli
nagu loodud ka antud kontekstis lavale. Kummardan. Drax`i, Lembetu, Riho ja üldse Tapperi mees/naiskonna mõstev hoiak ja abistav käsi oli lausa haruldane. Eriti meie tänases Eestis, kus igaüks pigem üritab viimast võtta ja teistele vett peale tõmmata. Kraaps ja järgmise korrani! Nagu soome foorumist olen lugenud, ülistati mitmete inimeste poolt ka Tapperi kööki lisaks klubile. Loodetavasti saate uusi suid piiritagant
tulevikus juurde ....nii neid kes levitavad head sõna kui neid kes pastat kahe suupoolega sisse vitsutavad.
Rahvale maani tänu, et tulite!!! Usun, et keegi ei pidanud kahetsema ja saate tulevikus öelda, et aitasite kaasa millegi uue sünnil. Aitäh!
Bändide ja DJ ees samuti suur tänu, sest nemad ju tegidki eelkõige asjast asja! Sealjuures olles üks parem kui teine, nii et vahepeal hakkas juba endal imelik, et kuidas see võimalik on.
Loomulikult täname omaltpoolt ka kõiki väljaandeid, Raadio 2`e armsat kolleegiumi, Kaileeni, Ragnar`it, ekraanimehi, Tatari 53 hotelli ja loks, et Rada7`t nii et vähe pole!
Nüüd väike ülevaade 2009 Body Machine Body artistidest läbi minu elundite.
Lip Service : Bänd, keda julmalt kiidetakse nüüd pärast nende siinkäiku ja mida ma ise ei näinud sekundiks ka, kuna olin umbes 12 h taksojuht. Maru kahju on. ma loodan, et saan näha neid septembris Stokis......toiduosakonnas. Tundub, et jäin millestki vahvast ilma aga teie nimel, nii et mis parata
STandART : Nägin 1 loo. Õnneks oli see mu lemmik "Seven Times" ja see oli küll väga viis. Nii hea saundiga polnud ma ka neid kunagi varem kuuldud, kuigi olen ikka õige mitmeid kordi näinud. nagu olen kuulnud, siis Lip Service`iga võrreldes olid nad nagu hoo maha võtnud. Aga kuna kogu hoog ja selle tõusmine ja langemine oligi laineline kogu festari vältel, siis loodan, e rahvas ei pahanda, et pidu gabber`iga ei lõppenud.
Machine Park : 1. bänd kelle ajaks olin siis suurema rapsimisega maha saanud seks päevaks ning sain neid suhtkoht rahus vaadata. Väga vinge live. Ja see, et neil ikka selline frontman on bändis, on nii lahe. Oli tänu oma harjale mul pea viltu autos ja laulis tere perestroikat ja uuris Vennaskonna kohta. Pesuehtne punkar ja selline siiras ja ülimalt sõbralik. Tatsas mulle veel järgmisel päeval vanalinna piiril vastu BMB särk seljas. Täitsa lambist nagu. Trummimäng natsa lonkas paiguti aga tegigi vast pungimaks selle rajumat sorti EBM`i, mida nad viljelevad. Ka Depeche Mode`i "Photographic" tuli ära.
Suicidal Romance : Kuulasin ja imestasin. Nad mõjuvad suuremal laval ikka jumala toredasti. Viktoria vokaal on ka vaieldamatult üks esinduslikumaid ja eksimatumaid, mis ma kohalikul muusikamaastikul kohanud olen. SR sobis kahe agressiivsema artisti vahele nagu must klahv valgete vahele. Tervet laivi kahjuks polnud mahti näha. Aga
see mis nägin oli väga tervitatav ja hea vaheldus BMB`le.
Rosewater : Kui aus olla, siis nende pärast olin natuke hirmul enne laivi. Sest see kuidas nad siia jõudes oma bussist välja kukkusid, oli natuke kahtlusi tekitav. Soundcheck jäi mul ka nägemata, nii et oli raske neid enne laivi hinnata. Lootsin parimat. Ja sain........veel parema! Super laiv! Krt küll.....maailma alahinnatum bänd tegelt ka. Kõik tüübid mängivad vajadusel kõiki pille, lammutavad ja paitavad ja lõhuvad ja ehitavad. No mis sa hing ihaldad. Kahju, et neil küll visuaalidega mingi kamm oli juba kodus old, et need ära jäid aga see oleks niguinii vaid väike asi olnud
nende show juures. Stiililt on nad muutunud vähem tümakaks. Rütmid on
abstraktsemad ja lood pikemad. Vaadates Rosewater`it tuli tahtmata aegajalt mõttesse küsimus : mis kuradi pärast seda saksa träna mida terve maailma teismekad kuulavad dark-electroks kutsutakse? Rosewater on dark-electro tema allikselgemas vormis. Tööstuslik, robotlik ja maailmalõplik (oh, mõtlesin uue sõna just).
