Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Fulber

|
Postitatud: 3. detsember, 2009 12:12 Teema: |
|
|
Sai mingi hetk pildistatud sellist bändi nagu Spido. Kuna kuttidel oli vaja pilte oma värskelt ilmuva plaadi illustreerimiseks, siis tuli eeskujuks pildistamisel võtta see meile kõigile tuntud fotograaf.
Tulemus:
 _________________ www.solman.yx.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
Fulber

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Fulber

|
Postitatud: 18. veebruar, 2010 17:36 Teema: |
|
|
Sellise voodi sain pildile. Väikese gooti töötluse läbis ta loomulikult ka.  _________________ www.solman.yx.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
Fulber

|
Postitatud: 1. märts, 2010 10:42 Teema: |
|
|
Lappasin oma pilte ja avastasin, et 2009 Rabakalt sain väikese galerii kokku panna NBS-i esinemisest.
Siin ta siis on: http://solman.yx.ee/nbs/ _________________ www.solman.yx.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
dpr

|
Postitatud: 1. märts, 2010 21:44 Teema: |
|
|
Peaks ka piltide teemasse sobima - rõivabrändi G-Star kevadkollektsiooni promopildid pärinevad Anton Corbijni kaamerast. _________________ And I will go down on my knees
When I see beauty
There's no doubt |
|
Tagasi üles |
|
 |
Craig

|
Postitatud: 3. märts, 2010 0:30 Teema: |
|
|
dpr kirjutas: | Peaks ka piltide teemasse sobima - rõivabrändi G-Star kevadkollektsiooni promopildid pärinevad Anton Corbijni kaamerast. |
http://liv.g-star.com/
najaa... _________________ After all there's no after all |
|
Tagasi üles |
|
 |
Fulber

|
Postitatud: 3. märts, 2010 10:59 Teema: |
|
|
Craig kirjutas: | dpr kirjutas: | Peaks ka piltide teemasse sobima - rõivabrändi G-Star kevadkollektsiooni promopildid pärinevad Anton Corbijni kaamerast. |
najaa... |
krt, bändide pildid on tal ikka kõvasti paremad. Isegi need kropitud, rasteriga näopildid, mis on Anthoni visiitkaart, ei toimi antud juhul. _________________ www.solman.yx.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
trc

|
Postitatud: 3. märts, 2010 17:04 Teema: |
|
|
Fulber kirjutas: | Craig kirjutas: | dpr kirjutas: | Peaks ka piltide teemasse sobima - rõivabrändi G-Star kevadkollektsiooni promopildid pärinevad Anton Corbijni kaamerast. |
najaa... |
krt, bändide pildid on tal ikka kõvasti paremad. Isegi need kropitud, rasteriga näopildid, mis on Anthoni visiitkaart, ei toimi antud juhul. |
Julgen vastu vaielda.
Vägagi Corbijnlikud pildid. Meeldivad ja väga. Ja töötavad täiega.
Lisaks pole Corbijni piltidel mitte raster vaid teralisus Mees teeb endiselt filmile, mis annab tulemusi, mida sa kunagi ei suuda taastoota adekvaatselt fotoshopis (nagu ka näiteks cross-processi)ning ilmutusprotsess on juba pikem ja keerulisem ooper, mida ei viitsi väga lahkama isegi hakata. Aga võtmesõnaks on lith-printing. Proovige teinekord fotoringis
http://www.lithprint.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
marek Site Admin

|
Postitatud: 4. märts, 2010 12:26 Teema: |
|
|
Tean fotondusest suht vähe ja esimene reaktsioon nende piltidega viis mu mõtted oma canon'i kit komplektile, millest välja tulnud pildid panevad pahatihti kukalt kratsima ala: "miks ma ei saa head teravat pilti, jälle udune ...".
Pildid iseenesest on head ja stiil mulle meeldib, aga ma arvan et nende presenteerimieks pole see stretchitud flashiaken just kõige õnnestunum lahendus. Kui on suur molu, muutuvad terad pallideks ja läbu tuleb sisse.
Prinditult seinal või kataloogis oleks kindlasti hoopis teine "tera".  _________________
Depeche Mode kontrollermix vol2 by fade:over
|
|
Tagasi üles |
|
 |
trc

|
Postitatud: 4. märts, 2010 12:35 Teema: |
|
|
marek kirjutas: | aga ma arvan et nende presenteerimieks pole see stretchitud flashiaken just kõige õnnestunum lahendus. Kui on suur molu, muutuvad terad pallideks ja läbu tuleb sisse.  |
Veider. Minu 24" 16:9 peal näitab küll ilusti. St, et ei venita vaid jätab proportsioonid ilusti paika. |
|
Tagasi üles |
|
 |
marek Site Admin

|
Postitatud: 4. märts, 2010 12:41 Teema: |
|
|
trc kirjutas: | Veider. Minu 24" 16:9 peal näitab küll ilusti. St, et ei venita vaid jätab proportsioonid ilusti paika. |
Jaa proportsioon jääb paika, my bad. Mõtlesin resize. _________________
Depeche Mode kontrollermix vol2 by fade:over
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Fulber

|
Postitatud: 4. märts, 2010 12:49 Teema: |
|
|
trc kirjutas: |
Lisaks pole Corbijni piltidel mitte raster vaid teralisus Mees teeb endiselt filmile, mis annab tulemusi, mida sa kunagi ei suuda taastoota adekvaatselt fotoshopis (nagu ka näiteks cross-processi)ning ilmutusprotsess on juba pikem ja keerulisem ooper, mida ei viitsi väga lahkama isegi hakata. Aga võtmesõnaks on lith-printing. Proovige teinekord fotoringis  |
Njah, jään siiski enda arvamuse juurde. See kuulus Corbijni pilditera on tal seni nähtud materjalil palju tugevamalt mõjule pääsenud.
Samas nõustun ka Marekiga, et kusagil näitusel suurelt ja kvaliteetselt eksponeerituna oleks äkki isegi asjal teine hingamine.
See kõik ei vähenda loomulikult mitte karvavõrdki minu respekti selle ülivõimsa fotograafi vastu. _________________ www.solman.yx.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
|