Militant Cheerleaders On The Move : Soundchecki ajal tshekkasinnende ninaesist, et mis meestel menüüs on. Ja tegelikult ei saanudki sotti Jõhker kuhi igast ime asjandusi, mõned kidra analoog efektiplokid, miski imelik pääd......jne......kuna ei tahtnud lollina näida, siis jätsin keele hammaste taha ja ei hakanud pärima ka. Aga igatahes oli see märk sellest, et mehed pole ainult winamp`i ühes toonud. esimesest sekundist läks kohe biit käima ja nii ta põksus suht sarnases tempos kuni viimse
hetkeni. Lummav ja hüptootiline. Ei, see ei tähenda et igav. Vastupidi. Tuli meelde Underworld`i live suurhallis, kus ma alles peale esimest 2 tundi kellatshekkimisdebüüdi tegin. Tähendab, tundsin esimest korde, et nagu pikale hakkab minema. Tavaliselt tuleb enamus artistide puhul see seisund peale juba 30-40 min peal. Ka Militanti oleksin meelsasti veel teist 40 minutit kuulanud aga nagu kiuste jätsid nad mulle isu
hammustada ja neelata edasi alles. Freaks`i ei tulnud...sellest natsa kahju. Aga ega nende praeguse atmosfääriga põhikavva see poleks vast passind ka. Lisaloona oleks vast võinud ikka olla
Ordo Rosarius Equilibrio : ütleme nii, et juba soundchecki ajal hakkas veri alakehasse kogunema (peaks vist doonoriks hakkama, aint et milliseks) ja nüüd olid nad juba laval õiges valguses ja hiilguses ning vaid 4 minutit hiljem kui pidanuks. Kuld. Pisar tahtis silma tulal vahepeal, sest nii ilus ja samas nagu kurb. Selline lootusetult ja targalt kurb. A´la sõber upub ja sa ei saa teda päästa, sest ise ei oska ka ujuda. Sellised bändid on saatanast tegelikult. Sa ei saa neid pinnapealselt võtta, samas tead, et kui annad näpu, siis võtavad käe ja olengi müüdud mees. Kui midagi etteheita, siis ainult seda, et keegi oleks võinud akustilist kidra laivis mängida aga see ununes ka kõige muu võrratu juures juba kiirelt ära. Muideks In Slaughter Natives (6.06 Riias) oli täiskoosseisus siin ) Ehk ORE sündimees + laulja Tomas ning ORE merch`i naine. Viimane muideks tuleb juba juulis jälle eestisse kuna müütab ka The Birthday
Massacre hilpe. Niisiis täisväärtuslik sett koos 4 lisalooga sai ORE`l Eestis esitatud ja siiani läheb südame alt roosaks sellele mõeldes. Ja maru naljakas oli peale seda kõike tiksuda 20 min söögiplatsil burksi järjekorras Tomasega ja jääda napilt viimastest friikatest ilma.
Fuck Yuo I Am A Robot : Pean kurvastusega mainima, et umbes sel ajal olingi juba otsapidi vabakal, leidmaks õhtunaelale hingepidet. Nii et nägin neid maruvahvaid elektroonikuid vaid paari minuti jagu. Nagu teistelt kuulsin, olid nad väga mõnusalt veel rahvast tantsitanud seal lõpus. Tänud neile ja järgmine kord luban, et ma ei lähe ise ka kuhugile ja saan neile paremat esinemisaega ka pakkuda.
DJ Zynthexia sette ma väga ei kuulnud....olin enamuse ajast aktsioonis. Aga usun, et need olid väga te(e)makohased ja mõnusad. Kiitos!
...........................................
Mida muud ma oskan lisada........Rene`le suur tänu väga palju kiitu saanud kujundusliku külje eest ning väga hea ORE inteka tegemise eest (ise küsis, ise vastas - nali)....aga seda ma sulle ei andesta, et sa koguaeg Militanti`i ajal oma gooti jutuga mu kaifi segada üritasid
AITÄH ja ma usun, et vaatamata kõigele kohtume teiega Body Machine Body MMX`il!
PS. Ei viitsinud üle lugeda ja igast näpukaid parandada, nii et vabandust kui tekst vaegloetav on äkki kusagil  _________________ - Negative music for positive results - |
|
Tagasi üles |
|
 |
olli
|
Postitatud: 24. Mai, 2009 1:08 Teema: |
|
|
aega võttis aga asja sai, vahepealne kiire nädal ja poolatripp võtsid oma osa....
sorts kui kedagi kogemata kordan aga pähe tulid seuksed asjad.
pühapäeva hommikul peale 2-3 h kiiret und üles tõustes, mõtlesin, et ikka kohe absoluutselt võimalik pole,
et eelmise õhtu festival siin, minu oma väikeses koduriigis toimus - olen nii kaua mõelnud, erinevatel eriti sheffidel livedel
näiteks saksas, kui väga tore oleks kui kunagi ka eesti publik midagi sama toredat kogeda saaks (eriti just eelmise aasta wgt´l militanti ajal;-))
olgugi, et meie skene on suht väike, siis midagi väga head kuluks ikka ära. ja lõpuks ometi sai see unistus teoks:)))
lihtsalt lõug värises ja tundus uskumatu:)
kõigepealt Andersile suuuuur tänu, et Sa ikka alla ei andnud ja selle asja ette võtta julgesid, õigemini ära ei jätnud.
sest festivalile vahetult eelnenud päevadel oli ikka nukker tunne küll vahepeal.
lisaks kruiisisid autoga päeval ringi nii et silm sinine.
Gerty - supertegija, kes kõike kellajaliselt ohjes hoidis. vajadusel kiitis, vajadusel noomis:)
no täiesti müts maha ja maani kummardus:)))
Tapperi supersound oli ja on ikka endiselt ainult kiiidusõnu väärt. Nagu üks tuttav ütles: no ükskõik,
mis heli seal suuremas ruumis oli, kohe tõmbas harja selga:))
Selle eest muidugi maani kummardus Keijole,
helimehi nagu on küll siin, aga neid kelle sound eriti kõrvasõbralik on vähe:))
Võimalik muidugi et enamus kordi pesemata kõrvadega ringi jalutan...
a no sel juhul ilmselt saavad kõrvad kuulmiskorda alati enne Keijo ja co keeratavaid kordi
Valgusemaag Taavi tegi omakorda mulje veelgi festivalisemaks.
Tapperi personal - ausalt öeldes ma kohe algul ei saanud aru, et kas midagi on viltu või saan ise millestki valesti aru -
kuidagi ebareaalsena tundusid nii abivalmis ja toredad tegelased.
Lihtsalt rõõm kohata inimlikke inimesi, kel tagasitaskus mingit mega egotripikompleksi pole:))
Publik - mul pole sõnu - niii kuuli ja väljapeetud publikut pole mina siin küll kohanud!
Tore oli kuulda rõõmuhõiskeid, a´la nagu Tinitusel oleks vms ))
Ei saa salata - endal oli ka ikka salaja suu kõrvuni ja seuke tunne nagu oleks stabiilselt unes...
ja et pole endiselt reaalne....
Bändide kohta ei ütlekski suurt midagi, sest palju öeldud ka, kuid
Lip Service - vastupidiselt siinsele tavale kui esimese bändi ajal on 2 inimest kohal, siis algul ei julgenud peaaegu vaatamagi minna,
aga kui läksin, selgus, et sinises valguses kumas kohe päris mitu publikupead, tore:))
STandARTi esinemist ei näinud üldse:)) aga vähemalt nad ise tundusid rahule jäävat...
Machine Parki ka peaaegu üldse ei näinud -aga tagasiside põhjal sain aru, et üheks suurimaks üllatajaks Lip Servise kõrval.
Ja punkari-Jusa vokalisti osa tundus et jättis kõigile hea mulje.
Suicidal Romancet ka ei näinud pea üldse, tegelikult rohkem on mul sellest kahju, et nende eelmise aasta WGT´l pealava esinemist ei näinud.
Agaaa, järgmist bändi olen enne vist 3-4korda näinud ja no nii jõulist esitust pole siiani olnud.
muidugi eelnevad livede kontseptsioonid on ka erinevad olnud.
Rosewateri ajal tuli millegipärast eriline härdushoog peale - tüübid ikka sobivad suuremale lavale väga hästi
ning taaskord enneolematu live ja siin jnejne:)) lihtsalt võtsid kätte ja raputasid sõna otseses mõttes läbi.
Tüübid ise jäid ka vääga rahule:).
Muidugi Militant Cheerleaders On The Move, minu nõrkus ja vaieldamatu lemmik loomulikult!
See, kuidas esmapilgul mittemidagi ültevad tüübid suudavad sellise paueri kokku segada on mulle siiani arusaamatu.
Nende esimesest livest saadik. MCOTM live tekitab alati segaseid tundeid - kustumatu isu üha enama järgi ja kirjeldamatu pinge, mis meenub, alati kui live peale mõtled.
Lisaks veel järgmise päeva üksikasjalik tehniliste detailide seletus, mida ebakompetentsuse tõttu kahjuks täpselt edasi anda ei oska.
Nii sheff - järgmisel päeval tuli välja veel, et teine sündiguru peale Pehri, Martin on osaline ka sellises suurema koosseisuga Rootsi indibändis nagu
I´m From Barcelona, mille lugu we´re from barcelona ka R2 vahepeal mängis ja mis ka minu peas sage kummitus osakonna külaline oli.
Muuseas uus album ka täitsa tore, eriti lugu Music Almost Killed Me
Aga jah, kuidagi tore ja armas kooslus on see Militant.
Kaasmaalased Ordo Rosarius Equilibrio oma väheste trummidega oli siiski väga sügav ja samuti külmavärina bisness.
Tomas on ikka niiiiiiiiii uskumatult köitev frontman, et minu jaoks muud pole vajagi:-P Üks neist vähestest inimestest,
kelle hääl mõjub, ükskõik kas rääkides või lauldes.Süda lööb kiiremini ja jalg lihtsalt läheb nõrgaks...
Nii tore bonus oli loomulikult ka ISN Jouni. Sain algul aru et ta ei pidanud tulema,aga näed siis:))
Fuck You I Am A Robot - nii sheff ja hea bänd siinsel maastikul, polegi vastast neile mu meelestsiin.
ideaalne lõõgastusbänd ja nii mõnusa atmosfääriga, midagi teha ei saa, lihtsalt
tantsujalg hakkab tõmblema:))
Ja Taavi Eelmaa kohta mul sõnad puuduvad. On indiviide, kes kohe on teatud kohtadesse sündinud/loodud ja sobib niivõrd hästi oma rolli, et
ei oskagi seda tunnet kirjeldada - südamerahu, soojus vms, mis hinge valdas Taavi sissjuhatusi kuulates (nii palju kui kuulsin neid muidugi)
Väga tagasihoidliku mulje jätnud, kuid väga head muusikalist vaheldust pakkunud DJ Zyntexia oli ikka väga omal kohal.
Õnneks olid ainsad bändid,mida ennem näinud polnud olid Lip Servise ja Machine Park ja küll nende livesid ka kunagi tulevikus täispikkuses näen.
Üht pidi oli see hea, sest teadsin enam-vähem millega on tegu, teistpidi kurb, sest teadsin täpselt millest suures osas ilma jäin:)))
Renele aitäh kujunduskraamide ja kiire reageerimise eest:).
Transpordiabi eest suur aitäh Sulle, Mait:)
Reimole ja Marekile samuti aitäh Militanti kruiisimise eest ning Evonile, kes viitsis kojuminekut edasi lükata:)
Tegelikult on veel igasuguseid toredaid positiivseid emotsioone, aga aitab küll, sest muidu veel pikem romaan:))
Tahaks uskuda, et järgmisel aastal leiavad võimaluse tulla ka need, kel sel aastal erinevatel põhjustel tulemata jäi.
Ma ootan küll väga põnevusega maikuud 2010:) Ja seda mitte järjekordse WGT pärast )) |
|
Tagasi üles |
|
 |
mrtn

|
Postitatud: 24. Mai, 2009 2:00 Teema: |
|
|
soh, ma omastarust juba kirjutasin, aga ju siis ei vajutanud nupule.
igatahes, ma olen ikka päris mitmel kontserdil elus käinud ümber euroopa - mittekusagil pole nii head heli kuulnud. krt, see oli sama hea heli, kui mu eelmises autos!
bändide kohta ma ei saa sellist analüüsi kirjutada nagu eelpoolkõnelejad, kuna nad kõik (peale Suicidal Romance'i, mille ajaks ma ära läksin) on mulle lives varasemast tundmatud. Rosewater ja Militandid, kelle pärast ma festarile tulin, vastasid ootustele. Rosewateri encore oleks võinud eelnevaga samasse energeetilisse klassi olla, aga noh - jooksulint tõmbab ka pärast treeningut kaheks minutiks hoo poole peale. Militandid nägid välja nagu Alivaltiosihteeri, päris huvitav kontrast omas ¾anris.
Tubli ettevõtmine. Soovin jõudu ja kui järgmine kord abikäsi vaja on, andke teada. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|